אובמה אויב ישראל

הוכחת לנו שוב כי "אמריקה החדשה" תחת מנהיגותך, הפכה למדינה שהדולר, מקרן השפע הקטרית, משקף את המוסר המדיני והאנושי לפיו אתה פועל
יוסי בלום הלוי מאמרים מבצע צוק איתן תגובות
מכתב פתוח אליך, אובמה, בציוץ קצר

רציתי כאזרח ישראלי מהשורה לומר לך ישירות: לא רק במדינת ישראל, בת בריתך הנאמנה בגדת, בגדת בכל אחד מאיתנו, אזרחי המדינה, בגדת באינטרסים של ארה"ב כמעצמה עולמית מובילה במזרח התיכון, ובמשחק האיוולת שלך, אדוני הנשיא, הפכה אמריקה, מולדתם של שוחרי החרות, גרורה בזויה של הטרור האירני, של קטר מממנת ארגוני הטרור העולמי, של חמאס בעזה, של האחים המוסלמים במצרים, ושל טורקיה המטורפת של ארדואן.

האם אלה הם חבריה החדשים של אמריקה? של המשטר האירני המהתל בך במו"מ הגרעיני? משטר אייתולות אכזרי, הממשיך לפתח נשק גרעיני המסכן את שלום העולם?

נכון, אתה יכול ללחוץ על ראש ממשלתנו, ולהכתיב לו אולטימטום ברוטאלי "להפסקת אש ללא תנאי", אבל לא תוכל לשנות בתודעתם של שבעה מיליון ישראלים את ההכרה הכואבת - שהמוסר האישי שלך הוא מוסר של בגידה נוסח צ'מברליין בצ'כוסלובקיה, בהסכם מינכן 1938.
כן אדוני הנשיא! אתה יכול היום לקחת את כתב האולטימטום שלך, לצאת אל מדשאות הבית הלבן, ולנוכח כל תחנות השידור העולמיות, מאל-ג'זירה, CNN, BBC, ופרשני הניו-יורק טיימס, ולנופף בו כמו הבריטי ההוא ולהכריז: Peace In Our Time - שלום בזמננו!. היה בטוח, אדוני הנשיא - תשואות רבות תקצור במחווה זו לגדולי מרצחי החמאס המסתתרים מאחורי נשים וילדים בעזה, יחד עם פטרוניהם בציר הרשע המדיני החדש שיצרת בהבל פיך!.

לפני מספר שבועות, בעת ששלושה ילדים יהודיים נחטפו ונרצחו כמהלך-כוונות חמאסי למה שהוא מתכנן עבור אזרחי ישראל ברקטות ובמנהרות, דברת גבוהה, גבוהה, ביום השנה ה-70 לפלישה לנורמנדי, שם הופעת כמנהיג העולם החופשי, וניכסת לעצמך, שלא בצדק, את גדולתה האמיתית של אמריקה הישנה ההיא, של הנשיאים הדגולים רוזוולט וטרומן, שהכריעו אז את הרשע הנאצי והפשיזם היפני.

אמריקה של אז ידעה להלחם בטרור המדיני חובק העולם של היטלר והירוהיטו, ואילו אתה, אדוני הנשיא, הפכת עבד נרצע של חמינאי, ארדואן, משעל, ונסיך מימון הטרור של קטר.

הוכחת לנו שוב כי "אמריקה החדשה" תחת מנהיגותך, הפכה למדינה שהדולר, מקרן השפע הקטרית, משקף את המוסר המדיני והאנושי לפיו אתה פועל.

אמת! הכרנו את מדיניותך חסרת המוסר באמצעות מהלכיו האחרונים של מזכיר המדינה במזרח התיכון, דרך הלחץ הלא מתון שהורית לו להפעיל, בסוגיית סגירת שמיה של ישראל לטיסות בינלאומיות, שתואמה כמזימה מתוכננת עם מדינות אירופה, כמו התרגיל הבזוי בוועדה "לזכויות האדם" של האו"ם, בה שוב הפעלת את האירופים, כדי שיימנעו מההחלטה האנטישמית תומכת הטרור, שבה תואשם ישראל "בפשעי מלחמה" כביכול. כל זה, כדי "לרכך את ישראל", ולאפשר לנציגיך במועצת הביטחון של האו"מ, להופיע "כמושיעי ישראל" בווטו אמריקני, מול מדינות הטרור ותומכיהן.

מעשיך, מר אובמה גורמים לסיכון חיי חיילנו בעזה, שהפסקת האש בטרם הוכרע הטרור, מעמידים אותם בסכנת חטיפה ומוות.

אינני יודע, אדוני, אם נוכל לקבל אולטימטום נפשע זה, ואני מציב את קולי עם 90% מאזרחי המדינה הקוראים לממשלתנו, להמשיך ולהלחם בטרור כדי להכריעו בלא תנאים, ולדחות את התכתיב הבזוי הזה על הסף.
תאריך: 28/07/2014 | עודכן: 28/07/2014
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
אובמה אויב ישראל
תגובות  [ 8 ] מוצגות   [ 8 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
כותרת התגובה שם הכותב שעה    תאריך
1
ד"ר רון בריימן
28/07/14 10:52
2
ספוילר
28/07/14 14:13
3
צ.שירן
28/07/14 16:41
4
צ.שירן
28/07/14 16:58
5
ראיס-פוטין-טיל400
28/07/14 17:57
6
ראיס-פוטין-טיל400
28/07/14 18:03
7
קורןנאוה טבריה
29/07/14 07:01
8
אייל שחר
30/07/14 00:05
ברחבי הרשת / פרסומת
התפתחויות נוספות / מבצע צוק איתן
דברים שאכתוב ברשימה זאת עלולים להיתפס כמחמאות לחמאס. אך לא זו כוונתי, אלא להעלות לשיח ציבורי נושא התעצמותו של ארגון טרור שניביו עדיין לא נעקרו, אף לא אחת מהן. אולי רק זועזעו ויזדקקו לטיפול שורש אצל רופא השיניים הפלשתיני, מוחמד דף, המקבל רוח גבית שלא בכוונה גם מהתנהלותה הבלתי-מובנת של ארצות-הברית, באמצעות מזכיר המדינה ג'ון קרי.

בהמשך למאמר "על צביעות ארה"ב" – ידיד אחד העיר והביע את שינאתו לאמריקנים על כי צבועים הם, ואני רוצה להעיר לו בחזרה כי לא רק האמריקנים פועלים בצביעות וגם לא רק האירופאים, מידת הצביעות מאפיינת היום את כל עושה המלאכה המדינית בכל פינה בעולם. גם עלינו לא פוסחת מידת הצביעות, כל העולם מתנהל לפי אינטרסים צרים והשאלה היא לא מי צבוע ומי לא - אלא מי יכול להיות צבוע מבלי שאף אחד יתלונן על צביעותו, כלומר מי יכול לשמור על האינטרסים שלו מבלי שאף אחד יפריע לו. ואם כן השאלה העיקרית מה היא הגדרת האינטרסים? מה הם האינטרסים שלנו שאנחנו צריכים להיות צבועים בשביל לשמור עליהם? מה הם האינטרסים של אמריקה של אירופה, של הערבים... כל אחד רוצה לשמור על האינטרסים שלו ובשבילו כל נגיעה באינטרסים האלה היא נגיעה בקיומו שמשמעותה היא עירעור קיומו.

אין לכחד כי לא לישראל, ואף לא לחמאס, לא היה כל עניין בהפסקת-אש. כזו, שצה"ל הקפיד לשומרה, ושהופרה בידי ארגון הטרור ברגל גסה, פשוט נכפתה על שניהם מבחוץ, בנוסח כפיית הר כגיגית. עם יד על הלב ראוי להודות שההיענות לקיימה הייתה צעד טקטי בלבד, אם לא השלמה עם הרע במיעוטו.

הם לא שרו שירי תפילה לשלום שלא הגיע.

במרחב הציבורי הקיים כיום הולכת וקונה לה מציאות האוסרת לשאול שאלות, אסור לפקפק ואסור להקשות. כל שאלה או ביקורת נתחמת ב-ד' אמות של שיח אלים המדביק לשואל או למבקר את תווית הבוגד.
+ כיתבו בפורומים של News1 + חדשות נוספות ברשת | + הודעות נוספות ברשת | + בלוגרים ברשת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il