הארי פוטר מגיע לסיומת בשני חלקים

זהו זה. סדרת הענק מגיעה לסיומה לאחר לא פחות מ-7 סרטים, הצליחו יוצריה להביא לתודעה הקולנועית את אחת מדמויות המדע הבדיוני הפופולריות ביותר - הארי פוטר
סרט סרט חדשות תגובות
מאת: בן חכים | | סרט | seret.co.il | תגובות
עם סרטים שהלכו ונעשו אפלים יותר ויותר ובמאים שהתחלפו במרוצת השנים, הסדרה, שהחלה כסרט ילדים תמים אי-שם בשנת 2001 בבימויו של כריס קולומבוס, בגרה ומגיעה לסיומה עם הסרט - "הארי פוטר ואוצרות המוות" - הפעם בשני חלקים - גם הם בטכנולוגית התלת-מימד.

דניאל רדקליף חוזר לגלם את הקוסם הצעיר, הארי, לצידם של אמה ווטסון ורופרט גרינט (רון והרמיוני). עוד יצטרפו אליהם הפעם הלנה בונהם קארטר ("אליס בארץ הפלאות"), רייף פיינס, אלן ריקמן וביל ניי.
תופעה עולמית
מדהים לראות שהסדרה הצליחה לשמור על הקאסט המקורי לאורך כל הפרקים. הטריילר, שנראה יותר כמו המשכון לסדרה המדוברת "שר הטבעות", מסמן את שני הסרטים כ"תופעה עולמית" ו"אירוע קולנועי של דור שלם" ומבטיח סיום הולם לסדרה שריתקה מיליוני בני נוער ברחבי העולם.

אם לא יקרה משהו בלתי-צפוי עם שני הפרקים האחרונים בסדרה, סדרת הסרטים "הארי פוטר" הולכת לסמן את דרכה בהיסטוריה הקולנועית כסדרה המצליחה והיקרה ביותר שנעשתה אי-פעם.

את הסרט כתב סטיב קלובס, שכתב את הפרקים הקודמים בסדרה וביים דיוויד ייטס שהיה אחראי על "מסדר עוף החול" ועל "הנסיך חצוי הדם".

החלק הראשון ייצא ב-19 בנובמבר 2010 ואילו החלק השני צפוי לצאת אי שם ב-15 ביולי 2011 בארה"ב.
פורסם במקור: אתר סרט
תאריך: 06/07/2010 | עודכן: 06/07/2010
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
הארי פוטר מגיע לסיומת בשני חלקים
תגובות  [ 2 ] מוצגות   [ 2 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
כותרת התגובה שם הכותב שעה    תאריך
1
בידיון בידיוני
7/07/10 09:21
2
מישהו
9/07/10 12:48
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
כל מי שיקנה מהמינהל מגרש לבניית דירות או קוטג'ים בבלפוריה, ליד עפולה, יקבל מעתה הנחה של 40%. הוא ישלם 51% משווי המגרש, במקום 91% משוויו עד היום. עם זאת, ההנחה תוגבל ל-50 אלף שקל למגרש. הטבות אלו יהיו בתוקף עד מאי 2012.

מחקר חדש מגלה כי התנהגות חיובית לזוגות שנמצאים בבעיית זוגיות לא רק שאינה יכולה לעזור, אלא לעיתים אף יכולה להזיק. כך מדווח (יום ג', 6.7.10) המונטריאול גאזט הקנדי.
06/07/2010 | תלם יהב | חדשות

חוק הדיור הציבורי, המאפשר לדיירי רבבות דירות ציבוריות לקנות את הדירות בהנחה גדולה - יבוטל. כך קובעת טיוטת חוק ההסדרים, שנחשפה בסוף-השבוע באתר של ח"כ שלי יחימוביץ'. אם תאושר ההצעה, תימחק זכותן של 66,000 משפחות המתגוררות בשכירות לקנות את דירותיהן בהנחות של 53% עד 80%, כפי שקובע החוק.

בכינוס ה-MS (טרשת נפוצה) השנתי שנערך השנה ביוני בסן דייגו, ארה"ב, הוצגו תוצאות מחר-חדש בטיפול ב-Tysabri (טיסברי) בקרב חולי טרשת נפוצה מסוג RRMS (התקפית-הפוגתית, אשר לא הגיבו למשטרי טיפול אחרים). תוצאות המחקר העלו כי חולים אלו עשויים להישאר במצב יציב או אף להראות שיפור במצבם תחת הטיפול בטיסברי.
06/07/2010 | יפעת גדות | חדשות

חברת הבנייה הירושלמית פרזות, בבעלות הממשלה והעירייה, תפורק - כך קובע חוק ההסדרים. הממשלה אומרת כי פעילות פרזות מצומצמת, והיא גם מחזיקה בקופתה 102 מיליון שקל שאינם שלה, אלא של המדינה. פעילות פרזות להשגת דיור ציבורי בירושלים תועבר, על-פי ההצעה, לעמידר או לעמיגור.
+ כיתבו בפורומים של News1 + חדשות נוספות ברשת | + הודעות נוספות ברשת | + בלוגרים ברשת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il