רעידת אדמה בחיל-האוויר

חודשיים וחצי לפני מתקפת שבעה באוקטובר - אמנון אברמוביץ’: "הכותרת רעידת אדמה בחיל-האוויר היא חלקית, כי רעידת האדמה היא לאורך ולרוחב הצבא כולו; מה שקורה בחיל-האוויר, חיל-האוויר כבר ברגע זה הוא לא מבצעי, ומורחים את זה ככל שמורחים, אני לא אתן כאן מספרים"

יהונתן דחוח הלוי יומני בלוגרים סערת הרפורמה במשפט תגובות
יחיא סינוואר, מנהיג חמאס ברצועת עזה, שהיה דובר עברית, נהג לצפות במהדורת חדשות ערוץ 12 המשודרת מדי ערב בשעה שמונה בערב. להלן קטע ממהדורת החדשות של ערוץ 12 ששודרה ב-21 ביולי 2023:

דני קושמרו: איזה רצף של כותרות קשות, ניר דבורי. אז אמנון אברמוביץ', אנחנו איתך. פרסמה דנה וייס ששר הביטחון גלנט קורא לעכב את החקיקה [ביטול עילת הסבירות], לעצור אותה בינתיים, להשעות אותה, ואומר המצב מדאיג. אומר ניר דבורי שהטייסים, עזוב זה כבר, הם אומרים שהם איבדו אמון בממשלה. האם אפשר בכלל להחזיר את הגלגל אחורה?

אמנון אברמוביץ': קודם כל, הכותרת רעידת אדמה בחיל-האוויר היא חלקית, כי רעידת האדמה היא לאורך ולרוחב הצבא כולו.

דני קושמרו: כן, זה גם בסיירת מטכ"ל, בשייטת ועוד ועוד.

אמנון אברמוביץ': בכל היחידות. מה שקורה בחיל-האוויר, חיל-האוויר כבר ברגע זה הוא לא מבצעי, ומורחים את זה ככל שמורחים, אני לא אתן כאן מספרים.

Author
סא"ל (במיל). מזרחן וחוקר טרור ותנועות אסאלמיות קיצוניות במזה"ת ובצפון אמריקה. חוקר בכיר במרכז הירושלמי לענייני ציבור ומדינה. שותף בחברת Orient Research Group, המספקת מידע וייעוץ אסטרטגי.
תאריך: 05/02/2026 | עודכן: 05/02/2026
+מיארה לבג"ץ: להורות ללוין לכנס את הוועדה ולבחור שופטי שלום ומחוזי 19:43 05/02/26 | איתמר לוין | לרשימה המלאה
טוענת שההימנעות מכינוס הוועדה, כאשר ניתן לאייש השנה 100 תקנים, אינה חוקית ועומדת בסתירה לפסיקת בג"ץ ▪ אומרת שיש לקדם גם את בחירת שופטי העליון, אם כי מכירה בחוסר ההיתכנות המעשי ▪ לוין: טענותיה של מיארה שקריות
"יוצר לעצמו זכות וטו" [צילום: יונתן זינדל/פלאש 90]

מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
התפתחויות נוספות / סערת הרפורמה במשפט
ב-17 באוקטובר 2023, משה רֶדְמָן אַבּוּטְבּוּל, ממובילי המחאה נגד הרפורמה המשפטית יזם היי-טק ומרצה ויועץ בתחום החדשנות, אירח בשיחת הזום השבועית את אל"ם (במיל.) שאול אריאלי ואת עמי דרור, אף הוא יזם היי-טק וממובילי המחאה נגד הרפורמה המשפטית.

ב-18 ביולי 2023, פורסם במסגרת הפודקאסט "אחד ליום" ראיון שערך אלעד שמחיוף עם סא"ל (במיל.) עומר דנק תחת הכותרת "להבין את מחאת הטייסים".

ב-20 באוגוסט 2023, פרסם עמוד הפייסבוק של ארגון "אחים לנשק" סרטון וידאו בצרוף ההודעה הבאה: "איל נווה, ממובילי אחים לנשק, אתמול בערב בכפר סבא. הקשיבו לו 👈🏼".

ישיבת המליאה החגיגית לציון 77 שנים לכינון הכנסת ו־60 שנים למשכנה הנוכחי התקיימה היום (2.2.26) בט"ו בשבט, בצל חרם רחב של סיעות האופוזיציה ומחלוקת חריפה סביב אי-הזמנת נשיא בית המשפט העליון, השופט יצחק עמית.
02/02/2026 | עידן יוסף | חדשות

עו"ד יורם שפטל מייצג את שר המשפטים, יריב לוין, בעתירת מכון זולת המבקשת מבג"ץ להורות לו להפסיק להחרים את נשיא בית המשפט העליון, יצחק עמית. לוין הודיע תחילה שלא יתייצב לדיון, אך בשבוע שעבר שינה את עמדתו ובעקבות זאת נדחה הדיון.
+ כיתבו בפורומים של News1 + חדשות נוספות ברשת | + הודעות נוספות ברשת | + בלוגרים ברשת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il