בעקבות הכרזת הרב טאו מבהירים בציונות הדתית:

"אין שינוי בעמדתנו לגבי הישענות על תומכי ערבים"

בהודעת ההבהרה נמסר: "מי שיעלה על דעתו להקים ממשלה שכזו, שתסכן את המדינה היהודית יישא אות קין עד אחרון ימיו" ● מזכירים כי פוטין הצהיר שלא יקים ממשלה עם תומכי טרור וקוראים לבט וסער לחדול ממשחקי האגו
מירב ארד חדשות בחירות 2021 תגובות
במפלגת הציונות הדתית מבקשים (יום ב', 3.5.21) להבהיר בעקבות מכתבו של הרב צבי טאו שפורסם אמש, "אין ולא יהיה שינוי בעמדת הציונות הדתית לגבי הישענות על תומכי ערבים ששוללים את קיומה של ישראל כמדינה יהודית. "מי שיעלה על דעתו להקים ממשלה שכזו, שתסכן את המדינה היהודית יישא אות קין עד אחרון ימיו", לשון ההודעה.

עוד נמסר כי ח"כ בצלאל סמוטריץ' הבהיר את הדברים אמש לראש הממשלה בפגישתם ואף הבהיר לו שיפעל בכל הכלים שלרשותו על-מנת לוודא שממשלה שכזו לא תקום בכל מקרה ובכל צד של המפה הפוליטית.

"מצער מאוד שראש הממשלה פוטין שהצהיר מעל כל במה שלא יקים בשום אופן ממשלה עם תומכי הטרור פועל ללא לאות להקים ממשלה כזו. יש מתווה טוב שמאפשר הקמת ממשלת ימין כבר היום. כל השחקנים מכירים את פרטי המתווה אך הוא דורש ויתורים של כל השחקנים. אדוני ראש הממשלה, גדעון, נפתלי, המשחקים הללו מסוכנים לעתידה של מדינת ישראל. אנו מציעים לחדול ממשחקי האגו ולהקים ממשלת ימין מיד", מכתב בהודעת ההבהרה של הציונות הדתית.





תאריך: 03/05/2021 | עודכן: 03/05/2021
+סמוטריץ': ממשלת ימין תלויה בהורדת האגו 16:33 03/05/21 | עידן יוסף | לרשימה המלאה
יו"ר הציונות הדתית ליו"ר ימינה: "קיימנו על הגב שלנו את ההבטחה שלך לפני הבחירות ומנענו הקמת ממשלה שנשענת על תומכי טרור. עכשיו גלה אחריות וקיים הבטחתך לא להקים ממשלת שמאל ולא להפוך את לפיד לראש ממשלה" ▪ הבהיר: "הקמת ממשלה בתמיכת תומכי טרור תהווה פגיעה אנושה בעולם התורה ובציונות. אם נצטרך ללכת לאופוזיציה נעשה זאת בראש מורם"
[צילום: מן הטלוויזיה]
+סער: מצביעי תקווה חדשה נגד רוטציה לפוטין 15:46 03/05/21 | עידן יוסף | לרשימה המלאה
אומר כי התנגדותו לפוטין אינה נובעת משיקולים אישיים, ממשקלי עבר, משיקולי אגו או מרגשות וחרמות
[צילום: מן הטלוויזיה]
+פוטין לבנט: יהיו לנו 61 גם בלי סער 15:35 03/05/21 | עידן יוסף
בנימין פוטין בפייסבוק: "בנט, אתה יודע יפה מאוד שברגע שתתחייב לממשלת ימין - יבואו אחרים אפילו בלי סער ויהיו לנו 61. הם מחכים רק לך. המכשול האמיתי להקמת ממשלת ימין הוא סירובך להסיר מסדר היום ממשלת שמאל ולהתחייב רק לממשלת ימין. עשה זאת היום!".
+לפיד: לא אוותר על המנדט לטובת בנט 14:48 03/05/21 | עידן יוסף
יו"ר יש עתיד, ח"כ יאיר לפיד: "רציתי להגיע לרגע שבו המנדט עובר אליי עם ממשלה סגורה. איש לא ויתר יותר מאיתנו כדי שזה יקרה. בעוד יממה יהיו מולנו שתי אפשרויות - ממשלת אחדות ישראלית טובה הגונה ומתפקדת או בחירות. יש פה אפשרות לבטל את גדר ההפרדה שבליבה של החברה הישראלית. לא אוותר על המנדט לטובת בנט. אני רואה את התרגילים שמנסים לעשות ואני מקווה שהנשיא לא יתן לזה יד. נלך עם בנט לנסות להקים ממשלה".
[צילום: מן הטלוויזיה]
+הרב דרוקמן נותן גיבוי מלא לסמוטריץ' 14:36 03/05/21 | עידן יוסף
הסתיימה אסיפת הרבנים המתוחה בבית הרב חיים דרוקמן. בהודעה שפרסם הרב בסיום התייעצות רבנים שהתקיימה בביתו בנוכחות יו"ר הציונות הדתית, העניק הרב גיבוי מלא לח"כ בצלאל סמוטריץ' בהתנגדות להקמת ממשלה שתתבסס על רע"ם וקרא לבנט להודיע לאלתר על הצטרפותו לממשלת ימין ו"שלילה מוחלטת של האפשרות שיחבור לממשלת שמאל ותומכי טרור". הרב דרוקמן קרא גם לסער ושותפיו לשים הכל בצד ולהצטרף לממשלת ימין שתתבסס על המפלגות הציוניות בלבד.
+בנט: לפוטין אין ממשלה כי סמוטריץ' שרף את כל הגשרים 14:31 03/05/21 | עידן יוסף | לרשימה המלאה
יו"ר ימינה אומר כי ההצעה של פוטין לא מובנת ▪ "לא ביקשתי ראשות ממשלה - ביקשתי ממשלה, ואין לו את זה. לפוטין אין ממשלה כי סמוטריץ' שרף את כל הגשרים" ▪ "הוא מנסה להפיל את הכישלון בהקמת ממשלה עלינו. שיפנה את הסרטונים המרגשים לסמוטריץ'" ▪ מאיים: "אם פוטין לא יצליח להקים ממשלה נפנה לממשלת אחדות. מי שלא נותן יד להקמת ממשלה הוא חסר האחריות"
[צילום: מן הטלוויזיה]
+פוטין מציע לבנט שנה ראשונה ברוטציה 13:57 03/05/21 | עידן יוסף | לרשימה המלאה
ראש הממשלה: "ברשומה שהוא כתב לפני 10 ימים, בנט כתב שאפשר להקים ממשלת ימין אם אני אזוז הצידה לשנה הראשונה. אז זזתי. עכשיו תורך" ▪ "אסור שחרמות אישיות ויריבויות אישיות בתוך הימין, ימנעו הקמת ממשלת ימין. אסור שנחזור על אסון אוסלו ונקים ממשלת שמאל עם עלה תאנה ימני"
[צילום: נעם ריבקין פנטון/פלאש 90]
+סער ובנט נפגשו בכנסת 12:48 03/05/21 | עידן יוסף
יו"ר תקווה חדשה גדעון סער ויו"ר ימינה נפתלי בנט נפגשו (חדשות 12). אחרי הפגישה, ח"כ חיים כץ (ליכוד) נכנס ללשכתו של סער בכנסת.
+לפיד: עד שבנט לא יחליט להקים איתנו ממשלה - לא נמשיך במו"מ 11:28 03/05/21 | מירב ארד
לפיד במסר לבנט: לא נקיים מו"מ על תיקים וחלוקת תפקידים כל עוד לא תודיע שהחלטת עקרונית להקים איתנו ממשלה - כך דווח בכאן ב'. במקביל הודיע בנט כי ימסור הצהרה הצהרה לתקשורת בשעה 14:15 בפתח ישיבת הסיעה.

מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
"אין שינוי בעמדתנו לגבי הישענות על תומכי ערבים"
תגובות  [ 0 ] מוצגות   [ 0 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: [email protected]