|
ה"וויסקי בר-מוזאון". ללא תעודת כשרות [צילום: אנטולי מיכאלו]
|
|
|
|
|
וויסקי בר-מוזאון, אשר נפתח לפני פחות משנה, מתרחב כעת ומכפיל את גודלו על-ידי רכישת מתחם מסעדת הז'אז'ו הסמוכה. המסעדה הלא-כשרה נסגרה לא מזמן, ותיפתח שוב כמסעדה אשר אינה פועלת בשבת, אך ללא תעודת כשרות.
בחודשים האחרונים ניהלו מתנאל שלום ורן דור-חי, מבעלי ה"וויסקי בר-מוזאון", מו"מ לרכישת מתחם מסעדת הז'אז'ו. התהליך נערך בשיתוף עם הנהלת שרונה, אשר תמכה ואף עודדה את המהלך, בשל היות ה"וויסקי בר מוזאון" מתחם מוביל ומצליח במתחם שרונה כולו, המהווה מוקד מרכזי לתיירות פנים וחוץ.
הוויסקי בר-מוזאון הוא מתחם ייחודי מהגדולים מסוגו בעולם, המשלב בין מסעדה ובר לבין מוזאון וויסקי. במתחם למעלה מ-1,000 סוגי וויסקי שונים מיותר מ-13 מדינות שונות, לצד מטבח שף הסגור בשבת.
החללים נמצאים שניהם במנהרות טמפלריות תת-קרקעיות של שרונה. שניהם בנויים באותה צורה וגודל; מכילים עד 150 איש בישיבה כל אחד, משתרעים על שטח של 400-350 מ"ר האחד, ומכילים יחד ארבעה מתחמים - שני מתחמים מרכזיים ושתי קומות גלריה מרווחות.
המתחם החדש יפעל לצד המתחם הנוכחי, תחת אותו מותג ויופעל בשם חדש מבית ה"וויסקי בר-מוזאון". פתיחת המתחם החדש תתקיים בשבועות הקרובים.