ברוורמן. ביקורת על המשטרה [צילום: חיים גולדברג/פלאש 90]
המשטרה: להאריך בשבועיים את התנאים המגבילים על ברוורמן |
מאת:
איתמר לוין
|
|
News1
| תגובות
פרשת בילד
|
המשטרה מבקשת (24.2.26) להאריך עד 10.3.26 את התנאים המגבילים שהוטלו על צחי ברוורמן בפרשת הבילד, ובראשם איסור יצירת קשר עם ראש הממשלה, בנימין נתניהו, ואיסור יציאה מהארץ (כולל לכהונתו כשגריר בלונדון). נשיא בתי משפט השלום במחוז מרכז, מנחם מזרחי, מתח ביקורת על כך שהבקשה הוגשה ברגע האחרון לפני פקיעת ההגבלות, הורה למשטרה להעביר לעיונו מידע חסוי וקבע דיון למחרתיים.
|
|
+ברוורמן: המשטרה עושה דין לעצמה ומתעלמת מפסיקת בתי המשפט
15:48 24/02/26 | איתמר לוין
ברוורמן. טוען לפגיעה בזכויותיו [צילום: מרים אלסטר/פלאש 90]
המשטרה עושה דין לעצמה, מתעלמת מפסיקת בתי המשפט ופוגעת בצורה קשה בזכויותיו של צחי ברוורמן - טוען האחרון (24.2.26), בתגובתו לבקשתה להאריך בשבועיים את התנאים המגבילים שהוטלו עליו בפרשת הבילד. הוא יוצא נגד העובדה שהבקשה הוגשה שוב ברגע האחרון, וטוען שבכך נמנע מבית המשפט לבדוק אותה כראוי ולשמוע את טענותיו שלו. עוד אומר ברוורמן, כי מזה חודש הוא לא זומן לחקירה, כך שאין ממש בטענת המשטרה לפיה עליו להיוותר בארץ לשם חקירות אפשריות. התגובה הוגשה באמצעות עוה"ד ז'ק חן, יניב ואקי ונועה פירר.
ברוורמן. טוען לפגיעה בזכויותיו [צילום: מרים אלסטר/פלאש 90]
+אסנהיים יבקש מהעליון לערער על מסירת הראיונות עם פלדשטיין למשטרה
15:15 24/02/26 | איתמר לוין
פלדשטיין. ייחס לברוורמן שיבוש [צילום: אבשלום ששוני/פלאש 90]
העיתונאי עמרי אסנהיים דחה (24.2.26) את הצעתה של שופטת בית המשפט המחוזי מרכז, שרון גלר, לפיה היא תעיין בקטעים מהראיונות עם אלי פלדשטיין שהיו שלא לציטוט ותחליט האם עליו למסור גם אותם למשטרה. גלר קבעה בשבוע שעבר שעל אסנהיים למסור את חומרי הגלם של הראיונות, בהם ייחס פלדשטיין לצחי ברוורמן שיבוש של חקירת פרשת הבילד. אסנהיים מסר, כי בכוונתו להגיש בקשת רשות ערעור לבית המשפט העליון. גלר העניקה לאסנהיים ארכה של יומיים למסירת החומרים, ואמרה שבמידת הצורך יקבע ביהמ"ש העליון את לוח הזמנים למסירתם.
פלדשטיין. ייחס לברוורמן שיבוש [צילום: אבשלום ששוני/פלאש 90]
| מועדון VIP | להצטרפות הקלק כאן |
| פורומים News1 / תגובות |
| כללי | חדשות | רשימות | נושאים | אישים | פירמות | מוסדות |
| אקטואליה | מדיני/פוליטי | בריאות | כלכלה | משפט | סדום ועמורה | עיתונות |
| המשטרה: להאריך בשבועיים את התנאים המגבילים על ברוורמן |
| תגובות [ 2 ] |
|
לכל התגובות
תפוס כינוי יחודי
|
||
| כותרת התגובה | שם הכותב | שעה תאריך | |||||
| 1 |
|
||||||
| 2 |
|
||||||
| פורום: פרשת בילד |
כתוב הודעה
|
||||||
| חדשות נוספות ברשת |
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
| ברחבי הרשת / פרסומת |


