מינויים חדשים בדסק הכלכלי במעריב

ניר ברזילי יערוך את מוסף "עסקים" איילת צור מצטרפת ל-nrg מעריב
עידן יוסף חדשות תגובות
עורכי מעריב, דורון גלעזר ורות יובל, והעורך הכלכלי רפי רוזנפלד הודיעו (יום ד', 30.01.08) על מינויו של ניר ברזילי לעורך מוסף "עסקים" היומי. ברזילי יחליף את איילת צור, שמונתה לסגנית העורך הכלכלי ולעורכת העסקים של אתר האינטרנט nrg מעריב.

ברזילי החל את עבודתו במעריב ככתב תחקירים, ובארבע השנים האחרונות שימש כעורך בכיר, ראש דסק ורכז המערכת של "עסקים". צור שימשה במשך 12 שנים בתפקידי ראש דסק כלכלה ורכזת מערכת בהארץ ובדה מרקר, ולאחר מכן בתפקיד רכזת כתבים בידיעות אחרונות.

צור תעבוד בצמוד עם עורך הכלכלה של nrg, יריב טיקולסקר, ותעסוק בפיתוח אסטרטגי של מוצרי "עסקים" בכל קבוצת מעריב.

לאחרונה עזבה רכזת הכתבים של מעריב, מיכל גורביץ, את העיתון. לאחר 15 שנים של תפקידי עריכה וריכוז כתבים. במסגרת שינויים במבנה הריכוז במעריב, ימונה רכז הערב ליאור לנדנברג, לרכז-על של דסק החדשות.
Author
עיתונאי וראש מערכת החדשות. חשבון ב-X ↗ ; פייסבוק ↗
תאריך: 30/01/2008 | עודכן: 30/01/2008
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
גיא פניני הוא ללא ספק אחד הישראלים הבולטים שיש לנו בכדורסל הישראלי. בגיל 24, הוא כבר ביסס את מעמדו כסוג של רון ארטסט הישראלי, זה שחלק ניכר מהמשחק שלו עסוק ב"טראש טוק" ובלהטריף את היריב על הפרקט.
30/01/2008 | ONE | חדשות

מדליית הארד של צמד השייטים באליפות העולם בה זכו היום באוסטרליה, אודי גל וגידי קליגר היא המדלייה השלישית שלהם באליפויות עולם בשלוש השנים האחרונות, זהו שיא ישראלי של זכייה רצופה באליפויות עולם בכל ענפי הספורט.
30/01/2008 | ONE | חדשות

חברת ההשקעות גמול מכרה ליזם הנדל"ן הישראלי לוי קושניר מלון ליד שדה התעופה של סט. לואיס, מדינת מיזורי, ארה"ב. קושניר ישלם 8.1 מיליון דולר. גמול קיבלה לפני כשנה וחצי אופציה למכירת המלון, ועתת מימשה אותה. קושניר הוא בין היתר בעל בית משרדים ברחוב יגאל אלון בת"א, ושותף בפרויקט מגורים בדרום תל אביב.

המשבר בשוקי ההון מתחיל להפיל חללים בישראל: אלוני-חץ הודיעה היום (30.01.08), כי הפסיקה את המו"מ לרכישת 28% בחברת נדל"ן ציבורית ממערב אירופה, בהשקעה של 130 מיליון אירו, שעליו הודיעה לפני כשלושה שבועות. היום הודיעה: "בעקבות תנודתיות במצב שוקי ההון בעולם, לא הצליחו הצדדים לגבש מבנה עסקה, ולהגיע לשווי מוסכם, ולכן החליטו להפסיק את המו"מ".

ישעיהו בוימלגרין הביע השבוע אמון בחברת אזורים, הנמצאת בשליטתו. הוא קנה, בארבע עסקות, יום אחרי יום, עד היום (30.01.08), 165 אלף מניות של החברה, בהשקעה כוללת של 9.1 מיליון שקל. בכך הגדיל את חלקו בחברה בכ-0.7%, ל-65%.
+ כיתבו בפורומים של News1 + חדשות נוספות ברשת | + הודעות נוספות ברשת | + בלוגרים ברשת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il