רשת הסטוק תפתח סניף חדש בגבעת שמואל בשטח 350 מ"ר

רשת הסטוק חתמה על הסכם שכירות בפרויקט שער העיר של אזורים בגבעת שמואל, לתקופה של חמש שנים עם אופציה לחמש שנים נוספות ● הסניף, שייפתח בתחילת 2027, יפעל תחת המותג Express ● הפרויקט כולל 367 דירות וכ-3,400 מ"ר של שטחי מסחר

איציק וולף חדשות תגובות
חברת הנדל"ן אזורים חתמה על הסכם שכירות עם רשת הסטוק לפתיחת חנות בשטח של כ-350 מ"ר בפרויקט שער העיר בגבעת שמואל. החנות החדשה תפעל תחת המותג הסטוק Express, המותאם למרכזי מסחר שכונתיים, ופתיחתה לקהל צפויה בתחילת 2027. בהודעת החברות לא נמסרו פרטים על דמי השכירות שנקבעו בהסכם או על ההשקעה הצפויה בהקמת החנות החדשה.

הסכם השכירות נחתם לתקופה של חמש שנים, עם אופציה להארכה בחמש שנים נוספות. החנות תמוקם בשלב א' של פרויקט שער העיר, שכבר קיבל טופס 4, ותצטרף לשטחי המסחר המיועדים לשרת את דיירי המתחם ואת תושבי הסביבה.

הסטוק מתמחה במכירת מגוון מוצרי בית ומשפחה, בהם כלי מטבח, פתרונות אחסון, טקסטיל, צעצועים ומוצרים עונתיים במחירים נגישים. פתיחת הסניף בפורמט Express היא חלק מאסטרטגיית ההתרחבות של הקבוצה, המבקשת להגדיל את נוכחותה במרכזים מסחריים הסמוכים לאזורי מגורים.

לדברי עופר ברק, הבעלים ומנכ"ל קבוצת הסטוק, "פתיחת הסניף החדש בגבעת שמואל מהווה צעד נוסף באסטרטגיית ההתרחבות של קבוצת הסטוק ובפיתוח פורמט הסטוק Express, שנועד להביא את חוויית הקנייה המוכרת של הרשת גם למרכזי המסחר השכונתיים".

ברק הוסיף כי בשנים האחרונות מזהה החברה ביקוש גובר לפתרונות קנייה נגישים בקרבת אזורי מגורים, וכי הפורמט החדש מאפשר להתאים את פעילות הרשת לסביבה העירונית, תוך שמירה על מגוון המוצרים ורמת המחירים. לדבריו, החברה רואה בפיתוח הפורמט מנוע צמיחה נוסף, לצד הרחבת פריסת סניפיה ברחבי הארץ.
367 דירות, שלושה מגדלים ושטחי מסחר
פרויקט שער העיר של אזורים, הממוקם בכניסה לגבעת שמואל, משלב מגורים, מסחר ופנאי. הפרויקט כולל שלושה מגדלי מגורים בני 29 קומות, ובהם כ-367 דירות, לצד כ-3,400 מ"ר של שטחי מסחר.

במתחם מתוכננים שדרת חנויות, שטחים ציבוריים ופארק ירוק בשטח של חמישה דונמים. התכנון נועד ליצור סביבת מגורים עירונית שבה שירותי מסחר ופנאי נמצאים במרחק הליכה מבתי התושבים. באזורים מציינים כי נותרו בפרויקט חנויות אחרונות לשיווק.

דן מור, מנהל אזורים פריים, מסר כי החברה מייחסת חשיבות לשילוב רשתות קמעונאיות ומותגים מוכרים במרכזים מסחריים שכונתיים, כחלק מפיתוח מתחמים המשלבים מגורים, מסחר ופנאי. לדבריו, הצטרפותה של רשת הסטוק לפרויקט שער העיר תחת המותג החדש Express מחזקת את התמהיל המסחרי של המתחם וממחישה את הפוטנציאל הטמון בשילוב מסחר איכותי ומותגים מובילים בלב אזורי מגורים חדשים.

מור הוסיף כי שילוב המסחר בקרבת בתי המגורים מאפשר לתושבים לקבל שירותים במרחק הליכה, ובמקביל תורם לתנועת המבקרים, לפעילות העסקית וליצירת ערך ארוך טווח למתחם כולו.
או
איציק וולף / Itzik Wolf עיתונאי. כתב כלכלי. דוא"ל [email protected]. רשימות ↗
תאריך: 03/11/2026 | עודכן: 03/11/2026
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
רשת הסטוק תפתח סניף חדש בגבעת שמואל בשטח 350 מ"ר
תגובות  [ 0 ] מוצגות   [ 0 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: [email protected]