קיץ אדום בטרקלין
הטרקלין, ביסטרו בשר ויין, מתאים במהלך הקיץ מנות שף חדשות מבשר משובח ליינות בוטיק ישראלים. ביוני יוגש נתח קצבים (150 גר') צלוי על הגריל בליווי סלט רוקט (48 שקל) שילווה בקברנה סובניון מהסדרה האזורית של יקבי כרמל, בציר 2001 מבקבוק "מגנום" מיוחד, שבזכות גודלו ונפחו יוצאי הדופן, טעמי היין מועשרים בצורה אחידה וייחודית; ביולי - ראמפ סטייק על חלוק נחל לוהט (220 מעלות, 76 שקל) עם פטיט סירה של יקב גינתון ובאוגוסט מנת פרגיות על לחם חלוקי נחל בליווי יוגורט טחינה (64 שקל), שמומלצת עם Take 2 של יקב סוסון ים - שילוב של זינפנדל, פטיט סירה וקרניון.
הטרקלין - נחלת בנימין 41, תל אביב 03-5660013
מתוק לו מתוק - תפריט קינוחים חדש באגאדיר
אגאדיר משיקה בימים אלה תפריט קינוחים חדש ומפנק עליו אחראית קונדיטורית המקום. בין המנות: שרביטי שוקולד - שלושה מקלות שוקולדיים עטופים בקרפ על מצע של רוטב נוגט ומרנג פקאן; ענני גבינה - עיגולי גבינה מצופים נוגט ושוקולד לבן ברוטב פירות יער; קרם קדאיף - סלסלת קדאיף במילוי פנקוטה וניל, טופי וטוויל פיסטוק; פיץ מלבה - מרנג, גלידת וניל, אפרסקים ביין וקציפת שוקולד לבן; מוס טנגו - מוס נוגט ושוקולד חלב על מצע קראנצ'י; עוגת שוקולד פאדג' אפויה וסורבה בטעמים.
אגאדיר - נחלת בנימין 2, תל אביב 03-5104442, 03-5168050
כרמים: 50% הנחה על המנות החדשות בערב ההשקה
לקראת הקיץ יוצאת מסעדה כרמים שבמושב סגולה בחגיגה של טעמים וניחוחות עם תפריט קיץ חדש ומרענן. לכבוד האירוע מזמינה אתכם המסעדה לערב ההשקה הייחודי, שיתקיים ביום רביעי (13.06.07) בשעה 20:00 ויציע את כל המנות החדשות בהנחה מטורפת של 50% - הזדמנות חד פעמית לפתוח שולחן של גורמה.
בין המנות השוות שמחכות לכם בתפריט הקיץ החדש תמצאו מנות ראשונות כמו גלילות קישוא וחציל במילוי גבינות צאן, עלי פילו במילוי בשר טלה ופטה כבד; ועיקריות כמו מדליוני פילה בקר בגריל ברוטב תאנים, נתחי סינטה צרובים ברוטב חזה אווז מעושן, פלפל אדום, שמנת, יין לבן ומרווה, צלעות טלה בגריל על מצע תפוחי אדמה, ברוטב ציר טלה בליווי כרוב ניצנים ועוד.
כרמים - בכניסה למושב (בין קסטינה לקריית גת), סגולה 08-8505859