שני סופי שבוע של פסטיבל בשרים ומבצעי בשרים שילוו בסלוגן "סוף שבוע בטיב טעם - כי לאחרים פשוט אין את זה" יתקיימו בימים חמישי עד שבת (30.8-2.9) ובסוף שבוע הבא (7.9-9.9) בסניפי רשת טיב טעם.
השף הראשי של הרשת טל כהן וצוות השפים שלו יובילו את הפסטיבל בסדנאות בישול וטעימות של מאות ק"ג בשרים ונקניקים, מגוון מעדני בשר ונקניקים, ילמדו הכנת כריכי גורמה מבוססי בשר לאירוח ויחלקו מתכונים, שעה שבמחלקות הבשר יוצעו המוצרים במחירי מבצע מפתיעים.
בין מבצעי הרשת במחלקת הבשר, ניתן למצוא בין השאר:
- 2 ק"ג כרעיים עוף טרי ב- 30 ש"ח בלבד. (מחיר רגיל לק"ג 29.90 ₪)
- 2 ק"ג חזה עוף טרי ב- 40 ש"ח בלבד. (מחיר רגיל לק"ג 22.90 ₪)
- 1 ק"ג סינטה בקר מופשר מיושן ב- 39.90 ש"ח לק"ג בלבד, במקום 54 ₪
- 1 ק"ג שוק טלה טרי ב- 59.90 ש"ח לק"ג בלבד, במקום 77 ₪.
מבצע נוסף בסניפים: מרינה בהרצליה, דיילי הרצליה, דיילי רעננה ודיילי רמת אלון בחיפה: כל הקונה במחלקות הטריות: בשר, נקניקים, דגים וגבינות בסכום העולה על 200 ש"ח, יקבל יין ריינרס אדום 2005 מחבל קסטיליה שבספרד מתנה.
פסטיבל הבשרים נערך בין השעות: יום חמישי: 17:00 - 22:00, יום שישי 10:00 - 16:00, שבת 11:00 - 17:00.