תאור כללי
איכשהו זה תמיד קורה. "רק עוד דקה אחת מול הטלוויזיה", אתם אומרים לעצמכם, בזמן שהעוגה שהשקעתם ועמלתם עליה כל כך קשה נמצאת בתנור. "לי זה לא יקרה", אתם משכנעים את עצמכם, אבל הופ, בלי לשים לב, עברו להן שתי תוכניות מרתקות, וגם כמה פרסומות באמצע, ופתאום ריח עז של משהו שרוף מתפשט מכיוון המטבח שלכם. העוגה הפכה לגחל. כל ההשקעה ירדה לטמיון. את תחושת מפח הנפש בעת ניקוי התבנית מהלכלוך השחור יודע רק מי שעבר את המקרה.
אך אל ייאוש, לפעמים הבאות יש פתרון - הביצטיימר - ביצה שהיא גם טיימר.
יתרונות יחודיים
הביצטיימר היא ביצה מפלסטיק הנראית כמו כל ביצה אחרת, רק שהיא יודעת לצלצל בדיוק בזמן שבו מסתיימת האפייה. כל שצריך לעשות הוא לסובב אותה עד לכיוון הזמן הרצוי. היא תסתובב בחזרה לאט לאט עד שתגיע לאפס ואז תתחיל לצלצל.
הביצה מסוגלת לספור עד 60 דקות ומתאימה במיוחד לבישול ואפייה.
דגשים נוספים
עלות הביצטיימר - 40 ש"ח בלבד. שווה את חסכון מפח הנפש לטעמנו. מתאים לשימוש עצמי או כמתנה לאדם שאתם אוהבים.