אולמרט: רענן דינור ימונה למנכ"ל משרד ראש הממשלה

אילן כהן, המנכ"ל הפורש: "אזכור כל ימי חיי את ההזדמנות החד-פעמית שנקרתה לי לעבוד אישית עם אריאל שרון"
יואב יצחק חדשות בחירות 2006 תגובות
מ"מ ראש הממשלה, אהוד אולמרט, הודיע על החלטתו למנות את רענן דינור לתפקיד מנכ"ל משרד ראש הממשלה, במקום אילן כהן המסיים את תפקידו. ממשרד ראש הממשלה נמסר, כי אילן כהן סיכם (יום ה') עם אולמרט, כי עד לתחילת חודש מאי ועם כינון הממשלה החדשה יעביר את התפקיד לדינור.

כהן, שהצטרף למשרד ראש הממשלה במאי 2004, הביע את רצונו לאחר אישפוזו של ראש הממשלה, אריאל שרון, לסיים את תפקידו ולחזור לעסקיו במגזר הפרטי. הוא נעתר לבקשת אולמרט להישאר בתפקיד כדי שניתן יהיה לבצע תהליך חפיפה מסודר עם רענן דינור, על-מנת להבטיח המשכיות ורצף בניהול המשרד והפרויקטים השונים הנמצאים בשלבי ביצוע ותכנון, כגון: אסטרטגיית פיתוח הנגב, התוכנית הרב-שנתית לפיתוח ירושלים, גמר הטיפול במתיישבי גוש קטיף לשעבר ונושאי תקציב וכלכלה נוספים.

ממשרד ראש הממשלה נמסר, בשמו של אולמרט: "כהן הביע סיפוק רב מכך שמחליפו בתפקיד יהיה רענן דינור, אליו יש לו הערכה מקצועית רבה לאור שיתוף הפעולה המוצלח והידידות ביניהם".

אולמרט הודה לכהן על עבודתו וציין לשבח את תיפקודו בשעת תכנון וביצוע תוכנית ההינתקות, ניהול משברים שונים, וכמו כן על תיפקודו בעת היעדרות ראש הממשלה, אריאל שרון, מתפקידו בשל מחלתו. אולמרט סיכם עם כהן כי ימשיך לשמש כיועץ מיוחד לראש הממשלה בניהול פרויקטים מיוחדים.

אילן כהן אמר: "אלו היו שנים מהמורכבות והדרמטיות בתולדות מדינת ישראל מכל הבחינות. אני מעריך מאד את ממלא-מקום ראש הממשלה על שיתוף הפעולה כלפיי משרד ראש הממשלה ויחסו החם כלפיי אישית בתקופת המעבר. כן גם, אזכור כל ימי חיי את ההזדמנות החד-פעמית שנקרתה לי לעבוד אישית עם אריאל שרון".
Author
עיתונאי-חוקר. מייסד News1. מתמקד בחשיפות ובתחקירים בלעדיים בתחום המשפט העסקים והממשל. מקדש את חופש הביטוי. חשבון ב-X ↗ | פייסבוק ↗
תאריך: 30/03/2006 | עודכן: 30/03/2006
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: [email protected]