דגנית אשד-פרישקו, 28, מונתה למנהלת תחום חלב ומוצריו באגף השיווק בתנובה שף.
במסגרת תפקידה, תהיה אשד-פרישקו אחראית על שיווק כלל מוצרי החלב של תנובה לשוק המוסדי. בנוסף תעסוק בפעילות מחקר ופיתוח מוצרים חדשניים מול לקוחות אסטרטגיים, וכן בתמיכה בצוותי המכירות בפעילות קד"מ ומבצעים.
בתפקידיה הקודמים שימשה אשד-פרישקו כמנהלת תיקי לקוחות ומחקרי שוק ב"קשרי מידע" - פתרונות מודיעין תחרותי; סמנכל"ית ומנהלת פרויקטים בתחום הקד"מ והאירועים בחברת קיו-פרסונה וכמורה לפסיכומטרי בקורסי ההכנה של חברת High-Q. אשד-פרישקו הינה בעלת תואר ראשון בתקשורת, ותואר שני במנהל עסקים, שניהם מאוניברסיטת בר-אילן.
רענן בן עמי - שף תמיכה באגף השיווק
רענן בן עמי מונה כשף תמיכה באגף השיווק בתנובה שף. במסגרת תפקידו ישמש בן עמי כשף תמיכה ללקוחות תנובה שף באזור המרכז. רענן הינו בוגר לימודי טבחות ב- FERNCH CULINARY INSTITUTE NY - תואר שף המטבח הצרפתי המקורי, וכן בעל תואר ראשון במנהל עסקים.
בתפקידיו הקודמים שימש בן עמי כמנהל מערך המזון במשרד החוץ מטעם שפע "סודקסו" וכן כמנהל מכירות בכיר בקבוצת שפע, המובילה בתחום שירותי מזון ופתרונות ניהול.