חוסל חמוש שפרץ לאחוזת טראמפ בפלורידה

הצעיר דהר דרך השער הצפוני של מאר א-לאגו כשהוא נושא רובה ציד ומכל דלק סוכני השירות החשאי פתחו באש לאחר שהרים את הרובה לעמדת ירי טראמפ והגברת הראשונה לא שהו במקום ה-FBI פתח בחקירה וקרא לציבור למסור תיעוד ממצלמות אבטחה

עידן יוסף חדשות ממשל טראמפ 2.0 תגובות
השירות החשאי של ארצות הברית הודיע כי הרג הלילה (22.2.26) צעיר חמוש שהתפרץ עם מכוניתו לפרימטר הביטחוני של אחוזת מאר א-לאגו בפלורידה, שבבעלות הנשיא דונלד טראמפ. הנשיא והגברת הראשונה מלניה טראמפ לא שהו באחוזה בסוף השבוע הנוכחי, אלא בבית הלבן בוושינגטון, כך שלא נשקפה להם סכנה ישירה.

לפי הודעת השירות החשאי, סמוך לשעה 1:30 בלילה שעון פלורידה חדר החשוד דרך השער הצפוני לאחר שניצל פתיחה רגעית ליציאת רכב מהמקום. הוא נשא עמו מה שנראה כרובה ציד ומכל דלק. סוכנים של השירות החשאי ושוטר ממשרד השריף של מחוז פאלם ביץ' פתחו לעברו באש לאחר שלטענת השריף, ריק בראדשו, קיבל הוראה להניח את החפצים אך ברגע שהתכופף הניף את הרובה למצב ירי. מותו נקבע במקום. איש מלבדו לא נפגע.

זהותו של ההרוג טרם פורסמה, מאחר שלא כל בני משפחתו עודכנו. כלי תקשורת בארה"ב מדווחים כי מדובר בתושב צפון קרוליינה בשנות ה-20 המוקדמות לחייו, שמשפחתו דיווחה לאחרונה על היעדרו. לפי הערכות החוקרים, הוא נסע דרומה לפלורידה ובמהלך הדרך הצטייד ברובה ציד. מארז הנשק נמצא ברכבו.

החקירה מנוהלת בידי הבולשת הפדרלית, השירות החשאי ומשרד השריף המקומי. בהתאם למדיניות הנהוגה, הסוכנים המעורבים הוצאו לחופשה מנהלית עד להשלמת הבדיקה. הבולשת קראה לתושבים באזור לבדוק מצלמות אבטחה ולדווח אם ברשותם תיעוד שעשוי לסייע.

ניסיונות קודמים לפגוע בטראמפ

התקרית הנוכחית מצטרפת לשורת אירועים ביטחוניים סביב טראמפ מאז שובו למרכז הזירה הפוליטית. ביולי 2024 נפצע באוזנו במהלך עצרת בחירות בפנסילבניה לאחר שיורה פתח באש לעברו מגג סמוך. בספטמבר אותה שנה סוכל ניסיון ירי נוסף במועדון הגולף שלו בווסט פאלם ביץ', והחשוד באותו מקרה נידון למאסר עולם.

בשנים האחרונות דיווחו הרשויות בארה"ב גם על סיכול ניסיונות מצד אירן לפגוע בטראמפ, לרבות חשיפת אזרח זר שלטענת החוקרים קיבל משימה להתנקש בו לפני הבחירות האחרונות.
Author
עיתונאי וראש מערכת החדשות. חשבון ב-X ↗ ; פייסבוק ↗
תאריך: 22/02/2026 | עודכן: 22/02/2026
+ג'יי.פי מורגן מאשרת: סגרנו את חשבונות טראמפ בעקבות אירועי הקפיטול
15:33 22/02/26 | יואב יצחק | לרשימה המלאה
הבנק הגדול בארה"ב מודה בביצוע דבנקינג לנשיא ▪ צעד חריג שעורר סערה משפטית ▪ טראמפ תובע פיצויים במיליארדי דולרים בטענה לרדיפה פוליטית ▪ ג'יימי דיימון ניצב במוקד הסכסוך

ג'יי.פי מורגן [צילום: בבטו מתיוס/AP]

מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
התפתחויות נוספות / ממשל טראמפ 2.0
בצעד דרמטי שחושף את מערכת היחסים העכורה בין הממסד הפיננסי בוול סטריט לבין המערכת הפוליטית, הודה בנק ג'יי.פי מורגן צ'ייס (JPMorgan Chase) כי סגר את חשבונותיו של דונלד טראמפ זמן קצר לאחר אירועי ה-6 בינואר. ההודאה, שהוגשה במסגרת הליך משפטי בבית המשפט הפדרלי, מאששת את טענותיו ארוכות השנים של הנשיא בדבר "דבנקינג" (Debanking) - ניתוק שירותים בנקאיים ממניעים אידיאולוגיים.
22/02/2026 | יואב יצחק | חדשות

רוסיה בוחרת בעימות ישיר בזירה הימית מול ארצות הברית: מכלית דלק רוסית עושה דרכה לקובה, כשהיעד המוצהר הוא לשבור את המצור האנרגטי שהטיל ממשל טראמפ. המהלך, לפי הפרטים שנמסרו בדיווחים שברשותנו, זוכה לגיבוי פומבי מן הקרמלין ומעמיד את מוסקבה במסלול התנגשות מול הצי האמריקני, שכבר סיכל ניסיונות דומים בתקופה האחרונה.
21/02/2026 | עידן יוסף | חדשות

נשיא ארה"ב דונלד טראמפ תקף בחריפות את שופטי בית המשפט העליון (יום ו', 20.02.26) לאחר שאלו פסלו ברוב של שישה מול שלושה את מרבית המכסים שהטיל הממשל. הנשיא כינה את ההחלטה "פגיעה אנושה בריבונות הכלכלית" והבהיר כי לא יאפשר לייבוא זר "להציף את השווקים האמריקניים" ללא מענה הולם מצד הרשות המבצעת.
21/02/2026 | יואב יצחק | חדשות

ממשל טראמפ הגיש לקונגרס טיוטת הסכם לשיתוף פעולה גרעיני אזרחי עם ערב הסעודית (יום ו', 20.02.26), הכוללת ויתורים משמעותיים על מנגנוני הפיקוח הבינלאומיים המקובלים. על-פי מסמך שהגיע לידי סוכנות הידיעות רויטרס, ארה"ב אינה דורשת עוד מריאד לחתום על "הפרוטוקול הנוסף" של הסוכנות הבינלאומית לאנרגיה אטומית (סבא"א) - כלי המאפשר פקחי פתע באתרים לא מוצהרים.
20/02/2026 | יואב יצחק | חדשות

ממשל טראמפ מקדם תוכנית להקמת בסיס צבאי ל-5,000 איש בדרום רצועת עזה, כך עולה מחוזי התקשרות ומסמכי תכנון שהגיעו לידי ה"גרדיאן". המתחם מיועד לשמש כמרכז המבצעי של "כוח הייצוב הבינלאומי" (ISF), כוח רב-לאומי שיוקם תחת חסות "מועצת השלום" - גוף ממשלי חדש לניהול עזה בראשותו של דונלד טראמפ ובהובלת חתנו, ג'ארד קושנר.
19/02/2026 | מירב ארד | חדשות
+ כיתבו בפורומים של News1 + חדשות נוספות ברשת | + הודעות נוספות ברשת | + בלוגרים ברשת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il