גיי: "לא אוכל לרוץ 200 מטרים בלונדון"

בשל הפציעות, האצן האמריקני הודיע שיתמקד רק ב-100: "לא מוכן לקחת סיכון"
ספורט5 ספורט5 חדשות תגובות

הרבה שנים לא נתקלנו באצן ברמה של טייסון גיי, שסובל מכל כך הרבה פציעות. אחרי שהחמיץ את אליפות העולם באתלטיקה באוגוסט שעבר בשל פציעה, הודיע גיי כי בשל פציעות חוזרות ונשנות הוא מוותר על האפשרות לרוץ 200 מטרים במשחקים האולימפיים בלונדון, שייפתחו בעוד פחות מארבעה חודשים.

  • כל החדשות, כל הסיפורים וכל התחרויות, כאן באיזור האולימפי לקראת לונדון
  • גיי, שמתכונן בתקופה האחרונה למבחנים האמריקאיים שייערכו בחודש יוני, סיפר לכלי התקשורת בארצות הברית כי ההחלטה קשורה ישירות לפציעות מהן הוא סובל במשך השנים האחרונות. "אני עדיין מוטרד מהפציעות שלי, שמעט החמירו בתקופה האחרונה. החלטתי להוריד הילוך בהכנות ואני לא אוכל להגיע לרמה הדרושה גם ב-100 מ' וגם ב-200 מ'", הסביר טייסון גיי את ההחלטה להתמקד רק בקרב מול אוסיין בולט ושאר הג'מייקנים בריצה ל-100 מטרים.

    ההכנה של טייסון גיי למשחקים האולימפיים היא לא שגרתית בעליל. הספרינטר האמריקני, אלוף העולם לשעבר בריצה ל-100 ו-200 מטרים, לא הודיע בשלב זה האם ייקח חלק בסבב ליגת היהלום וייתכן שהריצה הרשמית הראשונה שלו העונה תהיה רק במבחנים שייערכו בשבוע האחרון של יוני בעיר יוג'ין שבאורגון.

    "יכול להיות שאתחרה פעם אחת לפני המבחנים, או שאחכה למבחנים עצמם. אני עוד לא יודע", אמר טייסון גיי, "אני לא מתכוון לקחת שום סיכון מיותר. החל מהשבוע הבא אני כן אגביר מעט את קצב האימונים ונראה איך אני מרגיש".

    למרות הפציעות, על המטרות שלו העונה טייסון גיי לא מתפשר. "נכון שיש עלי לחץ, אבל אני רוצה להשיג מדליה אולימפית בלונדון", אמר גיי בנחרצות, "אני רוצה לחזור איתה הביתה, כל דבר אחר לא יספק אותי". על התחרות שלו עם אוסיין בולט אמר: "יכול להיות שהייתי שיאן עולם אם הוא לא היה מתחרה, אבל גם יכול להיות שבכלל לא הייתי מצליח להגיע לרמות האלה בלעדיו. כך שאני לא חושב שהקריירה שלי היא בתזמון גרוע. אולי התחרות איתו גם תעזור לי להשיג את המטרות שלי בעתיד. אני לא יכול להיות בטוח שהיה לי טוב יותר אם הוא לא היה מתחרה נגדי".

    תאריך: 31/03/2012 | עודכן: 31/03/2012
    מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
    ברחבי הרשת / פרסומת
    רשימות קודמות

    הפועל ב"ש החמיצה היום (שבת) הזדמנות מצויינת להיחלץ מהתחתית הבוערת אחרי שסיימה ב-1:1 אצל הפועל פ"ת באצטדיון המושבה במסגרת המחזור ה-32 של ליגת העל, למרות שהייתה עדיפה ברוב דקות המשחק. הקבוצה של גילי לנדאו איבדה סיכוי ריאלי להישאר בליגה ועלולה לרדת ללאומית כבר במחזור הבא. מאוחר יותר הניצחון של מכבי פתח תקוה על הפועל חיפה הוריד גם את הדרומיים מתחת לקו האדום, בגלל הפרש שערים.



    גוגל - ענקית האינטרנט, כובשת את שוק הפרסום הדיגיטלי בישראל, על-חשבון אתרי אינטרנט ישראלים. כך עולה ממידע בלעדי שהגיע ל-News1. הגידול החד בתקציבי הפרסום שכובשת גוגל גורם לנזקים עצומים באתרי תוכן כבר ב-2011, בהם ynet, וואלה, nrg, מאקו, נענע ואחרים, שכבר ביצעו הליכי פיטורין ועומדים גם בשנת 2012 לפטר עובדים.
    31/03/2012 | יואב יצחק | חדשות

    מבקר המדינה עומד לפרסם בקרוב דוח מקיף, שיצביע על האחראים לסכנות הגדולות אליהן נקלע משק האנרגיה בישראל, עד כדי סיכון הביטחון האנרגטי של המדינה. המבקר האיץ באחרונה את בדיקתו בנושא, בשל התרעומת הציבורית על העלאות המחירים התכופות במחירי החשמל, והחשש הגובר והולך להפסקות חשמל יזומות החל מהקיץ הקרוב.
    31/03/2012 | יואב יצחק | חדשות

    לא פחות מ-12 משחקים נערכו לפנות בוקר (בין שישי לשבת) בליגת הכדורסל הטובה בעולם, אבל האמת היא שאף אחד מהם לא הניב סיפור גדול מדי. רוב הגדולות שיחקו נגד קבוצות בינוניות או פחות מזה, כך שהפתעות לא נראו בשטח. מי שבכל זאת סיפקה כותרת היא דווקא קליבלנד של עומרי כספי שחטפה בביתה תבוסה של 37 הפרש ממילווקי.

    שיקגו (11:42) - דטרויט (33:18) 71:83
    רגע לפני שהם יוצאים לאוקלהומה, לקרב בין שתי הקבוצות הטובות בליגה, הבולס יצאו עם ידם על העליונה בפעם ה-42 העונה, אך לא זה לא היה כפי שהתוצאה אולי מראה. 5 דקות לפני הסיום האורחים הורידו ל-4 בלבד, אבל אז "נחנקו". את כל 8 הנקודות האחרונות במשחק קלעה שיקגו, שתקווה לקבל בחזרה ביום ראשון את דריק רוז וריפ המילטון.



    הממשלה צפויה לאשרר ביום ראשון הקרוב (1.4.12) הסכם לשיתוף פעולה בחדשנות טכנולוגית, במחקר ופיתוח תעשייתי שנחתם במאי 2010 מול ממשלת סין.
    + כיתבו בפורומים של News1 + חדשות נוספות ברשת | + הודעות נוספות ברשת | + בלוגרים ברשת
    News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
    ׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
    ׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il