|
איתמר לוין
שופט המעצרים בנימין הירשל-דורון מפגין בקיאות רבה - לעיתים יותר מנציגי המשטרה - ושם לב לכל מילה הנאמרת באולמו אירוע חריג ופסול מתרחש באולם בכיכובה של נציגת השב"ס
|
|
|
רבקה שפק-ליסק
הרב הכריז למעשה, שכל עולם הערכים של האזרחים הלא חרדים הוא חסר משמעות מה שקובע הוא מה שהרבנים, המקבלים משכורתם מקופת המדינה, קובעים
|
|
|
דן מרגלית
אם נתניהו אינו כשיר מה זה אומר? שאילו היה צעיר במצבו האישיותי עתה היו דוחים את גיוסו לצה"ל? מונעים את קבלתו ליחידת אבטחה של השב"כ?
|
|
|
רפי לאופרט
מעקב אחר חלק מתוכניות החדשות של ערוץ 12 הוא בבחינת "דע את האויב" הערוץ הוא הארסי ביותר בביקורתו המעוותת נגד ממשלת ישראל וראשה ולדעתי משמש בידי האופוזיציה הפנימית והחיצונית למדינת...
|
|
הבלוגרים הנקראים ביותר ב- News1
|
|
|
מגישה, עיתונאית ושחקנית לוסי אהריש (נולדה: 18 בספטמבר 1981), מגישה, עיתונאית ושחקנית
|
|
|
|
|
מנכ"ל קבוצת ויסוצקי רביב ברוקמאייר (נולד: 1957), מנהל.
|
|
|
|
|
כדורסלן דני אבדיה (נולד: 3 בינואר 2001), כדורסלן. בשלהי 2020 הצטרף לקבוצת וושינגטון ויזארדס בליגת ה-NBA.
|
|
|
|
|
|
נושא התגובה |
|
שם הכותב |
|
שעה תאריך |
|
1 |
|
|
מייקל |
|
2/10/11 18:56
|
|
|
|
האוכל הוא אכן ברמה גבוהה ביותר...לא היו לי מנות שלא אהבתי...והאוירה היא באמת של חו"ל: גם במסעדה הפנימית, אבל בעיקר על הרחבה של כיכר קדומים...מרגישים חו"ל...
|
|
כתוב תגובה ל-
מייקל
|
|
|
|
2 |
|
|
עידן ב |
|
5/11/11 20:10
|
|
|
|
"תתביישו לכם!" צעקה עלינו המלצרית. זה היה המשפט שסיים ארוחה בלתי מוצלחת במסעדת אבראג' ביפו.
ביום שישי (4/11) הגענו לעיר העתיקה ביפו בחיפוש אחר מקום נחמד לאכול בו. כאשר ראינו את המבנה היפה של מסעדת אבראג' החלטנו לטפס במעלה המדרגות לכיוון המסעדה. ואז התחיל הסיוט במסעדת Average (ממוצע).
המלצרית, בחורה בעלת פנים ארוכות ושיער חום כהה, העניקה לנו שירות שאפשר להגדיר במשפט אחד: "עשתה לנו טובה שהיא משרתת אותנו." ביקשנו שתיה בלי קרח (ביום חורפי גשום) וקיבלנו שתיה עם קרח. ביקשנו שתביא לנו כוסות בלי קרח והיא החליפה כוס אחת. רק לאחר שביקשנו שוב היא החליפה גם את הכוס השניה. ביקשתי צ'יפס עם המנה העיקרית וקיבלתי תפוחי אדמה. אשתי ביקשה פירה וקיבלה פירה אדום עם סלק. האוכל (לא אשמתה של המלצרית) היה בינוני - קבב יבש ותפוחי אדמה מתובלים בצורה מזעזעת.
כאשר ביקשנו חשבון, קיבלנו בחשבון מנה שלא הזמנו, במקום מנה שכן הזמנו ובמחיר כפול. ביקשתי מהמלצרית שתביא חשבון מתוקן, ולאחר שלקח לה זמן מה לעשות זאת, ביקשתי שוב, והיא ענתה בחוצפה שהיא תוציא את החשבון המתוקן.
החלטנו להשאיר טיפ פחות מ-10%, משום שלאור השירות הלקוי, מספר שקלים בודדים זה די והותר. אנחנו תמיד, אבל תמיד משאירים טיפ מעל 10%. כמובן שלא במקרה הזה. כאשר המלצרית ניגשה לקחת את החשבון עם הכסף, היא העירה לנו בצורה מזלזלת שהטיפ הוא פחות מ-10%. הסברנו לנו שלא מגיע לה טיפ של 10% על שירות לא מקצועי ולא אדיב.
כאשר ירדנו במדרגות ועמדנו על רצפת הכיכר, היא יצאה לרגע קל מפתח הדלת במעלה המדרגות וצעקה עלינו "תתביישו לכם, אני סטודנטית!" וחזרה מיד פנימה. משום שמיהרנו למופע בתיאטרון הסימטה, החלטנו לא להגיב לה באותה עת, אלא לרשום זאת למחרת באינטרנט ובמייל, למען שכולם ידעו, שללכת למסעדת אבראג' ביפו זוהי חוויה שמומלץ להימנע ממנה.
|
|
כתוב תגובה ל-
עידן ב
|
|
|
|
3 |
|
|
דוד ט |
|
30/07/12 05:58
|
|
|
|
לא זוכר מתי בפעם האחרונה נהנתי מארוחה במסעדה, כפי שנהנתי באבראג'.
ישבנו לאכול בחלק הפנימי והממוזג, האוירה היתה מדהימה. הסגנון והעיצוב הים תיכוני של המסעדה היה מוקפד ורואים שהתייחסו ברצינות לכל פרט.
קיבלנו שרות אדיב ויוצא מן הכלל ממלצרית מאד חמודה, ואילן היה כל הזמן בהשגחה לספק סלטים נוספים על אלה שחיסלנו וקנקני מים קרים בקרח, בלי קשר לשתייה שהזמנו.
המנה שהזמנתי היתה מעולה! נתחי שווארמה בטורטייה, רול דיי גדול עשוי מעולה שקיבל צריבה נכונה במחבת, מגולגל וחתוך בזוית ובהגשה מושלמת.
הטעם היה עונג אמיתי, פריכות מדוייקת של הרול עם רכות מתובלת ועשוייה נכון של השאוורמה, הכל יחד נימוח בפה, חגיגה.
למרות שהמנה מילאה אותי, לא יכולתי לעזוב את הלחם הביתי והמטבלים של הפסטו והעגבניות החריפות, המכ"מ קלט אותי מתענג ופעמיים הזרימו לי את הצלוחיות מהירוק ומהאדום הזה.
קינחנו בצלחות עמוסות בכל מיני מתוקים בגלידה ומאלבי עדין. על הכל סגרנו עם אספרסו כפול חזק ומר.
נהנתי מכל רגע ומכל טעם, אילן היקר אני מבקש ממך לעובדה ולשומרה, תודה רבה.
|
|
כתוב תגובה ל-
דוד ט
|
|
|
|
|