המשטרה השקיעה השנה 2 מיליון שקל בלשכת מפקד מג"ב

שיפוץ לשכתו של יצחק בריק כלל החלפת מערכות החשמל והמים, ביוב, מיזוג אוויר והקמת תשתית טכנולוגית 1.2 מיליון שקל הושקעו בשיפוץ לשכתו של ראש אגף התכנון, יוסי רופא

איתמר לוין חדשות משטרה במוקד תגובות
ראש אגף התכנון במשטרה, ניצב יוסי רופא, שיפץ את לשכתו בעלות של 1.25 מיליון שקל כאשר נכנס אשתקד לתפקידו. השנה - בעיצומה של המלחמה - שופצה לשכתו של מפקד משמר הגבול, ניצב יצחק בריק, בעלות של 2 מיליון שקל. כך מסרה המשטרה (11.9.24) במענה לפנייתו של עו"ד פיני פישלר.

השיפוץ בלשכתו של בריק כלל "החלפת מערכות החשמל והמים, ביוב, מיזוג אוויר והקמת תשתית טכנולוגית". המשטרה אומרת כי הלשכה לא שופצה במשך שנים וכי השיפוץ היה "חלק מהתאמתה לשינויים הארגוניים של הגוף ולצרכים ההכרחיים התשתיתיים" במבנה הטיגרט (מצודת משטרה מידי המנדט) בעיר לוד.

לשכתו של רופא, ממשיכה המשטרה, לא שופצה מזה עשור והעבודות הנוכחיות כללו "החלפת תשתיות ישנות של חשמל, מים, תקשורת וריהוט, ושיפוץ חדר הישיבות האגפי". עוד נמסר, כי בשנתיים האחרונות הושקעו 106,000 שקל בשיפוץ לשכת ראש אגף משאבי אנוש, ניצב בועז גולדברג. ואילו השנה הושקעו 65,000 שקל בשיפוץ לשכתו של מפקד מחוז תל אביב והסמפכ"ל המיועד, פרץ עמר.

עוד מוסרת המשטרה, כי היא משקיעה 14.9 מיליון שקל בפרויקט נרחב - בן 9,500 מ"ר - להתאמת קומות המשרדים בבניין המטה הארצי בירושלים. מסגרות התקציב לשיפוצים אלו אושרו בשנת 2022. עוד לפני שרופא נכנס לתפקידו, אומרת המשטרה.
Author
עיתונאי, סופר וחוקר שואה. כתב משפטי ובעל טור ב-News1. פרסם 20 ספרים ועשרות מאמרים על השואה
תאריך: 16/09/2024 | עודכן: 16/09/2024
+ראש אגף התנועה פורש מיידית במקום לאחר שייצא ללימודים 20:34 16/09/24 | איתמר לוין
ראש אגף התנועה במשטרה, ניצב יהודה בן-עטר, פורש מיידית - במקום לצאת לתקופת לימודים על חשבון המשטרה ולפרוש לאחר מכן, כפי שנמסר בשבוע שעבר. בן-עטר הודיע על החלטתו (16.9.24) למפכ"ל, רב-ניצב דני לוי - המשך הטלטלה חסרת התקדים בצמרת המשטרה בחודש הראשון לכהונתו של לוי.


בן-עטר שירת בשורה של תפקידי פיקוד במשמר הגבול וב-1999 עבר למשטרה. ובמאי 2022 הועלה לדרגת ניצב ומונה לראש אגף התנועה.
בן-עטר נחקר באזהרה במח"ש בחודש שעבר, בחשד לקבלת דבר במרמה והפרת אמונים. על-פי החשד, לפני מספר שנים - כאשר היה תת-ניצב - ביקש בן-עטר מקצינה שהייתה כפופה לו לבצע עבורו עבודות אישיות. על-פי החשד, בן-עטר ביקש מהקצינה - בדרגת רב-פקד - לכתוב עבורו עבודות אקדמיות וחוות דעת מקצועית על בתו.
+האגודה למען הלהט"ב למפכ"ל המשטרה: דורשים התנצלות פומבית 15:13 16/09/24 | מירב ארד
האגודה למען הלהט"ב שיגרה פניה למפכ"ל המשטרה הנכנס דני לוי, בעקבות התבטאויותיו הלהט"בופוביות שנחשפו אמש במהדורת ערוץ 12: אנו דורשים התנצלות פומבית על ההתבטאות הפוגענית וקיום פגישה דחופה בין נציגי הקהילה הגאה לבין המפכ"ל והנהלת המשטרה.

+עיתונאים נפגעו משוטרים - מלצר מאיים בהליך משפטי 08:46 16/09/24 | עידן יוסף | לרשימה המלאה
נשיא מועצת העיתונות אומר כי קיים שיחות אישיות עם עיתונאים שנפגעו מאלימות משטרתית או שעבודתם הופרעה ונוכח כי כל הסיכומים עם המפכ"ל הקודם התמסמסו ▪ "פניתי למפכ"ל החדש דני לוי - מבקש פגישה דחופה בהקדם"
מלצר. דורש פגישה דחופה [צילום: תומר נויברג/פלאש 90]

מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
המשטרה השקיעה השנה 2 מיליון שקל בלשכת מפקד מג"ב
תגובות  [ 0 ] מוצגות   [ 0 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il