מועדון השפים של נסטלה פוד סרוויס, חטיבת השוק המקצועי של קבוצת אסם, ערך היום (4.11.03), במלון דן פנורמה ת"א, את הכנס השנתי המרכזי של המועדון, הכולל פגישה וסדנת רב-אמן עם השף ז'אן מישל לוריין.
זהו כנס אשר הפך זה מכבר למסורת, והוא מיועד להקנות ידע והעשרה לשפים בנושאים הקשורים למטבח העולמי, למטבח הישראלי ולמגוון תחומים הקשורים בעבודת השף.
נושא הכנס השנה הוא "נסטלה פוד סרוויס מביאה את העולם אליך", ומשתתפים בו למעלה מ-150 שפים בכירים מענף המלונאות, המסעדנות ואולמות האירועים, המשתייכים למועדון.
במסגרת האירוע השתתפו השפים בסדנת רב-אמן עם השף הנודע ז'אן מישל לוריין, בן לשושלת בשלנים מהמסעדה המפורסמת La Cote Saint - Jacques, בעלת 3 כוכבי מישלן היוקרתיים. הסדנא כללה הדגמות בישול מהמטבח הצרפתי המודרני, והרצאה על הקולינריה הצרפתית החדשה וניהול מסעדה בדרג מישלן.
עוד באירוע השנה - סדנת אמן חווייתית עם השף בועז צאירי, ממסעדת סאקורה, בנושא אצות המטבח היפני במטבח הישראלי. השף צאירי הדגים הכנת מנות בשילוב אצות ויסביר את האפשרויות השונות לשילובן במטבח הישראלי.
מועדון השפים של נסטלה פוד סרוויס הוקם בשנת 2000 במטרה לשמש פורום מקצועי לשפים הבכירים בארץ והוא הצטרף לשורה של מועדוני שפים בכירים ברחבי העולם המשתייכים לנסטלה העולמית. מדי שנה מקיים המועדון אירועים וסמינרים להעשרה ולמידה ומזמין מרצים בכירים ואנשי מקצוע מצמרת התחום הקולינרי ותחום הניהול בארץ ובעולם. פעילות המועדון כללה בין היתר: אירוע השקה ברודוס, סמינר פסטה עם השף פטריק מרטן מהקורדון בלו בפריז, סמינר ניהול לשפים, סדנאות טעם וריח ועוד.
איילת רוזן, מנהלת השיווק של נסטלה פוד סרוויס, אמרה כי הכנס השנתי מאפשר לאנשי המקצוע, שפים מרחבי הארץ, להעשיר את ידיעותיהם וללמוד מידע עדכני מהמטבח העולמי העכשווי "ברמה המקצועית הגבוהה ביותר".