מסעדת מטרופוליס בחרה ביין המיובא על ידי החברה הסקוטית מיקב טראפיצ'ה הארגנטינאי למבצע יוצא דופן: יין איכותי ללא הגבלה בכל ארוחה
מסעדת מטרופוליס, במתכונתה החדשה ולרגל השקת תפריט חדש, מכריזה על מבצע ייחודי במסגרתו כל סועד במסעדה אשר יזמין ארוחה עסקית או מנה עיקרית, יקבל יין איכותי של יקב טראפיצ'ה הארגנטינאי מסדרת אסטיקה, ללא הגבלה.
יינות יקב טראפיצ'ה מיובאים ארצה על-ידי החברה הסקוטית לייבוא ושיווק יינות ומשקאות חריפים.
הסועד יוכל לבחור בין שני סוגי יינות: טרפיצ'ה "אסטיקה" מרלו/מלבק 2003 או טרפיצ'ה "אסטיקה" שרדונה 2003.
מסעדת מטרופוליס משיקה בימים אלה תפריט חדש תחת ניצוחו של השף הצעיר והמבטיח צחי מלול שעבד במשך מספר שנים בארצות הברית אצל שפים נודעים כגון דאגלס רודריגז, ז'אן ג'ורג', מייקל לומנוקו, אלן סוסר ועוד.
התפריט החדש במסעדה מוגדר על ידי השף כפיוז'ן עולמי עם שימוש רב בתבלינים אקזוטיים ופירות טרופיים. בין היתר ניתן למצוא בתפריט מנות כגון: כבדי עוף ביין אדום על פירה ווסאבי, קדירת פירות ים בנוסח פרואני, קרפאצ'ו פילה בקר עם כמון ופולי אספרסו ברוטב כמהין ועוד...
עלות ארוחה עסקית החל מ-48 שקל (משתנה בהתאם למנה העיקרית).