"נקדם הגבלת כהונת ראש ממשלה"

יו"ר יש עתיד, אביגדור ליברמן, הודיע כי ימליץ על יאיר לפיד כמי שאמור להרכיב את הממשלה הבאה הודיע כי יקדם שתי הצעות חוק עם כינון הכנסת: הגבלת כהונת ראש ממשלה וחובת התפטרות ראש ממשלה שנגדו הוגש כתב אישום
איציק וולף חדשות בחירות 2021 תגובות
יו"ר ישראל ביתנו, ח"כ אביגדור ליברמן, הודיע כי מפלגתו תמליץ על יו"ר יש עתיד, ח"כ יאיר לפיד, כמי שאמור להרכיב את הממשלה הבאה.

"אנו נמליץ על יו"ר המפלגה מגוש השינוי, שתקבל את מספר המנדטים הגבוה ביותר, כמועמד להרכבת הממשלה. כל מי שינסה להכשיל את המהלך ויעמיד את האגו שלו מעל האינטרס הלאומי ישא באחריות לבחירות החמישיות", כתב (יום א', 28.3.21) בדף הפייסבוק שלו.

לדברי ליברמן, המצב הפוליטי המורכב שבו אנו נמצאים היום הוא תוצאה ישירה של תוכנית ההישרדות הפוליטית והאישית של איש אחד - בנימין נתניהו, שנכשל כבר בפעם הרביעית להקים ממשלה יציבה ומתפקדת. "כל בן אדם אחר שטובת המדינה נמצאת לנגד עיניו, היה מסיק מסקנות ברורות כבר מזמן ומעביר את המושכות למישהו אחר. לכן, עם השבעת הכנסת ה-24, ישראל ביתנו תגיש הצעת חוק שתגביל כהונת ראש ממשלה לשתי קדנציות בלבד, הצעה שנתניהו תמך בה בעבר", ציין.

לדבריו, הצעת חוק נוספת שמפלגתו תגיש תחייב התפטרות ראש ממשלה עקב הגשת כתב אישום, כפי שעברה בקריאה טרומית בכנסת ב-21.5.2008 בתמיכת הליכוד, כולל בנימין נתניהו, המפלגות החרדיות, מפלגת העבודה שהצעת החוק הוגשה על-ידי אחד מחבריה, ומרצ.
או
איציק וולף / Itzik Wolf עיתונאי. כתב כלכלי. דוא"ל itzik@News1.co.il. רשימות ↗
תאריך: 28/03/2021 | עודכן: 28/03/2021
+בנט וסער שוחחו לעדכון ולתיאום עמדות להקמת ממשלה 21:15 28/03/21 | איציק וולף
יו״ר מפלגת ימינה, ח"כ נפתלי בנט, ויו"ר מפלגת תקווה חדשה, גדעון סער, שוחחו הערב פעם נוספת, בהמשך לפגישתם ביום חמישי בערב, לעדכון ותיאום עמדות לקראת המהלכים להקמת ממשלה חדשה. כך נמסר בהודעה משותפת שפרסמו שתי המפלגות.

+"השיח בין לפיד לגנץ יימשך" 20:06 28/03/21 | איציק וולף | לרשימה המלאה
לפיד נפגש בימים האחרונים גם עם יו"ר רע"ם, מנסור עבאס ▪ יו"ר ישראל ביתנו, אביגדור ליברמן, הודיע כי ימליץ בפני הנשיא על לפיד כמי שצריך להרכיב את הממשלה ▪ "כפי שהתחייבנו - נמליץ על יו"ר המפלגה מגוש השינוי שקיבלה את מספר המנדטים הגבוה ביותר, מי שינסה להכשיל את המהלך ויעמיד את האגו שלו מעל האינטרס הלאומי יישא באחריות לבחירות חמישיות"
גנץ ולפיד. נתק של שנה [צילום: תומר נויברג/פלאש 90]
+שוליים, גדעון סער, המחאה, העריקים הסמויים 18:03 28/03/21 | דן מרגלית | לרשימה המלאה
אלמלא צעדו העצמאי של גדעון סער ספק אם תוצאות הבחירות היו מרחיקות את בנימין נתניהו מכוונותיו המסוכנות והמכוערות להיחלץ ממשפטו
סער. להוקיר תודה [צילום: תומר נויברג, פלאש 90]

מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il