שי ניצן צוחק לקרבנות בפנים

אני עבדתי עם הפרקליטות צמוד צמוד במשך 10 שנים, כמעט. אני שמעתי את השקרים של שי ניצן בבית המשפט העליון. בהפסקה, באחד הדיונים, אמרתי לו: אתה מטעה את כב' בית המשפט (אז עוד היה לי כבוד אליהם). הוא הסתכל עליי בעיני מפיוז ואמר: נו, ולמי יאמינו לי או לך?
כנרת בראשי יומני בלוגרים תגובות
מאשימים אותי בחנופה לביבי. בסגידה לקיסר ובטימטום. על טימטום אני חותמת. בכל זאת אני מחפשת לקנות דירה בתל אביב (זה טימטום). סגידה לקיסר? לי יש רק אלוקים.

חנפנות לביבי? אני מצביעה שמאל/מרכז. אבל מכבדת את רצון הבוחר כי אני דמוקרטית. לא יעני דמוקרטית.

אני עבדתי עם הפרקליטות צמוד צמוד במשך 10 שנים, כמעט. אני שמעתי את השקרים של שי ניצן בבית המשפט העליון. בהפסקה, באחד הדיונים, אמרתי לו: אתה מטעה את כב' בית המשפט (אז עוד היה לי כבוד אליהם). הוא הסתכל עליי בעיני מפיוז ואמר: נו, ולמי יאמינו לי או לך?

אני הייתי בחדרי חדרים של פרקליטות מחוז ירושלים. שמעתי וראיתי איך פרקליט המחוז דאז מוטרד מהתקשורת. צוחק לקורבנות בפנים. אני. ממש אני.

אני שמעתי פרקליטה בכירה, מבקרת את הפרקליטות והג'יפה שיוצאת שם, נדירה בנוף שהחליטה להניח ת'מפתחות ולפרוש. יש גם אנשים ישרים בפרקליטות.

אני קראתי לשי ניצן שקרן לאור התנהלותו בפרשת משה קצב. הוא התנה את הראיונות עימו בתקשורת בתנאי שאני לא אהיה. תשאלו את כל החשובים שם. שבאמת לא נענו לבקשתו.

שי ניצן מהלך אימים על פרקליטים. משבש חקירות פרקליטים. דוגמה כזו תוכלו למצוא בפרקליטות מחוז דרום. בכל העניין שקשור לחברו הטוב אלון אלטמן. שי ניצן מדליף חומרי חקירה לעיתונאים כתנאי לסקופים. הוא לא עושה זאת ישירות, יש לו שליחים. זוכרים - עבדתי גם בתקשורת.

שי ניצן איים על מנכ"ל לשכת עורכי הדין בתקופת אפי נווה שאם אנחה את פתיחת כנס עורכי הדין באילת הוא לא יגיע. אגב הברושור בו אני רשומה כמנחת הכנס עדיין אצלי. הוא לא איפשר לפרקליטים להגיע ליום עיון שערכתי בלשכה ביחד עם עו"ד ליאור אפשטיין ופרופ' דניאל פרידמן.

שי ניצן זה לא פרקליט מדינה, חברים. הוא ראש של משהו. בטח לא של פרקליטות. ואני לא מתחנפת לביבי. ואני רוצה ממשלה אחרת. שיהיה לכם בהצלחה.

  • אגב, לכל אות שאני כותבת יש הוכחה כתובה, מצולמת ומוקלטת. אז שאו ברכה אתם והמוסר הכפול שלכם.
תאריך: 30/10/2019 | עודכן: 31/10/2019
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
שי ניצן צוחק לקרבנות בפנים
תגובות  [ 12 ] מוצגות   [ 12 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
כותרת התגובה שם הכותב שעה    תאריך
1
מאמין לכל מילה
30/10/19 22:09
2
אורח
30/10/19 23:19
3
אחד מהשורה
31/10/19 00:12
4
שלמה תמיר
31/10/19 06:40
5
וינטר הניה
31/10/19 07:07
6
חסר תקנה
31/10/19 09:33
7
עמעד
31/10/19 10:27
8
שמחה חן
31/10/19 10:55
9
לנוכל
31/10/19 12:00
10
ברבבר
31/10/19 16:29
11
קורןנאוה טבריה
2/11/19 11:25
12
בן נאמן
2/11/19 18:40
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il