|   15:07:40
מועדון VIP
להצטרפות הקלק כאן
בימה חופשית ב-News1
בעלי מקצועות חופשיים מוזמנים להעביר אלינו לפרסום מאמרים, מידע בעל ערך חדשותי, חוות דעת מקצועיות בתחומים משפט, כלכלה, שוק ההון, ממשל, תקשורת ועוד, וכן כתבי טענות בהליכים בבית המשפט.
דוא"ל: vip@news1.co.il
כתבות מקודמות
כתיבת המומחים
פרסום ברדיו: כך תמשכו לעסק שלכם מאות לקוחות חדשים
כתיבת המומחים
לימודי רפואה סינית 2024

החברה הסקוטית מציגה: נרו ד'אבולה 2002 של יקב ראלו בסיציליה

- הודעה מטעם החברה הסקוטית
27/01/2005  |     |   הודעות כלליות   |   תגובות
מאת: נינה ברקן, יחסי ציבור  |    |  טריואקס

החברה הסקוטית מציגה: נרו ד'אבולה 2002 של יקב ראלו בסיציליה

החברה הסקוטית למסחר ושיווק יינות ומשקאות חריפים, מציגה את יין נרו ד'אבולה 2002 של יקב ראלו הממוקם בסיציליה, איטליה.

אודות יקב ראלו:

במרסלה (הבליטה המערבית ביותר בסיציליה), מצוי היקבCANTINE RALLO היקב מהווה שילוב מוצלח בין הטבע, טכנולוגיות מתקדמות, ומסורת.

ב-1860, בשיא גיל הזוהר של מרסלה, הקים דון דייגו ראלו חברה לייצור ושיווק יין שיצרה ושיווקה את יינות מרסלה והצליחה לשמר ואף להאדיר את פרסומם של יינות המקום בשווקים המקומיים והבינלאומיים.

ב-1996 נטלה משפחת וסקו לידיה את היקב. למשפחת וסקו ידע נרחב בייצור יין מתוך שנים של עיבוד, גידול וטיפול בגפנים שבשטחי המשפחה.

האתגר שעמד בפני המשפחה היה לעמוד בסטנדרטים ההיסטוריים הגבוהים שהעמידה בפניהם הירושה שהותיר אחריו דון דייגו ראלו. דהיינו, עמד בפניהם הצורך להעמיד את היינות הסיציליאנים שוב בקו הקדמי של יינות אירופה.

ליקב כ-50 הקטרים של גפנים כולם נמצאים באזור ה DOC של אלקמו. היין מיוצר ברובו מגפנים אלו.

החברה מחזיקה ב-10,000 הקטוליטרים במכלי פלדה לאכסון. מחציתם עם מערכת מיזוג אויר מתקדמת.

אזור הביקבוק בעל יכולת של 4000 בקבוקים בשעה וכ-4 מליון בקבוקים בשנה.

אזור יישון היין מכיל 13000 הקטוליטרים בחביות. כאשר גם אזור הביקבוק וגם אזור היישון ממוזגים.

ייצור היין הלבן מתחיל עם בציר מבוקר תוך כדי העברת הענבים בקירור ליקב. הענבים עוברים מעיכה ונשארים במגע עם הקליפות ל- 12 שעות בטמפרטורה של 5 מעלות. המיץ מועבר לחביות ושם עובר התססה בטמפרטורה נמוכה המושגת ממערכת קירור מודרנית. בתום התסיסה מועבר היין לחביות פלדה. שם הוא נשמר עד לביקבוק.

ייצור היין האדום מתחיל עם העברת האשכולות שנבצרו בתיבות מיוחדות השומרות על הענבים עד להגעה ליקב. הענבים מרוסקים ומועברים למיכלים לתסיסה. התסיסה מתחילה בטמפרטורה של 27-30 מעלות וממשיכה 20 יום. לאחריה היין עובר התיישנות בחביות עץ אלון צרפתי או סלובקי כשנה.

השילוב של אדמה פורייה, ענבים אצילים, נדיבות התושבים וטכניקות חדשניות הניבו 2 יהלומים להם נתנה המשפחה את שמה, וסקו אדום ווסקו לבן. היינות שילבו את האופי החזק המקומי של היין עם האופי המעודן יותר של יינות אירופאים, ועיגנו בתוכם את כל מה שמשפחת וסקו שאפה להשיג מהיקב, יין בעל חום, עומק ואף נמהרות קלה, יין שאומר סיציליה.

ואכן כיום יכולים יינות ראלו להתחרות באיכותם עם כל היינות האירופאים המובילים. כל רגע ביום יכול להפוך לרגע של מרסלה, מאחר ומגוון היינות שמייצר היקב יכולים להתאים לכל ארוחה ולכל שלב בארוחה.

ראלו, נרו ד'אבולה 2002, I.G.T. SICILIA

זן הענב: 100% נרו דאבולה. (Nero D'Avola - זן ענבים אדום, אחד הטובים בסיציליה, הידוע גם בשם Calabrese. ענב המסוגל להעניק ליין את המורכבות, העושר, המרקם ואורך חיים ארוך).

תהליך ייצור: העברת האשכולות שנבצרו בתיבות מיוחדות השומרות על הענבים עד להגעה ליקב. הענבים מרוסקים ומועברים למיכלים לתסיסה. התסיסה מתחילה בטמפרטורה של 27-30 מעלות ונמשכת 20 יום.

יישון:

12 חודש בחביות עץ סלובניות, אשר משתלבות עם העדינות של אופי הענב ומדגישות את כוחו. היין נשמר לעוד ששה חודשים בבקבוק, במרתפי היקב, בטרם שחרורו לשוק.

צבע: גרנט חזק עם אדום בוהק.

ריח: תערובת של גרגרים דובדבנים ועשבי מנטה.

טעם: היין בעל אופי סיציליאני מובהק, עז, קטיפתי ופירותי. בעל גוף מלא, מתוחכם ומעודן.

התאמה לאוכל: מרקים, בשרים אדומים ובשרים בבישול איטי.
טמפרטורת הגשה: 18 מעלות צלזיוס
אלכוהול: 12% vol.
מחיר: 45 שקל.

תאריך:  27/01/2005   |   עודכן:  27/01/2005
נינה ברקן, יחסי ציבור
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
ב-5.2.05: ישודרו 2 פרקים ברצף של העונה השנייה של הברבור:
כ-500 ארוחות כשרות מוכנות צורפו למטוס נשיא המדינה שיצא להשתתף בטקסי 60 שנה לשחרור גטו אושוויץ.
"הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים" משיקה את הצמיד האדום
סטודיו C עולה בקמפיין מיוחד לקראת יום האם עם הסלוגן:
פסטיבל הסרטים הישראלי בפאריס שנערך זו השנה החמישית, יתקיים בתאריכים 1 עד 8 בפברואר. הפסטיבל מתקיים בחסות עיריית פריס ושגרירות ישראל בפריס ובשיתוף: מרכז הקולנוע הלאומי הצרפתי, משרד התרבות הצרפתי, משרד החוץ, ערוץ הטלויזיה CNC, הסוכנות היהודית, קרן הסרטים הישראלי, נציגי פרסום ותקשורת מצרפת ומישראל וגופים עסקים.
בלוגרים
דעות  |  כתבות  |  תחקירים  |  לרשימת הכותבים
יורם אטינגר
יורם אטינגר
בלינקן לוחץ על ישראל לעבור מאופציה צבאית לאופציה דיפלומטית (מו"מ), למרות שלקח 17 שנות שלטון חמאס מראה כי הפסקת-אש ומו"מ משדרגים את טרור חמאס, המהווה סניף של טרור "האחים המוסלמים", ...
חיים רמון
חיים רמון
האם הצבא הפסיק לגייס חיילים עם פרופיל נמוך ליחידות תומכות לחימה, למודיעין, להדרכה, למחשבים ולפיקוד העורף?
יוסי אחימאיר
יוסי אחימאיר
באהבת האדם שלה גילמה את הכורח לשמור על ידידות המגשרת על חילוקי דעות עם אנשים מ"המחנה האחר"
לרשימות נוספות  |  לבימה חופשית  |  לרשימת הכותבים
הרשמה לניוזלטר
הרשמה ל-SMS
ברחבי הרשת / פרסומת
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 מחלקה ראשונה :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
מו"ל ועורך: יואב יצחק © כל הזכויות שמורות     |    שיווק ופרסום ב News1     |     RSS
כתובת: רח' חיים זכאי 3 פתח תקוה 4977682 טל: 03-9345666 פקס מערכת: 03-9345660 דואל: New@News1.co.il