רשת גלידה באר שבע מתרחבת
פותחת 8 סניפים חדשים בהשקעה של כ-4 מליון ש"ח.
הרשת נכנסת לתחום חדש של ייצור ושיווק גלידה אמריקנית בהשקעה של כ-1.5 מ' שקל.
רשת גלידה באר שבע מתרחבת. החברה פתחה שלושה סניפים חדשים, בתל-אביב, פתח תקוה ובקעת הירדן, בהיקף השקעה של כ-1.5 מליון שקל.
שלושה סניפים נפתחים כעת: בתל-אביב נפתח סניף בשכונת תל-ברוך צפון, במרכז מיקדו; בבקעת הירדן, ייפתח בשבוע הבא סניף חדש בצומת הבקעה, במרכז התיירותי שלייד מושב פצאל; ובפתח תקוה, העבירה החברה סניף בקניון אבנת, אשר היה בבעלות מספר שותפים קיים לזכיינות מלאה של החברה. כמו כן, ניתנה כשרות למקום, על מנת להרחיב את מעגל הלקוחות בקרב האוכלוסיה המקומית בפתח תקוה.
אליענה בר, סמנכ"ל השיווק ומבעלי גלידה באר שבע, מוסרת כי במהלך שנת 2005 צפויה רשת גלידה באר שבע לפתוח עוד חמישה סניפים חדשים, בהשקעה של כ-2.5 מליון ש"ח ובכך להרחיב את פריסת הרשת, המונה כיום 19 סניפים, ברחבי הארץ. כמו כן, נכנסת הרשת לתחום חדש, ייצור ושיווק גלידה אמריקאית בסניפים ומחוצה להם. לאחר פיילוט מוצלח שנערך בסניף בפתח תקוה. היקף ההשקעה בתחום החדש כמליון וחצי ₪. חלבית ופרווה בטעמים שונים.
גלידה באר שבע נחשבת לגלידת בוטיק בעלת מוניטין של 54 שנה ורמת נאמנות גבוהה מצד הלקוחות. סוד הצלחתה של הגלידה בעיקר בהקפדה הרבה של החברה על חומרי הגלם של הגלידה מרכיביה: פירות אורגניים וטבעיים המגודלים בחוות חקלאיות במיוחד עבור גלידה באר שבע, שיטות ייצור ביתיות אותנטיות וחלב טרי.
לגלידה באר שבע מפעל בבאר שבע ועוד מפעל גדול יותר בקריית גת, המייצר את הגלידות לסניפי הרשת.
בשנה האחרונה פיתחה גלידה באר שבע הרחבה משמעותית של קטגוריית הסורבטים הטבעיים והוסיפה טעמים כמו: לימונענע, מנגו, פטל שחור, פסיפלורה, ועוד. כל הסורבטים בעלי אפס אחוז שומן, נטולי צבעי מאכל וחומרים משמרים. טעמים ייחודיים נוספים הם גלידות המשלבות אלכוהול, גלידות יוגורט וגלידות אמריקניות.