|   15:07:40
  עידן יוסף  
מועדון VIP
להצטרפות הקלק כאן
בימה חופשית ב-News1
בעלי מקצועות חופשיים מוזמנים להעביר אלינו לפרסום מאמרים, מידע בעל ערך חדשותי, חוות דעת מקצועיות בתחומים משפט, כלכלה, שוק ההון, ממשל, תקשורת ועוד, וכן כתבי טענות בהליכים בבית המשפט.
דוא"ל: vip@news1.co.il
כתבות מקודמות
קבוצת ירדן
חופשה באירופה VS חופשה באסיה - מה עדיף יותר?
קבוצת ירדן
תוכן לאינסטגרם - המנוע הדיגיטלי להגדלת העסק שלך
נציגי המשטרה בדיון [צילום: נועם מושקוביץ/דוברות הכנסת]

המשטרה: 16% ירידה במעשי רצח בחברה הערבית

74 מקרי רצח סוכלו על-ידי המשטרה ב-2022 1,223 יעדי מודיעין טופלו, וכתוצאה מכך הוגשו 553 כתבי אישום ובוצעו 460 מעצרים שיעור פיענוחי הרצח נמוך מהיעד - 21% במחצית הראשונה של 2022 נפתחו 495 תיקים בגין עבירות נשק
14/02/2023  |   עידן יוסף   |   חדשות   |   כנסת 25   |   תגובות

1,223 יעדים מודיעיניים טופלו בחברה הערבית, חלקם בחיפוש ומעצר ופעולות סמויות. כנגד 553 הוגשו כתבי אישום, 460 מהם נעצרו עד תום ההליכים. כך נמסר בדיון מעקב שערכה (13.2.23) הוועדה לביטחון לאומי של הכנסת אחר "מסלול בטוח", התוכנית הלאומית במאבק בפשיעה בחברה הערבית.

במחצית הראשונה של שנת 2022 נפתחו 495 תיקים בגין עבירות נשק לעומת 498 תיקים בכל שנת 2021. בשנת 2021 התרחשו 121 אירועי רצח לעומת 106 אירועי רצח בשנת 2022, 74 אירועי רצח סוכלו על-ידי המשטרה, ירידה של 16% באירועי הרצח. לעומת זאת, בפענוח תיקי רצח נקבע יעד של 36% לשנת 2022 וזה עומד על 21%. גורמי אכיפת החוק: "מדובר בתיקים מורכבים ראייתית ומשפטית". יו"ר הוועדה, ח"כ צביקה פוגל: "נמשיך ונקיים אחת לחודשיים פיקוח ובקרה על התהליכים שמתבצעים, נקדם תהליכי חקיקה על-מנת לסייע להמשך יישום התוכנית והצלחתה".

אילוז, מושיאשוילי ונאור שירי [נועם מושקוביץ]

פוגל הסביר את תכלית התוכנית 'מסלול בטוח' להתמודדות עם הפשיעה והאלימות בחברה הערבית שהחלה בשנת 2021 ואמר כי הוקצו 2.4 מיליארד ש"ח לחמש שנים כאשר רובו מיועד לפעילות בתחום האכיפה וחלקו מיועד לפעילות מניעתית בתחומים כמו: חינוך רווחה ותעסוקה. "לתוכנית נקבעו מספר מדדים. תחושת הביטחון האישי ואמון הציבור, פענוח תיקי רצח, דיווחים למשטרה, סיכול עבירות חמורות ואמצעי לחימה ואכיפה כללית משלבת לה שותפים גופים כמו הפרקליטות, הרשות לאיסור הלבנת הון וסייבר. מטרת הדיון היא להמליץ לגורמי השונים על המשך הפעילות תוך הפקת לקחים ליישום בהחלטת הממשלה".

נצ"מ שמואל שרביט ממשטרת ישראל סקר את פעילות המשטרה במסגרת התוכנית, ואמר כי המטרה היא אכיפה ממוקדת ומשולבת בשלושה נושאים עיקריים: הכרזה של יעדים משפיעים, טיפול בארגוני פשיעה ויעדי מקום במגזר הערבי. לדבריו, מתחילת התוכנית טופלו 1223 יעדים מודיעיניים חלקם בחיפוש ומעצר ובפעולות סמויות. כנגד 553 הוגשו כתבי אישום, 460 מהם נעצרו עד תום ההליכים. לדבריו, כתוצאה מהתוכנית רואים בלימה וירידה של 16% במקרי הרצח בחברה הערבית. בשנת 2021 התרחשו 121 אירועי רצח לעומת 106 אירועי רצח בשנת 2022, כאשר 74 אירועי רצח סוכלו על-ידי המשטרה. מרבית מאירועי הרצח במגזר הם תוצאה של סכסוכים בין ארגוני פשיעה או בין משפחות. סגן השר לשעבר, ח"כ יואב סגלוביץ (יש עתיד), שהיה אמון על התוכנית הסביר כי יש כמה רבדים שטופלו במקום אחד יעדים מבצעיים, תהליכים וחקיקה. "נקבעה ישיבה קבועה של פורום שקיבל החלטות וחלוקת העבודה נעשתה סביב השולחן. אני ממליץ לא להוריד את הרגל מהגז ולהמשיך את התוכנית הזו. על הוועדה להביא לכאן את כל האנשים כל חודשיים, לבצע ביקורת על החקיקה הנדרשת ולראות מה המדינה עשתה בתוכנית הרחבה הכוללת מבחינת תוכניות ותקציבים".

ח"כ עמית הלוי (ליכוד): "מי עוקב אחרי מערכת החינוך והתכנים הנלמדים במגזר האם זה קורה? יש דוחות שמראים על תכני חינוך השונים מאלה הקבועים בחוק". ח"כ עאידה תומא סלימאן (חד"ש תע"ל): "התוצאות של השנה האחרונה הוכיחו שכאשר המשטרה שמה את זה בסדר העדיפות, נותנים את המשאבים ושמים דגש, היא כן יכולה להגן על חיי הציבור במגזר הערבי האופן ייחודי ועל הציבור הכללי. אני מברכת על כך שמכים את ארגוני הפשע ומציעה לא לקרוא להם משפחות פשע כי לא כולם מעורבים. צריך לטפל גם באלה שנשארים בוואקום, בצעירים ולהידבר עם האוכלוסייה הערבית". ח"כ יאסר חוג'יראת (רע"ם): "אין אפשרות אחרת אלא להמשיך ואנחנו רואים ניצנים של עצירה וירידה במקרי הרצח ואני מקווה שמגמה זו תמשיך. מטריד אותי שמשפחות הפשע נכנסות לשלטון המקומי באמצעות הלבנת הון וכספים. האם למשטרה יש תוכנית להילחם בכך?" בנוסף, ביקש ח"כ לדעת כמה מקרי פענוח של מקרי רצח יש? כנתון חשוב שקשור לאמון של החברה הערבית במשטרה. נצ"מ שרביט הגיב לדברים: "יש שבע הצעות חוק שמונחות בשלב כזה או אחר שהם רלוונטיים למבצע מסלול בטוח. בנושא סחיטה, אמל"ח ועוד. לגבי פענוח מקרי הרצח אמר: "אנחנו לא מסתכלים על הקורבן ואנחנו עושים את כל המאמצים ללא הבדלים".

[צילום: נועם מושקוביץ/דוברות הכנסת]

טלל דולב ממשרד ראש הממשלה אמרה כי "יש פעולות בשטח מעבר לפעילות המשטרתית, כגון מזעור האלימות בקהילה, חינוך ותוכניות לצעירים בסיכון וילדים ונוער בישובים, טיפול בחסרי המעש ושיקום עבריינים ומכורים. ישנה כוונה להרחיב תוכניות נוספות בשנת 2023". נסיה יודיץ מהמשרד לביטחון לאומי אמרה כי הוקצו 800 תקנים לחיזוק היחידות המרכזיות ולעיבוי הכוחות בתחנות בחברה הערבית. היא הוסיפה כי "תוכניות ייחודיות ופרויקטים טכנולוגיים בהם "עיר בטוחה" פועלים בעכו ובלוד ונותנים מענה לנושא הדיווח של אזרחים ואיסוף ראיות. השנה יורחב הפרויקט לעיר רמלה. במקביל יש מענה משלים של מניעת אלימות בקרב הקהילה, כגון: הקמת 9 יחידות שיטור עירוני והרשות הלאומית לביטחון קהילתי שתפקידה לעסוק במניעת אלימות". חברה לארגון, פואד אחמד, אחראי על תקשורת ערבית, ציין כי המשרד פועל עם מערך ההסברה הלאומי והחל בקמפיין גדול וייחודי לחברה הערבית שמטרתו להגביר את האמון של האוכלוסייה בתוכנית למיגור האלימות. כאשר נתוני החשיפה גבוהים "אנחנו פועלים בכל רשתות החברתיות בשפה הערבית".

עו"ד האני ואקד מממשרד המשפטים: "נקבעו יעדים משותפים לנו ולמשרדים האחרים. כך למשל בפענוח תיקי רצח נקבע יעד של 36% כאשר היעד כעת עומד על 21%. בתיקי אמל"ח נקבע יעד של 32% ואנחנו עומדים על 32.1%. יש פרויקטים נוספים כמו חיזוק התביעה העירונית, יחידת החילוט והסנגוריה הציבורית בעניין בתי משפט קהילתיים ותוכניות שיקום לא רק ענישה".

עו"ד מוחמד מולא, פרקליטות המדינה, הסביר כי יש ליווי צמוד של חקירות המשטרה ושימת דגש על תיקים חמורים. בעבירות נשק במחצית הראשונה של שנת 2022 נפתחו 495 תיקים כאשר בכל שנת 2021, נפתחו 498 תיקים. מקרי הרצח, הם תיקים מורכבים ראייתית ומשפטית הדורשים זמן".

נצ"מ שרביט הסביר כי הגשת כתב אישום על עבירת רצח אורכת זמן ולפעמים רק אחרי שש - שבע שנים יש פענוח. לגבי ההבדל באחוזים טען כי "יש חשש של אנשים לתת עדות וקושי באיסוף ראיות. לעיתים אנחנו מגיעים לזירה והסרטונים אצל אנשים שאינם קשורים לאירוע נמחקים". מחמוד נאסר, ועד ראשי הרשויות הערביות אמר כי מתקיימת עבודה משותפת עם הוועדה הבין משרדית אבל חלק מהמשרדים לא התחילו ליישם את משימותיהם בתוכנית וכי תחושת הביטחון האישי ביישובים הערביים. עדיין רעועה מאוד והפעולות עדיין לא מורגשות. בנוגע לנתוני הרצח ואירועי הירי בישובים הערביים יש כישלון. לדבריו, זרוע האכיפה חשובה אבל הזרוע השנייה של פעילות חינוך רווחה, תעסוקה, תכנון ובנייה היא חשובה מאוד וצריך לתת דגש ולהמשיך ביישום התוכניות. "יש לשתף את הרשויות והארגונים בתהליכי התכנון לא רק בשלב הדיווח" אמר.

היו"ר פוגל סיכם את הדיון: "נמשיך ונקיים אחת לחודשיים פיקוח ובקרה על התהליכים שמתבצעים, נקדם תהליכי חקיקה ונסייע לרתום את השרים ליישומה והצלחתה. יש לקדם את תחום הטכנולוגיה. אם לא נוודא שהחברה הערבית מאמצת סטנדרטים שהחברה היהודית חיה בהם אנו צפויים לעתיד פחות ורוד מזה שאנו מייחלים לו. המעבר מפלילי לפח"ע יכול להיות מאוד מהיר יש דחף ופיתוי ואנחנו רוצים למנוע את זה. 90% רוצים חיים נורמליים ואנחנו צריכים להקנות זאת". הוא ביקש מהגורמים השונים להגיע עם נתונים לדיונים הבאים וציין כי הוועדה תבקר בחלק מהמקומות.

תאריך:  14/02/2023   |   עודכן:  14/02/2023
עידן יוסף
+תוספת 60 מיליון ש"ח מענק חימום לקשישים זכאים
02:09 15/02/23  |  עידן יוסף
ועדת העבודה והרווחה אישרה תשלום מקדמה של 60 מיליון שקל, לסיוע בחימום בחורף לקשישים נזקקים, באמצעות הביטוח הלאומי. יו"ר הוועדה ח"כ ישראל אייכלר הסביר כי המקדמה נדרשת עקב התייקרות מחירי החשמל, והצורך לסייע לקשישים לחמם את ביתם מפני הקור העז.

ח"כ יונתן משריקי ביקש מהאוצר הבהרות לגבי גובה הסכום לאור מחירי החשמל הצפויים לרדת, עקב תחילת הספקת הגז הטבעי. עו"ד שלומי מור, נציג הביטוח הלאומי, הבהיר שכ-300 אלף איש, ניצולי שואה וקשישים, יוכלו ליהנות מהמקדמה, והיא תועבר כבר בשבועות הקרובים.

עומר רחמים, יועץ שר האוצר בצלאל סמוטריץ', הודיע לוועדה כי השר נענה לבקשת היו"ר ובמסגרת דיוני התקציב הקרובים יישמר גובה המענק הקבוע - כך שלמעשה המקדמה הנוכחית תהפוך למענק. אייכלר הודה לו על ההיענות וביקש להפוך את המקדמה למענק.
+בניגוד לחוק: החשכ"ל לא דיווח על יישום חוק שוטף פלוס 30
02:03 15/02/23  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
בדיון ועדת המשנה לעסקים קטנים ובינוניים התברר כי היה אמור לדווח לוועדה כבר לפני כחצי שנה והדבר טרם נעשה  ▪  יו"ר ועדת המשנה דנינו: "לא סביר שעצמאים משלמים ביטוח לאומי ולא זכאים לדמי אבטלה או מחלה - לא נעשה מסחרה, לא נסכים רק לתיקון אחד ונהיה מבסוטים"
דנינו. מאיים לערב את ביטן [צילום: דני שם-טוב/דוברות הכנסת]
+סוף עידן הפחם בישראל - 31 בדצמבר 2025
00:47 15/02/23  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
ארבע יחידות פחמיות ישמשו אחרי המועד אך ורק לעתות משבר של חרום ומצוקה אנרגטית  ▪  יו"ר הוועדה לפיקוח על הקרן לאזרחי ישראל: "על המאסדרים לוודא שאכן חברת החשמל עומדת ביעדים, מדובר בחיי אדם ובאוויר שאנו נושמים"
מאיר שפיגלר [צילום: נועם מושקוביץ/דוברות הכנסת]
+החיסיון של קצא"א הוארך בשנה אחת בלבד
16:03 14/02/23  |  איציק וולף   |   לרשימה המלאה
משרד האוצר ביקש מוועדת המשנה של ועדת החוץ והביטחון להאריך את החיסיון בחמש שנים, אך בשל ההתנגדויות הרבות הוחלט על הארכתו בשנה אחת בלבד
נמל הנפט באשקלון [צילום: קצא"א]
+הוארך החיסיון על חלק מהנושאים הקשורים לפעילות קצא"א
15:35 14/02/23  |  מירב ארד
ועדת משנה של ועדת החוץ והביטחון, בראשות ח"כ יולי אדלשטיין, החליטה כעת, פה אחד, להאריך את הצו העוסק בחסיון חלק מהנושאים הקשורים לפעילות קצא"א בנוסחו הקיים, למשך שנה אחת, עד 15.02.2024.

+ועדת הכספים אישרה תיקון בתקנות ה-CRS
15:16 14/02/23  |  מירב ארד   |   לרשימה המלאה
האמור הוא תיקון בתקנות ה-CRS שאישרה הוועדה בינואר 2019, ומעגנות דיווח וחילופי מידע על-אודות חשבונות בנק של תושבי מדינות זרות בין רשויות המס בלמעלה מ-100 מדינות, בהן ישראל
ח"כ גפני. [צילום: יונתן זינדל/פלאש 90]
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
תגיות  / עוקבים מי ומי בפרשה - לקבלת רשימות חדשות עם הופעתן
 אבי דיכטר / Avi Dicter   אברהם בניהו בצלאל / Avraham Benayahu  Bezalel   אוהד טל   אופיר כץ / Ofir  Katz   אורי כרמל / Uri Carmel   אוריאל מנחם בוסו / Uriel Busso   אורית פרקש-הכהן / Orit Farkash-Hcohen   אורנה ברביבאי / Orna  Barbivai   אושר שקלים / Osher  Shekalim   אימאן ח'טיב יאסין / Iman  Khatib Yassin   איתמר בן-גביר / Itamar  Ben Gvir   אליהו דלל / Eli Dallal   אליהו רביבו / Revivo Eliyahu    אלמוג כהן / Almog  Cohen   ארז מלול / Erez  Malul   אריה מכלוף דרעי / Aryeh  Machluf Deri   בועז ביסמוט / Boaz  Bismuth   בועז טופורובסקי / Boaz  Toporovsky   בני גנץ / Benny  Gantz   גד איזנקוט / Gadi  Eisenkot   גילה גמליאל / Gila  Gamliel   גלית דיסטל אטבריאן / Galit  Distal Atbaryan   גלעד קריב / Gilad Kariv   דבורה ביטון / Dvora  Biton   דוד  ביטן / David Bitan   דן אילוז / DAN Iluz   דני בן יוסף דנון / Dani Danon   הלבנת הון   ואליד אל הושלה / Waleed  El Hawashla   ולדימיר בליאק / Vladimir Beliak   זאב אלקין / Ze'ev Elkin   חמד עמאר / Hamad Amar   חנוך דב מילביצקי / Hanoch Dov Milwidsky   טלי גוטליב / Tali  Gottlieb   יאיר לפיד / Yair  Lapid   יאסר חוג'יראת / Yasser Hujirat   יואב גלנט / Yoav Galant   יואל (יולי) אדלשטיין / Yoel Edlshtein   יונתן משריקי / Yonatan Mishraki   יוסף עטאונה / Youssef  Atauna   יוראי להב הרצנו / Yorai  Lahav-Hertzano   ינון אזולאי / Yinon  Azoulay   יסמין פרידמן / Yasmin Fridman   יעקב אשר / Yakov  Asher   יצחק קרויזר / Kroizer Yitzhak    יצחק שמעון סרלאוף    ירון לוי / Yaron Levi   ישראל אייכלר / Yisrael  Eichler   ישראל כץ / Israel  Katz   לימור סון הר-מלך / Limor  Son Har-Melech   מאי גולן / May  Golan   מאיר כהן / Meir  Cohen   מטי צרפתי הרכבי / Matti  Sarfati Harkavi   מיכאל מרדכי ביטון / Michael Mordechai Biton   מירב בן-ארי / Meirav  Ben-Ari   מירב כהן / Meirav  Cohen   מנסור עבאס / Mansour Abbas   משה אבוטבול / Moshe Abutbul   משה ארבל / Moshe Arbel   משה גפני / Moshe Gafni   משה רוט / Moshe  Roth   מתן כהנא / Matan  Kahana   נאור שירי   ניר ברקת / Nir  Barkat   סימון  מושיאשוילי / Simon  Moshiashvili   סימון דוידסון / Simon Davidson   עאידה  תומא-סלימאן / Aida  Touma-Suleiman   עודד פורר / Oded Forer   עופר כסיף / Ofer  Cassif   עמית הלוי / Amit  Halevi   צבי ידידיה  סוכות / Tzvi Yedidia  Sukkot   צביקה פוגל / Tzvika  Foghel   צגה צנגש  מלקו / Tsega  Melaku   קארין אלהרר / Karin  Elharar   רון כץ / Ron Katz   רוני אלשיך / Roni Alsheh   רם בן ברק / Ram  Ben Barak   שלום דנינו / Shalom  Danino   שלי טל מירון / Shelly Tal Meron   שלמה קרעי / Shlomo  Karhi   שרון ניר / Sharon Nir   שרן השכל / Sharren Haskel 
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
המשטרה: 16% ירידה במעשי רצח בחברה הערבית
תגובות  [ 0 ] מוצגות   [ 0 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
תגובות בפייסבוק
ברחבי הרשת / פרסומת
התפתחויות נוספות   /  כנסת 25
ועדת המשנה של ועדת החוץ והביטחון של הכנסת, החליטה (יום ג', 14.2.23) להאריך את החיסיון של חברת קצא"א, בשנה אחת בלבד, במקום בחמש שנים, כפי שביקש משרד האוצר. זאת, בשל ההתנגדות הנרחבת שהייתה להארכת החיסיון, מטעם גופים וארגונים רבים, בהם החברה להגנת הטבע, צלול, אדם, טבע ודין, מגמה ירוקה, מחאת הנוער למען האקלים, שומרי הבית, לובי 99, התנועה לאיכות השלטון, רשות ניקוז ונחל ים המלח, איגוד ערים לאיכות הסביבה נפת אשקלון, עמותת מדבר וים, אילת, עיריית אשקלון ועיריית אילת.
14/02/2023  |  איציק וולף  |   חדשות
ועדת הכספים בראשות ח"כ משה גפני, אישרה את תקנות מס הכנסה (יישום תקן אחיד לדיווח ולבדיקת נאותות של מידע על חשבונות פיננסיים) (תיקון מס' 1), התשפ"ג- 2023.
14/02/2023  |  מירב ארד  |   חדשות
ועדת העבודה והרווחה התכנסה שוב (יום ב', 13.2.23) לדיון בסלי-השיקום של מצוקת מתמודדי הנפש בקהילה. יו"ר הוועדה, ח"כ ישראל אייכלר, הדגיש כי רק שליש מהזכאים לשירותי השיקום מקבלים אותם בפועל. אייכלר דרש שיפור התקשורת ושיתוף המידע והנגשתו בין הביטוח הלאומי, קופות החולים ומשרד הבריאות כדי להבטיח שהזכאים יקבלו את השיקום המגיע להם.
14/02/2023  |  עידן יוסף  |   חדשות
ועדת הכלכלה אישרה (יום ב', 13.2.23) לקריאה שנייה ושלישית את ההצעה הממשלתית לתקן את חוק הרשות השנייה לטלוויזיה ורדיו. לפי ההצעה, הוראת המעבר שנקבעה בחוק הרשות השנייה, העוסקת בהקלות רגולטוריות לערוצים הזעירים והייעודיים: הלא TV, ערוץ 9, ערוץ 24 וערוץ 14 - תוארך בשנה וחצי. בין היתר מדובר בהקלות בתשלום דמי רישיון, תשלום לספקי תכנים כמו הוט ויס על הפצה ועוד.
13/02/2023  |  עידן יוסף  |   חדשות
ועדת החוץ והביטחון, בראשות ח"כ יולי אדלשטיין, אישרה (יום ב', 13.2.23) פה אחד, את הצעת חוק שירות ביטחון (הצבת יוצאי צבא במשטרת ישראל) (תיקוני חקיקה) (הוראת שעה) (תיקון), התשפ"ג-2023, לקריאות שנייה ושלישית. הצעת החוק מבקשת להאריך בכשלוש שנים, עד לסוף דצמבר 2025, את אפשרות הצבתם של חיילים בשירות חובה במשטרה.
13/02/2023  |  מירב ארד  |   חדשות
בלוגרים
דעות  |  כתבות  |  תחקירים  |  לרשימת הכותבים
יצחק בריק
יצחק בריק
בתחילת תפקידו כשר הביטחון, הוצג בפניו ובפני בכירי משרדו וצה"ל דוח של 80 עמודים המפרט את בעיות הצבא ואי-מוכנותו למלחמה    אלא שגלנט והרמטכ"ל הלוי לא פעלו ליישום ההמלצות ובחרו לעסוק ב...
צבי גיל
צבי גיל
התמונות שהעולם, מלבדנו, קיבל ומקבל מעזה מראות שעזה ברובה היא עי חרבות ואין כמעט רובע שלם שעומד על תילו כפי שהיה    המצלמה מראה רחובות ריקים וכבישים שנהרסו או קבורים בערמות של בנייני...
אלי אלון
אלי אלון
בכתב התביעה נאמר כי התובעת תמר ליפשיץ הוצאה יחד עם עוד שישה נערים ונערות מן המוסד "משום שיש להם דעות קומוניסטיות והם קשורים למפלגה הקומוניסטית"
לרשימות נוספות  |  לבימה חופשית  |  לרשימת הכותבים
הרשמה לניוזלטר
הרשמה ל-SMS
ברחבי הרשת / פרסומת
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 מחלקה ראשונה :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
מו"ל ועורך: יואב יצחק © כל הזכויות שמורות     |    שיווק ופרסום ב News1     |     RSS
כתובת: רח' חיים זכאי 3 פתח תקוה 4977682 טל: 03-9345666 פקס מערכת: 03-9345660 דואל: New@News1.co.il