גדי אוריון מונה למנכ"ל קבוצת אלדר

הצטרף לאלדר לפני מספר שנים כמנהל חטיבה ויחד עם מנהלי החטיבה הנוספים בחברה, היה שותף מרכזי בשיווק פרויקטים רחבי היקף ובגיבוש מהלכים עסקיים חדשניים

יפעת גדות מינויים חדשים תגובות
עמיר שאלתיאל, יו"ר קבוצת אלדר, ורוני כהן, מנכ"ל ושותף אלדר שיווק נדל"ן, הודיעו על מינויו של דדי אוריון למשנה למנכ"ל החברה. המינוי מהווה חלק מהמהלך האסטרטגי של אלדר שיווק להמשך חיזוק שדרת ההנהלה והרחבת תחומי הפעילות של החברה שמזה 11 שנים ברציפות מדורגת במקום ה 1 בדירוג BDI COFACE בקטגורית חברות שיווק הפרויקטים.

דדי אוריון, בן 39, הצטרף לאלדר לפני מספר שנים כמנהל חטיבה ויחד עם מנהלי החטיבה הנוספים בחברה, היה שותף מרכזי בשיווק פרויקטים רחבי היקף ובגיבוש מהלכים עסקיים חדשניים. תרומתו סייעה לשימור מעמדה של אלדר שיווק כחברה המובילה בתחום שיווק המגורים בישראל וכשותפה אסטרטגית ליזמים המובילים בענף.

במסגרת תפקידו החדש, דדי אוריון, יחד עם מנכ"ל החברה רוני כהן ימשיכו במגמת הרחבת השורות בצוות צעיר שמדבר את השפה של הדור החדש. השילוב בין נסיון ומומחיות שנבנתה לאורך שנים לבין חשיבה דינמית המאתגרת את דרכי השיווק המסורתיות, מציב את אלדר שיווק בחזית הענף, כחברה מקצועית ועדכנית שממשיכה לחדש ולהוביל את התחום.

רוני כהן, מנכ"ל ושותף אלדר שיווק נדל"ן: "מינויו של דדי אוריון למשנה למנכ"ל אלדר שיווק נולד לאחר תהליך חשיבה סדור שביצענו בחברה בחודשים האחרונים. אני בטוח כי בתפקידו החדש דדי יצעיד את אלדר שיווק קדימה, להמשך צמיחה והתפתחות."

דדי אוריון, משנה למנכ"ל אלדר שיווק: "אני מודה על האמון ומתרגש מההזדמנות להמשיך ולפתח את פעילות החברה. אלדר שיווק היא חברה עם דנ"א נדל"ני ייחודי שמחבר בין מקצועיות, יצירתיות וחדשנות, ואני מאמין כי יחד עם הצוותים בהובלת מנהלי החטיבות המנוסים נמשיך לייצר ערך אמיתי ליזמים וללקוחות, ולהשפיע על עיצוב שוק המגורים בישראל."
רוני כהן [צילום: איל יצהר]
יג
עיתונאית | עיתונות זהב בע"מ | דוא"ל | אתר/בלוג | רשימות | מעקב
תאריך: 14/09/2025 | עודכן: 14/09/2025
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
שניר אמסלם מונה ל-VP R&D סמנכ"ל פיתוח בחברת הסטארטאפ Komodor, שמספקת פלטפורמה אוטונומית לניהול וניטור תשתיות מבוססות ענן בעזרת AI.

החברה הציבורית AppYea (OTCQB: APYP) הודיעה על מינויו של איש העסקים והיזם יקיר עבאדי למנכ"ל החברה. עבאדי, שנחשב לאחד ממובילי החדשנות בישראל בתחומי הפינטק, הבלוקצ'יין והפיננסים הדיגיטליים, מביא עמו ניסיון עשיר בניהול, יזמות ופיתוח עסקי בשווקים גלובליים.

בורגר קינג ישראל, מקבוצת דלק ישראל שבשליטת החברה הציבורית להב אל.אר וחברת ב.ג.מ, מינתה (יום ג', 2.9.25) את דנה טוכנר לתפקיד מנכ"לית החברה.

ישראל היום גאה להודיע על הצטרפותו של העיתונאי ביני אשכנזי לצוות הכותבים הבכירים של העיתון. אשכנזי יסקר את התחום הפוליטי בדיגיטל ובעיתון.

מאור ציון מונה לתפקיד מנהל השיווק של דיזנגוף סנטר, ויחליף את אלכס קפלן, שמסיים את תפקידו לאחר 7 שנים וכעת מונה לתפקיד מנכ"ל מוזאון האדם והחי ברמת גן.
+ כיתבו בפורומים של News1 + חדשות נוספות ברשת | + הודעות נוספות ברשת | + בלוגרים ברשת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il