אותנו לא ישתיקו

פיני פישלר, על שתיקת התקשורת על הפגישה עם דנינו ועל המאבקים נגדו על הנידוי וההשמצות - ״אובססיבי״, "טרדן", "טרחן" ועוד על החשיפות ב-News1 על מעלליו של דנינו עם הברזילאית ועל ההתפכחות שהחלה בתקשורת ובמחלקה לחקירות שוטרים
פנחס פישלר יומני בלוגרים פרשת דנינו תגובות
בכירים במשטרה: דנינו ניהל יחסים עם קצינה-פקודה - וניצל יחסי מרות
יואב יצחק
על-פי החשד, דנינו ניהל יחסים אסורים עם קצינה בכירה ביאחב"ל בעת שפיקד על היחידה * פרשה זו נודעה גם לבעלה של הקצינה, דבר שגרר מהומה גדולה במשטרה, שהושתקה * דנינו מצדד בעדותו בגרסת המתלוננת נגד ניצב רוני ריטמן * השאלות: מדוע לא כתב זכ"ד; מדוע לא דיווח ומדוע קידם את ריטמן לראש להב 433
לרשימה המלאה

תזכורת - כיצד טויחה חקירה הקשורה למאהבת של דנינו
יואב יצחק
מפכ"ל המשטרה יוחנן דנינו זכה מן ההפקר * למרות שהועלה נגדו חשד לקשר הנוגע לשיבוש חקירת המאהבת, ועל-אף שפעל כדי לחלץ את ידידתו הקרובה (המאהבת דאז) מכתב אישום, נמנע היועמ"ש וינשטיין ממיצוי הדין עימו
לרשימה המלאה

כמה שנים אתם מכירים אותי? כמה שנים אני זועק נגד יוחנן דנינו ומתריע מפניו? מעל לכל במה. מעל לכל מרקע. בכל רשת רדיו. בכל מקום. גם בחוברת הגדושה של משטרת לואי דה פינס אשר תחזיק החודש 1800 עמודים.

ביום מינויו, כתב ירון דורון ב״ידיעות אחרונות״ שפישלר אומר ש״זהו יום שחור למדינת ישראל״. איש לא הקשיב. איש לא שמע. כולם הדחיקו. בלמו. ברחו. השמיצו. השתיקו. היסו. חברי הטוב והיקר, סנ"ץ (בדימ.) יאיר רגב, עו"ד (שגם עימו היו לי "מלחמות עולם" - כשהיה עוזרו של ניצב יוסי סדבון) סבר מעל לאותו גיליון העיתון שהמינוי ראוי ורק דנינו - הוא זה שיציל את המשטרה. לימים, ביקש סליחה והתנצל, כשפקח עיניו מהתרדמת הארוכה.

רק יואב יצחק האמיץ, הנחוש, העיקש והיקר, עזר לחשוף - פעם אחר פעם - נדבכים וקצה של קרחון. והנה, אילנה דיין, זו אשר לה גם מסרתי את קלטת ניצב קובי כהן מדבר על דנינו, ומספר, בביקורת קטלנית על האיש, זו שנמנעה משום מה מלשדרה (תשאלו את נסלי ברדה) אוזרת רק כעת אומץ לגרד קצה קרחון. בסופו של דבר פרסמנו את הקלטת כאן - באתר "News1 מחלקה ראשונה".

הבטחתי להילחם. עד ליום מותי. עיוור. חיוור. צנום. אמשיך עד הסוף. עד ליומי האחרון. מוותר לכם על סליחה. למה? כי אני ״אובססיבי״. ״שישייה״. "טרדן". "טרחן" ועוד סופרלטיבים למכביר. תודה. נשתמע. פרסומות. עוד דקה נשוב.

את קרמשניט הענק הדנינו הזה שיגר בבעיטה לכיבוי. ניצבים פיטר על ימין ועל שמאל. גם נצ"מ ישראל אברבנאל האמיץ עזר לחשוף מעורבותו של ניצב [כדרגתו אז] דנינו ב"פרשת רצח המקורות" [ פרשה שנבדקה על-ידי מבקר המדינה - דוח ביקורת מבקר המדינה שחלקו הגדול חסוי]. 'אומץ' פנתה אז ליועץ המשפטי לממשלה בדרישה כי ימנע את מינויו כמפכ"ל. גם אני שלחתי התנגדות בכתב.

וכאן, באתר זה חשף יואב יצחק את "פרשת הברזילאית". גם זה לא הספיק. דשנו וחשפנו בעיוותים ובסילופים של "תוכנית המפנה". גם זה לא הספיק. דשנו במינויים הכושלים שמינה דנינו. גם זה לא הספיק. ישבתי שעות עימו, בלשכתו בתל אביב, לפני כשלוש שנים, על מספר נושאים קריטיים. בחיי - מרח אותי מריחה רבתי. ליתר דיוק - חשב שמרח. ניסה רק לדבר על עצמו. לא איפשרתי. לא הרפיתי. גם זה לא הספיק.

סיפרנו על מסיבת הפרידה שלו, על העלויות, על בזבוז הכספים, על המגלומניה, ההתפארות, הראוותנות. פנינו בתלונה גם למבקר המדינה, גם זה לא הספיק. נחשוף הכל. הכל. הבטחתי - נדר נדרתי!!! ביום חמישי בלילה, התקשר אלי קצין משטרה שעבד לצד דנינו, כמפכ"ל, תקופה ארוכה. "פישלר", הוא אמר לי, "אני בהלם, אני מודה שלא זו בלבד שצדקת, אלא שאני כועס על עצמי שסגדתי לו כל התקופה".

הוא לא היחיד שהתנצל, יש גם ניצבים, בכירים ממנו שפונים ומבקשים סליחה מה"שישייה", מה"נודניק", ה"טרחן", ה"טרדן". ומה עם "קרמשניט"? את קרמשניט המקצוען, שוטר אמיתי, הדנינו הזה שלח כמו טיל לכיבוי - נקמנות נגד חושף שחיתויות - מסר פסול בדמות "עולה כיתה אך לא בבית ספרי". כעת, תבוא מח"ש. נראה מה תעשה. ממני, תוכל מח"ש לשמוע עוד דברים. מעניין אם מח"ש תתאמץ. את שלנו - נמשיך לעשות - ובהתמדה. לא צריך סליחות. צריך רק - פתיחות, בגרות וקשב.

שבת שלום.
תאריך: 18/12/2015 | עודכן: 18/12/2015
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
אותנו לא ישתיקו
תגובות  [ 19 ] מוצגות   [ 19 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
כותרת התגובה שם הכותב שעה    תאריך
1
הלמו. זיני
18/12/15 23:29
2
ויני וידי וינצי
19/12/15 01:24
3
חרד
19/12/15 08:29
4
אהרון שחר
19/12/15 09:35
5
חשדנית
19/12/15 09:59
6
שושפרי
19/12/15 12:05
7
ש. שאול
19/12/15 13:44
8
נתנאלה
19/12/15 16:30
9
כיפה אדומה
19/12/15 16:59
10
שרון ע
19/12/15 20:04
11
יש הוכחות !!!
19/12/15 20:05
12
ברק גג
19/12/15 23:50
13
יוסי ארגואן
20/12/15 07:43
14
גימלאית
20/12/15 11:21
 
שדגקר
20/12/15 19:56
15
פישלר ארליך מפכל
26/12/15 18:41
 
דודי- תגובה מדויי
26/12/15 20:31
 
מדליף ברשות
30/12/15 16:57
16
דנינו העיף מדליף
28/12/15 18:36
פורום: פרשת דנינו כתוב הודעה
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il