העיר בני ברק הפכה ל'עיר ירוקה'

ראש עיריית בני ברק, אברהם רובינשטיין, אמר שמדובר בעוד ציון דרך משמעותי במאבק של העיר נגד נגיף הקורונה
איציק וולף חדשות מגיפת הקורונה תגובות
העיר בני ברק הפכה ל'עיר ירוקה' מבחינת תחלואת הקורונה. זאת לאחר מספר חודשים שבהם הורגשה התפרצות קורונה משמעותית בעיר. על-פי נתוני משרד הבריאות, בעיר נרשמו רק 35 חולים חדשים ביומיים האחרונים. שיעור הבדיקות החיוביות בעיר עומד על 3% בלבד.

מן העירייה נמסר כי במשך החודשים האחרונים, עיריית בני ברק ניהלה מאבק מתמשך במטרה למגר את נגיף הקורונה מרחובות העיר, תוך התמודדות עם אורח החיים המיוחד של תושבי העיר.

"העירייה הגבירה את האכיפה, חיזקה משמעותית את מערך ההסברה, ביצעה מבצעי בדיקות רחבים עבור כלל תושבי העיר שנבדקו בשיעור הגבוה בישראל (מעל 70% מתושבי העיר) ופעלה בשיתוף פעולה עם הרבנים במטרה לגייס את כלל הציבור למאבק ולדאוג שיפעלו על-פי ההנחיות", לשון הודעת עיריית בני ברק.

ראש עיריית בני ברק, אברהם רובינשטיין, אמר שמדובר בעוד ציון דרך משמעותי במאבק של העיר נגד נגיף הקורונה. "תושבי העיר בני ברק כבר למודי קרבות כנגד הנגיף. בסייעתא דשמיא יחד איתם פעלנו כתף אל כתף במטרה לנצח גם את הגל השני. נמשיך לפעול ולהשקיע את כלל מאמצינו כדי לסייע כעת לבעלי העסקים ולהורים בעיר שעדיין נפגעים מהנגיף, ויחד עם כלל התושבים שלנו - להתפלל ולעשות הכל כדי לשמור על העיר ירוקה", אמר.
או
איציק וולף / Itzik Wolf עיתונאי. כתב כלכלי. דוא"ל itzik@News1.co.il. רשימות ↗
תאריך: 27/10/2020 | עודכן: 27/10/2020
+בג"ץ אישר מתווה הקורונה בישיבות 20:35 27/10/20 | איתמר לוין | לרשימה המלאה
דחה עתירה נגד התקנות של משרד הבריאות להפעלת הפנימיות ▪ סולברג מאמץ את הסברי המדינה ולפיה השהות בפנימייה מפחיתה את סכנת ההידבקות של התלמידים והמורים
תלמידים חוזרים לישיבת חברון [צילום: יונתן זינדל, פלאש 90]
+משרד החינוך: 1,716 תלמידים חולים בקורונה; 72 פחות מאתמול 15:47 27/10/20 | מירב ארד
משרד החינוך מפרסם את נתוני התחלואה במערכת החינוך בקרב ילדים הגנים, תלמידי החינוך המיוחד ותלמידי בתי הספר נכון ליום זה. גני הילדים - מתוך 592,000 ילדי הגנים, 255 ילדים נמצאו חולים. מדובר ב-1.99% מכלל החולים באוכלוסייה, בעוד שחלקם באוכלוסייה הכללית הוא 6.48%. חינוך מיוחד - בחינוך המיוחד עומד שיעור התחלואה של התלמידים על 0.34% מכלל החולים באוכלוסייה. מספר התלמידים החולים במוסדות אלה מתוך סה"כ החולים הוא 44. חינוך יסודי - בחינוך היסודי מתוך 1,067,464 תלמידים, 707 תלמידים נמצאו חולים. בחינוך העל יסודי מתוך 790,722 תלמידים, 754 תלמידים נמצאו חולים. בסך הכל, מדובר ב- 1,716 תלמידים חולים. 72 תלמידים פחות מאתמול.

+אדלשטיין: "עסקים רבים יחזרו לפעילות כבר ביום ראשון" 15:36 27/10/20 | מירב ארד
שר הבריאות, יולי אדשלטיין אמר במהלך סיור במרכז הרפואי זיו: "אני שמח גם לומר שביום ראשון הקרוב, בהינתן שלא יהיו הפתעות בממדי התחלואה, לא מעט עסקים יחזרו לפעילות. אנשים שהיו ללא פרנסה כבר תקופה של שבועות, אני מדבר על קוסמטיקאיות, מורים אישיים ומורי נהיגה וכדומה - העיקרון הוא שמי שעובד 'אחד על אחד' יוכל לחזור לפעילות. זה כולל גם את הרפואה המשלימה והרבה דברים שאנו זקוקים להם". השר התייחס גם למינוי מחליף לפרופ' גמזו: "היום נכנס לתפקידו פרויקטור הלאומי החדש פרופ' נחמן אש. אני מודה לו על הסכמתו להיכנס לתפקיד המאתגר הזה, נאחל לו המון הצלחה. פרופ' גמזו הסכים לטובת החפיפה להישאר בעוד מספר ימים כדי להעביר את התפקיד בצורה מסודרת".
+משרד הבריאות: חולי קורונה מאומתים בטיסה לגרמניה ולדנמרק 15:23 27/10/20 | מירב ארד
משרד הבריאות מעדכן על מספר חולי קורונה מאומתים בטיסה לגרמניה ובהמשך לדנמרק ובחזרה לגרמניה וישראל. טיסה מספר LH 691 של חברת לופטהנזה מתל אביב לגרמניה, בתאריך 19.10.2020, שעת המראה 05:00. טיסת המשך מגרמניה לדנמרק שמספרה LH 838. בחזרה לישראל, טיסה מספר LH 839 של חברת לופטהנזה, בתאריך 22.10.2020 מדנמרק לגרמניה שהמריאה בשעה 14:30. טיסת המשך לישראל שמספרה LH 690 , המראה בשעה 18:00. כל מי שהיה בטיסה הלוך לגרמניה - דנמרק מתבקש להיכנס לבידוד ביתי עד תאריך 02.11.20. כל מי שהיה בטיסה חזור לגרמניה - ישראל מתבקש להיכנס לבידוד ביתי עד תאריך 05.11.20. מגעים נוספים שעלו במסגרת החקירה האפידמיולוגית קיבלו על כך הודעה באופן אישי. נוסעי הטיסות מתבקשים להיכנס לבידוד לפי הנחיות משרד הבריאות.
+הגיע הזמן ללמוד ממזרח אסיה 13:14 27/10/20 | איתמר לוין | לרשימה המלאה
אישהן ת'רור, בעל טור בכיר בוושינגטון פוסט, במבט עגום על הקורונה באירופה - ועם השאלה מתי סוף-סוף המנהיגים שם ינסו ללמוד מההצלחה באסיה
מסעדה ברומא, 26.10.20 [צילום: אנדרו מדיצ'יני, AP]
עוצר בברצלונה, 25.10.20 [צילום: אמיליו מוראטי, AP]
+התוכנית הכלכלית החדשה
12:26 27/10/20 | רועי אורן | לרשימה המלאה
ניתן לראות כי בשלב ראשון היה צריך לקצץ את דמי האבטלה למי שתוך תקופה מסוימת לא מוצא עבודה ולא טורח לחפש ▪ רק אחרי שעושים צעד דרסטי זה אפשר ללכת לתוכנית מרחיקת לכת כמו התוכנית הזאת
מי זכאי ומי לא [צילום: יוסי זמיר/פלאש 90]
+ממונה הקורונה החדש: פרופ' נחמן אש 11:50 27/10/20 | איציק וולף | לרשימה המלאה
ראש חטיבת הבריאות בקופת חולים מכבי ומי שהיה קצין הרפואה הראשי של צה"ל יחליף בתפקיד את פרופ' רוני גמזו ▪ גמזו ימשיך בתפקידו עד תאריך 13.11.2020 ויעביר חפיפה מסודרת לפרופ' אש
פרופ' אש. חפיפה מיידית [צילום: מתוך יוטיוב]
גמזו. מסיים תפקידו בסוף השבוע [צילום: דוד כהן, פלאש 90]
+תעלולי יחסי הציבור של טראמפ
09:05 27/10/20 | פנינה אלעזר שלו | לרשימה המלאה
ב-2 באוקטובר צייץ טראמפ לעולם כי בבדיקה שביצע, נמצא חיובי לנגיף, ואיתו גם רעייתו ▪ באותו היום מיהר כבר להתפנות לאשפוז בבית חולים צבאי בוושינגטון, בצעד שגרר ענין עולמי רב בשאלה: למה ממהר להתאשפז ומה מוסתר מעיני הציבור האמריקני?
ניצח את הקורונה [צילום: יוטיוב / NBC News]

מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il