יועמ"ש משרד רה"מ: המימון לנתניהו בבלפור יופסק

עדיין לא נקבע מועד רשמי ליציאת משפחת נתניהו ממעון רה"מ ● ברנע-פרגו ממליצה להפסיק את מימון המעון והבית הפרטי בקיסריה מיד עם השבעת הממשלה החדשה ● בניגוד למשרדי ממשלה אחרים, עדיין לא נקבע לוח זמנים ופרוטוקול לטקס החילופים של בנט ונתניהו שאמור להיערך ביום שני
עידן יוסף חדשות בחירות 2021 תגובות
ממשלת השינוי צפויה להיות מושבעת מחר (א', 12.6.21) בערב, אך עדיין אין מועד רשמי ונקוב ליציאתה של משפחת נתניהו ממעון ראש הממשלה הרשמי בבלפור, וייתכן שיינתנו למשפחה שבועיים-שלושה לפינוי הציוד. ההחלטה בעניין צפויה להיות לאחר תיאום בין לשכות בנט ונתניהו, אבל עדיין לא נוצר קשר ביניהן - גם לא באופן בלתי רשמי.

היועצת המשפטית של משרד ראש הממשלה, שלומית ברנע-פרגו, גיבשה מסמך המלצות בנושא סוגיית מימון המעון בבלפור ומשפחת נתניהו לאחר מועד השבעת הממשלה. ההמלצות עדיין כפופות לשינויים ולא נשלחו לאנשי המשרד, ובמקום זאת נשלחה למשרד המשפטים כדי שתקבל תוקף.

על-פי מסמך ההמלצות, מרגע השבעת הממשלה המדינה תפסיק לממן את הוצאות משפחת נתניהו. עובדי הניקיון והבישול שמועסקים במשרת אמון - יפוטרו. כמו-כן, יופסק המימון של הבית הפרטי בקיסריה, שכולל בין השאר הוצאות ניקיון, מים, חשמל, גינון וכביסה.

בהתאם למסורת, ביום שני הקרוב צפוי להיערך טקס החילופים בין נתניהו לבנט - אך עדיין לא ברור אם נתניהו ישתתף בטקס. למרות שלמשרדי הממשלה האחרים כבר יש לוחות זמנים ופרוטוקול חילופים מסודר, במשרד ראש הממשלה עדיין לא פורסם אחד כזה. עם זאת, אנשי נתניהו טוענים שתהיה העברה מסודרת של השלטון.
Author
עיתונאי וראש מערכת החדשות. חשבון ב-X ↗ ; פייסבוק ↗
תאריך: 12/06/2021 | עודכן: 12/06/2021
+רק חמישית הציבור סבור שמניעי בנט אידיאולוגיים 00:49 13/06/21 | עידן יוסף | לרשימה המלאה
מעל 60% מהציבור סבור שאת נפתלי בנט מניעה אמביציה אישית ▪ נתניהו מקבל ציון טוב מהצבור ברוב תחומי עיסוקו כראש הממשלה ▪ השרים שקיבלו את הציונים הכי גרועים הם מירי רגב ויואב גלנט
[צילום: מן הטלוויזיה]
+אשר: קריב יסכן את מעמד הרבנות ובתי הדין הרבניים 00:08 13/06/21 | עידן יוסף
יו"ר ועדת החוקה לשעבר, ח"כ יעקב אשר, אומר כי "הפקדת צומת העצבים הרגיש של החקיקה והפיקוח על בתי המשפט ובתי הדין הרבניים בידיו של גלעד קריב היא פשיטת רגל ערכית. איש לא יוכל לעצור את הסכנה הצפויה בוועדת החוקה למעמד הרבנות ובתי הדין אל מול ביהמ"ש. בנט, סער, שקד, אלקין ואורבך - החרפה הזאת תרשם על שמכם".
+קרעי: מתנצל בפני מי שהזהיר אותי מניר ברקת 23:59 12/06/21 | עידן יוסף
ח"כ שלמה קרעי תוקף את עמיתו לסיעת הליכוד, ח"כ ניר ברקת, ואומר כי הפר את הבטחתו כשהבטיח שהכנס שערך בחמישי הוא ליכודי רגיל ולא חתרנות נגד נתניהו. "כך לא מתנהג ליכודניק", אמר קרעי. "נראה ששיקר לכולנו ולי באופן אישי. התנצלותי בפני מי שהזהיר קודם. דבריו גם בשקר יסודם. רה"מ הציע גם הציע לתת ליריב לוין להוביל והשונאים סירבו".

הוא הגיב לדברי ברקת שאמר בראיון: "אני חושב שראש הממשלה טעה בשיקול דעתו. אם ראש הממשלה היה אומר אני זז הצידה, ומבקש לייצר פריימריז במטרה להוביל את המחנה הלאומי, ההערכה שלי היא שגם המחנה הלאומי היה מתאחד סביב המועמד הנבחר. אם הוא היה מאפשר את זה, מי שהיה מרכיב ממשלה ביום ראשון זה הליכוד יחד עם המחנה הלאומי".


+ישיבת ממשלה חגיגית נקבעה ל-21:00 23:22 12/06/21 | עידן יוסף | לרשימה המלאה
סיעות הממשלה הייעודית צפויות להתכנס בנפרד לפני השבעת הממשלה בכנסת ▪ בסדר היום לא נקבע ביקור של בנט בכותל, אך ייתכן שייצא לפועל במהלך הלילה או למחרת ▪ בכותל תתקיים עצרת תפילה נגד הממשלה ▪ בנט על מפגיני בלפור: "לא העת לפרובוקציות"
מפגינים בבלפור שמחיל לאדו של נתניהו [צילום: אוליביה פיטוסי/פלאש 90]
+מיכל רוזין צפויה לחזור לכנסת 22:34 12/06/21 | עידן יוסף
ח״כ ניצן הורוביץ וח״כ תמר זנדברג צפויים להתפטר במסגרת החוק הנורבגי, ובמקומם יצטרפו לסיעת מרצ חברת הכנסת מיכל רוזין שתשמש יו״ר הסיעה ועו״ד גבי לסקי.
+ליברמן צפוי למנות את בלינקוב למנכ"ל האוצר 21:58 12/06/21 | עידן יוסף
שר האוצר המיועד, ח"כ אביגדור ליברמן, צפוי למנות את רם בלינקוב לתפקיד מנכ"ל משרד האוצר. בלינקוב שימש בעבר, בין השאר, כממונה על התקציבים באוצר, כמנכ"ל משרד הפנים, וכיו"ר חברת נמלי ישראל (כלכליסט).
+רע"ם לא תאייש את תפקיד סגן השר 21:44 12/06/21 | עידן יוסף
סיעת רע"ם לא תאייש את תפקיד סגן השר שהובטח לה. ממשלת השינוי לא תסתמך על הרשימה המשותפת בהשבעת הממשלה אבל בכירים באופוזיציה אומרים שלא יהססו להיעזר במשותפת לצורך שיתופי פעולה פרלמנטריים כפי שעשה הליכוד בעת הצורך.

בימי פקיעת המנדט פוטין אירח את מנסור עבאס בפגישה חשאית בבלפור, להעביר לו מסר: אל תתייחס לראיונות בכירי הליכוד המכחישים הקמת הממשלה איתך, עצם נוכחותך פה היום אומרת הכל (חדשות 12).
+קריב לחוקה, קושניר לכספים, ביטון לכלכלה ורייטן לעבודה 21:34 12/06/21 | עידן יוסף | לרשימה המלאה
יו"ר ועדת הכנסת יהיה ניר אורבך ▪ עידית סילמן תהיה יו"ר ועדת הבריאות רם בן ברק מיועד ליו"ר ועדת החוץ והביטחון ▪ מירב בן ארי - ליו"ר הוועדה לביטחון פנים ▪ אבתיסאם מראענה תכהן כיו"ר הוועדה לעובדים זרים ▪ תיק ההתיישבות יישאר בשלב הראשון בידיו של בנט ▪ מרב מיכאלי תכהן כיו"ר הקבינט לשוויון מגדרי שיוקם
ח"כ לפיד עם ח"כים מיש עתיד [צילום: אוליביה פיטוסי/פלאש 90]

מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
יועמ"ש משרד רה"מ: המימון לנתניהו בבלפור יופסק
תגובות  [ 3 ] מוצגות   [ 3 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
כותרת התגובה שם הכותב שעה    תאריך
1
כרטיס אשראי
13/06/21 07:31
2
במופרעת
13/06/21 13:28
3
נפש
13/06/21 20:28
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: [email protected]