[צילום: איציק וולף]
הרב לוינשטיין לתלמידיו: אל תלכו לסיירת מטכ"ל |
הרב יגאל לוינשטיין, מבכירי רבני מכינת בני דוד בעלי, קרא לתלמידיו להעדיף שירות ביחידות כמו שייטת 13 ושלדג על פני סיירת מטכ"ל. במכתב שפרסם ציין כי שילוב לוחמות בסיירת מטכ"ל פוגע בערך הניצחון ובכשירות המבצעית של היחידה. "סיירת מטכ"ל הפכה לקרקל [יחידה מעורבת, ע"י]", כתב והמליץ למועמדים לשירות ביטחון לבחור ביחידות שלדבריו אינן משנות את דרישותיהן המבצעיות בשל שיקולי שוויון. הדברים מתפרסמים ברקע הוויכוח הציבורי והפוליטי סביב הרחבת שילוב נשים בתפקידי לחימה וביחידות מובחרות (חדשות 14).
|
|
+פנייה כנה לציבור החרדי
08:52 11/06/26 | נפתלי בנט | לרשימה המלאה
חוק אחד לכולם [צילום: חיים גולדברג/פלאש 90]
08:52 11/06/26 | נפתלי בנט | לרשימה המלאה
קריאה ישירה לשותפות גורלית, לשילוב אמיתי בשוק העבודה ובשירות הצבאי, מתוך כבוד עמוק לתורה, דאגה לעתיד המדינה המשותפת ורצון להשתחרר מעסקנות פוליטית
חוק אחד לכולם [צילום: חיים גולדברג/פלאש 90]
+סמוטריץ' דורש פגישה דחופה בין ראשי ישיבות ההסדר לרמטכ"ל
23:02 10/06/26 | עידן יוסף
[צילום: יונתן זינדל/פלאש 90]
מפלגת הציונות הדתית הודיעה על תמיכה מלאה בראשי ישיבות ההסדר, הישיבות הגבוהות והמכינות הקדם-צבאיות, ברקע מחאתם נגד מגמות שלדבריהם פוגעות ביכולתם של חיילים דתיים לשרת ביחידות השדה. במפלגה טוענים כי החלטות המתקבלות בצה"ל פוגעות באורח החיים הדתי של הלוחמים ואף משליכות על המקצועיות והמבצעיות של חיל השריון. במפלגה קראו לרמטכ"ל אייל זמיר לקיים פגישה דחופה עם רבני ישיבות ההסדר ונציגיהם, והודיעו כי בשבוע הבא ייערך בכנסת כנס חירום בנושא. בהודעה נמסר כי מטרת המהלך היא לבחון את השפעת השינויים בצה"ל על החיילים הדתיים ועל צורכי הביטחון של המדינה (עולם קטן).
[צילום: יונתן זינדל/פלאש 90]
| מועדון VIP | להצטרפות הקלק כאן |
| פורומים News1 / תגובות |
| כללי | חדשות | רשימות | נושאים | אישים | פירמות | מוסדות |
| אקטואליה | מדיני/פוליטי | בריאות | כלכלה | משפט | סדום ועמורה | עיתונות |
| הרב לוינשטיין לתלמידיו: אל תלכו לסיירת מטכ"ל |
| תגובות [ 0 ] |
|
לכל התגובות
תפוס כינוי יחודי
|
||
| חדשות נוספות ברשת |
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
| ברחבי הרשת / פרסומת |

