|   15:07:40
אקטואליה
ראשי  /   חדשות   תחקירים   מקורות   יומנים   נאומים/הרצאות   מאמרים   הודעות כלליות   שירים   ספרים  
בלוגים / בעלי טורים
דעות  |  כתבות  |  תחקירים  |  לרשימת הכותבים
דן מרגלית
דן מרגלית
בקצה הדרך, במוצא הנהר היהודי אל הים האנושי, נמצא צידוק לדרכנו ונראה את אחינו באים אל הארץ המובטחת מי בלהט ההכרה ומי במנוסת אימה
דרור אידר
דרור אידר
המכות שספגנו בגולה גרמו לפירוק החברה ליחידיה, לעומת זאת המלחמות והמכות בארץ גרמו לגיבושם של היחידים לעם    על משמעותו ההיסטורית של הקמת כוח מגן עברי לאור המלחמה הנוכחית
יוסף אליעז
יוסף אליעז
השנה יום הזיכרון כואב יותר מכאב ימי זיכרון אחרים - מספרם העצום של הנופלים והנרצחים בשביעי לאוקטובר האחרון, כאשר כה רבים חוו גם אישית את כאב האובדן,
צבי גיל
צבי גיל
אל לקחי השואה יש להוסיף לקח חשוב והוא ולהשקיע מרץ וכל המשאבים לרבות ממון כדי להתמודד עם אותם ערוצי רשע ורעל שמאיימים על קיומנו כחברה חופשית
לרשימות נוספות  |  לבימה חופשית  |  לרשימת הכותבים
הרשמה לניוזלטר
הרשמה ל-SMS
ברחבי הרשת / פרסומת
מועדון+ / תגיות
אישים | פירמות | מגשרים
מוסדות | אתרים | מושגים
לוסי אהריש [צילום: הדס פרוש/פלאש 90]
מגישה, עיתונאית ושחקנית
לוסי אהריש (נולדה: 18 בספטמבר 1981), מגישה, עיתונאית ושחקנית
רביב ברוקמאייר [צילום: יח"צ]
מנכ"ל קבוצת ויסוצקי
רביב ברוקמאייר (נולד: 1957), מנהל.
דני אבדיה [צילום: חוליו קורטז/AP]
כדורסלן
דני אבדיה (נולד: 3 בינואר 2001), כדורסלן. בשלהי 2020 הצטרף לקבוצת וושינגטון ויזארדס בליגת ה-NBA.
לכל הערכים במועדון+
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
סלמונלה בקניון
מאת: יובל לובנשטיין  |  16/08/2016
כתוב תגובה חזרה לכתבה
 נושא התגובה   שם הכותב   שעה    תאריך
1
עסקים מעל המזון
  לא עושה תיאבון   16/08/16 11:53
אין הפרדה בין הגשת המזון לקבלת התמורה. כל העסקה נעשית מעל הסירים הפתוחים. אין קופה ראשית לתשלום המזון ומסירת התמורה בנפרד.
כתוב תגובה ל- לא עושה תיאבון
2
סלמונלה על פתיליה
  קאדין   16/08/16 12:05
מסכימה עם הכותב. תמיד תהיתי איך אנשים יכולים לקנות במסדרונות הקניונים אוכל מבושל "לשבת" כשאין להם מושג מה תנאי ההיגיינה של מטבח המבשל. הרי במקרים רבים המוכרים מבשלים במטבח ביתם ולאיש אין מושג מה קורה שם. שלא לדבר על החומרים בהם הם משתמשים, יש להניח שאלה חומרי גלם נחותים והרבה אבקות מרק. האמת היא שכשאני חולפת על פני הסירים הענקיים והלא מצוחצחים של המוכרים, עוברת בי בחילה קטנה. רק מלדמיין מה קורה באמת באותו מטבח. לדעתי, זו שערורייה שמאפשרים את זה.
כתוב תגובה ל- קאדין
3
הנקיון במסעדות השונות הוא ירוד
  הכותב בהחלט צודק   17/08/16 07:18
פעמים רבות מלצרים וטבחים נכנסים לשירותים תוך כדי עבודתם ולא שוטפים ידיהם כלל. מלצרים מנקים את השולחנות אחרי הסועדים במטלית מטונפת, שרק להביט בה מקבלים בחילה. גם משטחי העבודה לעתים מזוהמים. בימי קיץ אלה - עומדים הטבחים מעל סירי הבישול כשפניהם נוטפים זעה והם מנקים את הזעה מדי פעם בידיהם וממשיכים לבשל. מגעיל. בודאי שיש סלמונלה, ליסטריה ושאר חיידקים במסעדות. אין פיקוח ובעלי המסעדות חושבים רק על הממון ולא על בריאות הציבור. חובה על משרד הבריאות לפקח לעומק את השטח החשוב הזה.
כתוב תגובה ל- הכותב בהחלט צודק
ביטוח ופיננסים
אלבר רכב
מלונאות ונופש
בי פטנט פתרונות מיוחדים
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 מחלקה ראשונה :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
מו"ל ועורך: יואב יצחק © כל הזכויות שמורות     |    שיווק ופרסום ב News1     |     RSS
כתובת: רח' חיים זכאי 3 פתח תקוה 4977682 טל: 03-9345666 פקס מערכת: 03-9345660 דואל: New@News1.co.il