רשת ארקפה משלימה תהליך רה - ארגון אסטרטגי שמטרתו להרחיב את פרישתה ברחבי הארץ - תפתח שני ערוצי צמיחה מקבילים.
תמיר ברלקו (המנכ"ל הנוכחי של הרשת) יחד עם קבוצת משקיעים בראשות קובי חיון ואלי מרון קבלו את הזכיינות הבלעדית של המותג בישראל ויהיו אחראים על הקמת חלק מסניפי הרשת לצד המשך הפיתוח שינוהל על-ידי רשת ארקפה עצמה.
רשת ארקפה משלימה בימים אלה תהליך רה - ארגון איסטרטגי שמטרתו להרחיב ולהגדיל את הרשת באופן מואץ.
ארקפה היא רשת בתי הקפה המצליחה ביותר בישראל והאחראית להחדרת והרחבת תרבות שתיית קפה איטלקי בישראל בשנים האחרונות.
המהלך החדש, יאפשר למשקיעים בראשות תמיר ברלקו, מי שניהל את הרשת, להתמסר לפתיחת סניפים חדשים במסגרת MASTER FRANCHISE (זכיון ראשי).
אל תמיר ברלקו יצטרפו כשותפים קובי חיון, מי שהקים בעבר את רשת ברגר קינג בישראל ואשר שימש עד לאחרונה כמנכ"ל בזק בינל"א ואלי מרון, לשעבר סמנכ"ל שיווק בקוקה קולה ובשנים האחרונות משמש כמנכ"ל פרסום דחף. קבוצה זו מביאה איתה ניסיון רב בתחום הקמעונאות והמזון והיא תהיה אחראית לפתיחת חלק מסניפי הרשת לצד המשך הפיתוח שינוהל ע"י רשת ארקפה עצמה.
לדברי שרה שמר, ממקימי הרשת ובעליה, מתן זיכיון בלעדי MASTER FRANCHISE יאפשר לארקפה לשמור על רמת מצוינות ואיכות לה היא מחויבת. מדובר על נוסחה מנצחת, מוסיפה שמר, אשר מוכיחה את עצמה גם בכמה מהרשתות המצליחות והצומחות ביותר היום בארה"ב בתחום המזון הקמעונאי כמו PANERA BREAD (העוסקת בתחום המאפה והקפה) ו - KRISPY KREME העוסקת בייצור ומכירות DOUGHNUTS.
לאחרונה, הודיעה הנהלת רשת ארקפה על הקמת מפעל אפיה מרכזי בנתניה, בהשקעה של 2 מל' דולר, שישתרע על פני 2100 מ"ר (עם אופציה ל - 1000 מ"ר נוספים) ויכלול מפעל לקליית קפה, מאפיית לחמים וקונדיטוריה ומטבח מרכזי.
בנוסף, בצמוד למפעל יפתח אספרסו בר גדול ולידו חנות לחמים ומאפים שתאפה מוצרים טריים כל היום (בדומה לסניף ברמת אביב ג').
ארקפה זכתה במכרז נתב"ג 2000 שבמסגרתו יפתחו שני בתי קפה של הרשת בטרמינל היוצאים.
המדובר במיזם משותף של רשת ארקפה עם חברת ארקיע ו - SWISSPORT המשקיעים בפרוייקט. חברת SWISSPORT הינה חברת ענק הנותנת שירותי קרקע ב - 160 שדות תעופה בעולם.
בנוסף, הודיעה הרשת על פתיחת סניף חדש ברעננה באפריל 2004.
בקרוב, ימונה מנכ"ל חדש לרשת.