|
איתמר לוין
"עשרת הימים הנוראים הלאומיים" - מיום השואה, דרך יום הזיכרון ועד יום העצמאות - מקבלים השנה משמעות קשה במיוחד כמה מחשבות על השבוע שעבר והשבוע הבא
|
|
|
דן מרגלית
אחד יצא בשצף-קצף נגד פרקליטות המדינה, היא רקב, היא רוצה להפיל את שלטון הימין, היא מבצעת עבירות, היא חוקרת את חבורת ביבי ועד היום איש לא הורשע
|
|
|
יוסף אליעז
השנה יום הזיכרון כואב יותר מכאב ימי זיכרון אחרים - מספרם העצום של הנופלים והנרצחים בשביעי לאוקטובר האחרון, כאשר כה רבים חוו גם אישית את כאב האובדן,
|
|
|
חיים רמון
נאום שנשא הרמטכ"ל לשעבר אביב כוכבי בכנס בארה"ב כולל בדיות ומעשיות כוכבי הוא אחד הבכירים שהפיץ שחמאס מורתע - "חמאס לא מגיב לתקיפות שלנו ואפילו לא שוקל להגיב" בתקופת כהונתו של נפ...
|
|
הבלוגרים הנקראים ביותר ב- News1
|
|
|
מגישה, עיתונאית ושחקנית לוסי אהריש (נולדה: 18 בספטמבר 1981), מגישה, עיתונאית ושחקנית
|
|
|
|
|
מנכ"ל קבוצת ויסוצקי רביב ברוקמאייר (נולד: 1957), מנהל.
|
|
|
|
|
כדורסלן דני אבדיה (נולד: 3 בינואר 2001), כדורסלן. בשלהי 2020 הצטרף לקבוצת וושינגטון ויזארדס בליגת ה-NBA.
|
|
|
|
|
|
נושא התגובה |
|
שם הכותב |
|
שעה תאריך |
|
1 |
|
|
יותם |
|
10/04/14 13:12
|
|
|
|
לכתבת שחתומה על הידיעה "ישראלים רבים רגישים ללקטוז" . כאשר את כותבת שהמחקר פורסם באחרונה בכתב העת GENE למה את מתכוונת "באחרונה"? בשבוע שעבר, בחודש שעבר? מה תאמרי לכך שהמחקר פורסם בדיוק בשנה שעברה - תבדקי בעצמך ותגלי זאת. כך שאין כאן חדשות אלא דווקא "ישנות" ולא מתאים לאתר החדשות שלכם לטעות בכך. אילו ציינת שזה פורסם כבר בשנה שעברה - ניחא.
העיקר שמכללת אריאל שמתיימרת להיקרא אוניברסיטה קיבלה פרסום
יותם מהרצליה
|
|
כתוב תגובה ל-
יותם
|
|
|
|
|
|
|
! |
|
11/04/14 15:55
|
|
|
|
אוניברסיטת אריאל הינה אוניברסיטה לכל דבר. אולי בעינך אוניברסיטת חיפה היא כל כך אוניברסיטה?
|
|
כתוב תגובה ל-
!
|
|
|
|
2 |
|
|
אוונגארד |
|
10/04/14 14:47
|
|
|
|
אני לא יודע אם אני בין אלה ,שרגישים ללקטוז. אי יודע ,שאני בין אלה ,שלא שותים חלב, מתנזרים מחלב בקר ומוצריו, וצורכים במידה מדודה, מוצרי חלב עיזים(בעיקר יוגורט).אני בכלל רגיש ל"תנובה" . מישהו יודע על תרופה או טיפול כנגד רגישות ל"תנובה" ?
|
|
כתוב תגובה ל-
אוונגארד
|
|
|
|
3 |
|
|
דפנה נ. |
|
10/04/14 16:02
|
|
|
|
לא צויין בכתבה כי הרגישות לסוכר החלב תלויה בגיל ומופיעה סביב גיל 40 . אני למשל אכלתי בכיף מוצרי חלב בילדותי והיום אני מאד רגישה. הרגישות היא לא רק לחלב אלא גם לגבינות למעט גבינות צהובות או גבינות קשות לא מעודנות.
|
|
כתוב תגובה ל-
דפנה נ.
|
|
|
|
|
|
|
אחד שמכיר...... |
|
11/04/14 18:43
|
|
|
|
החלב בארץ אשר מתיימרת להיות ארץ זבת.....וגו' הוא חלב גרוע מבחינת איכויותיו (אולי הוא טוב מבחינת כמויותיו והגזל ע"י משווקיו מהציבור).
כמי שסובל שנים מבעייה זו , הרי היא אינה באה כלל לביטוי בחו"ל שם החלב איכותי מאחר והפרות אינן מוזנות בסטרואידים ושאר הורמונים שמטרתם להגביר תפוקה ע"ח ה איכות.
|
|
כתוב תגובה ל-
אחד שמכיר......
|
|
|
|
4 |
|
|
חשדנית |
|
11/04/14 11:20
|
|
|
|
הקיבה האנושית לא בנויה לעיכול של חלב פרה. בתקופתנו זה אפילו החמיר בגלל האנטיביוטיקה וההורמונים שמזריקים לפרות כדי לנפח את תנובת החלב שלהם. בקיצור, שומר נפשו ירחק.
חלב ומוצריו מסוכנים לאדם באשר הוא, לא רק בישראל:
* חלב ומוצריו מכילים הורמונים ואנטיביוטיקה שניתנים לפרה כדי לשפר את תנובת החלב, ומזיקים לנו
* עלולים להכיל מאות אלפי תאי דם לבנים של הפרה שמעידים על דלקת בעטין. אנחנו שותים מוגלה, לא חלב !
* לא מותאמים לקיבה האנושית וגורמים לאלרגיות, אסתמה, התנפחות, דלקות פרקים, גזים בבטן שילשולים, גרעפסים, ואפילו סרטן
* משמינים. מכילים שומן רווי גורם ההשמנה מספר 1 שמזרז מחלות לב
* חלב מונע ספיגת ברזל בדם וגורם לאנמיה
* הסידן בחלב לא נספג בקיבה האנושית ואף 'מושך' סידן מהעצמות וגורם לדלדול העצם
* מכיל לקטוז (סוכר החלב) שחלק גדול מהאוכלוסייה לא יכול לעכל מה שגורם לבעיות בקיבה ושלשולים
מאות מחקרים על הסיכון שבשתיית חלב לא מתפרסמים בתקשורת בגלל הכוח של יצרני החלב בכל העולם.
אל תקשיבו לדיאטנים למיניהם... קיראו מחקרים של אוניברסיטת הרווארד על הנזק שבחלב ומוצריו והפסיקו לצרוך אותם למען בריאותכם כבר מהיום !!
|
|
כתוב תגובה ל-
חשדנית
|
|
|
|
|
|
|
? |
|
11/04/14 16:01
|
|
|
|
מה אפשר למרוח על הלחם חוץ מגבינה לבנה? או חומוס? מה לשים בסנדויץ חוץ מגבינות או בשר? אם יש לך רעיונות אודה לך!
|
|
כתוב תגובה ל-
?
|
|
|
|
|
|
|
חשדנית |
|
12/04/14 09:55
|
|
|
|
טחינה - מזון מהצומח. עשויה מגרגרי שומשום. מכילה סידן בכמות גבוהה מאוד שנספג היטב בגוף. מכילה ברזל בכמות גבוהה, מינרלים חשובים לגוף, חלבונים, שומן 'טוב' לא רווי, מכילה מעט מאד פחמימות. בקיצור, הכי טוב בשבילנו. כדי להכין ממרח טחינה מוסיפים מים, לימון, שום כתוש, מעט מלח.... להכין כל בוקר קערית טחינה ולהרגיש תוך זמן קצר בהבדל... בתיאבון.
אגב, הטחינה הטובה ביותר בשוק היא טחינה 'היונה' המיוצרת בשכם.
אפשר לרכוש ביפו, בשוק לוינסקי, ובשווקים הערביים, אולי גם ב'חצי חינם'.
|
|
כתוב תגובה ל-
חשדנית
|
|
|
|
|