עברו "שדרוג"
המותג הבין לאומי sweet & low נקלט בארץ ובתוספת סיבים תזונתיים משפר את טעמו עוד יותר, תוך צמצום הערך הקלורי בכ-33 אחוז.
יצרני עוגות sweet & low ממשיכים במגמת הבריאות, ומוסיפים לעוגות סיבים תזונתיים מן הטבע, המעניקים לעוגה מרקם רך, פריך ונמוך בפה, כמו כן משפרים הסיבים התזונתיים את תהליך העיכול והלחות המתווספת לעוגה מעניקה לה לחות אשר גורמת לה להיות פחות יבשה ויותר טרייה.
עיקר ייחודן של העוגות הינו ביצרת עוגה בחושה בעלת ערך כלורי הפחות בכ-33% מזה הרגיל, תוך הצלחה בשימור טעמן הפריח של העוגות.
העוגות עוגות ללא סוכר, הינן פרי התקשורות ראשונה מסוגה בין המותג הבין לאומיsweet &low ומאפיות רותם, והינן ניסיון ראשון של התאגיד הבין לאומי למתוח את המותג ולייצר גם עוגות ללא סוכר.
מיקי כהן קונדיטור ראשי ובעלים משותף לחברה - " עוגות בחושות לרוב מכילות אחוזי שומן רב, לכן האתגר היא ליצור עוגה בחושה, טעימה ומתוקה, תוך שאנחנו מוצאים ממתכון העוגות את הסוכר והשמן".
העוגיות משווקות בטעמים: קפה- קפוצ'ינו, שוקולד-אגוזים, ולימון-פרג.
כל מוצרי רותם הם כשרים למהדרין בהשגחת הבד"ץ כמו כן הוסמכה קונדיטורית רותם לתו תקן 9000 ISO.