המכות שספגנו בגולה גרמו לפירוק החברה ליחידיה, לעומת זאת המלחמות והמכות בארץ גרמו לגיבושם של היחידים לעם על משמעותו ההיסטורית של הקמת כוח מגן עברי לאור המלחמה הנוכחית
מסכימה עם הכותב. תמיד תהיתי איך אנשים יכולים לקנות במסדרונות הקניונים אוכל מבושל "לשבת" כשאין להם מושג מה תנאי ההיגיינה של מטבח המבשל. הרי במקרים רבים המוכרים מבשלים במטבח ביתם ולאיש אין מושג מה קורה שם. שלא לדבר על החומרים בהם הם משתמשים, יש להניח שאלה חומרי גלם נחותים והרבה אבקות מרק.
האמת היא שכשאני חולפת על פני הסירים הענקיים והלא מצוחצחים של המוכרים, עוברת בי בחילה קטנה. רק מלדמיין מה קורה באמת באותו מטבח. לדעתי, זו שערורייה שמאפשרים את זה.
פעמים רבות מלצרים וטבחים נכנסים לשירותים תוך כדי עבודתם ולא שוטפים ידיהם כלל. מלצרים מנקים את השולחנות אחרי הסועדים במטלית מטונפת, שרק להביט בה מקבלים בחילה. גם משטחי העבודה לעתים מזוהמים. בימי קיץ אלה - עומדים הטבחים מעל סירי הבישול כשפניהם נוטפים זעה והם מנקים את הזעה מדי פעם בידיהם וממשיכים לבשל. מגעיל. בודאי שיש סלמונלה, ליסטריה ושאר חיידקים במסעדות. אין פיקוח ובעלי המסעדות חושבים רק על הממון ולא על בריאות הציבור. חובה על משרד הבריאות לפקח לעומק את השטח החשוב הזה.