|
|
הפסיכיאטרית מ"באר יעקב" נשמעת מגוננת על הפסיכיאטריה הישראלית : הדבר מדבר בעד עצמו ומעיד על מצב נ-ור-א
פשוטו כמשמעו של השירות הפסיכיאטרי בישראל.
הפסיכיאטריה איבדה זה מכבר את אמון הציבור בה.
אין שום קשר לגישה אותה היא מתארת בלשון נופת צופים לבין המציאות בפועל:
פסיכיאטרים אכן ואכן- מלעיטים אנשים בתרופות פסיכיאטריות( "סמים" בלשון הציבור הרחב) מבלי ליצור קשר עם האדם לעיתים מבלי שאי פעם ראו אותו.
בתל השומר לדוגמה- המדיניות היא לתת תרופות פסיכיאטריות מבלי ללוותו בטיפול פסיכולוגי כלל.משום שמפגש מעמיק עם האדם נתפס שם כבזבוז כספים ולא רק-מתוך עצלנות ותרבות של חפיף ומריחה.
היו בתל השומר מקרים שחולי סרטן( במצב אנוש מסכן חיים)
הושלכו לאשפוזים כפויים מבלי שפסיכיאטר ראה אותם בוודאי שלא שוחח עימם. אנשים אלה "נעלמו" מבלי שנמסר דבר לבני המשפחה שלהם, בוודאי מבלי שגוייסה עובדת סוציאלית.
פסיכיאטרים שם מגוייסים כדי להשתיק ביקורת של חולים או תלונה מצידם. אנשים שחשפו התנהלות זאת- מצאו עצמם מול המשטרה שהמשרד לניהול סיכונים גייס נגדם כדי לא לחשוף את השימוש ה-זה שנעשה שם בפסיכיאטריה.
הפסיכיאטרים בישראל- נמצאים מעל לחוק.
יהיה זה לא רק הגון, אלא חשוב ציבורית לחשוף עדויות של אזרחים על המראה הא מ י תי של התנהגלות הפסיכיאטריה הישראלית.
היא רחוקה מאוד מאוד מאוד ממה שמתארת טלי ברמן לוי במתק שפתיים. מדבריה עולה בבולטות שהיא יודעת היטב שהמציאות היא שונה מזאת שהיא מנסה לתאר. עצם הגישה האפולוגטית והמתגוננת מדברת בעד עצמה!
|
|
|
`
כתוב תגובה ל-
חדת עין
|
|
|