יזהר שי לשר ברקת: "עכשיו זה הזמן לגלות אומץ לב ציבורי"

השר לשעבר יזהר שי כותב לחברו הוותיר השר ניר ברקת: "עכשיו הגיע זמנך להחליט האם ההיסטוריה תזכור אותך כעוד אחד שנתניהו הפך לסמרטוט בו הוא מנגב את גליו" לסיום כותב ישי: "האם יהיה בך האומץ לעשות את הדבר הנכון? אני עדיין מאמין שכן"

מירב ארד חדשות ממשלה 37 תגובות
השר לשעבר יזהר שי פונה הבוקר (יום ב', 17.6.24) בפוסט ארוך לחברו הוותיק, שר הכלכלה והתעשיה, ניר ברקת בבקשה שיגלה "אומץ לב ציבורי" כדי "לעצור את הטירוף לפני שיהיה מאוחר מדי."

"עכשיו זה בידיים שלך. זה הזמן לגלות אומץ לב ציבורי, מבוסס ערכים וציונות. עכשיו הגיע זמנך להחליט האם ההיסטוריה תזכור אותך כעוד אחד שנתניהו הפך לסמרטוט בו הוא מנגב את רגליו והבטחותיו ("ביקשתי מניר ברקת להיות שר האוצר המיועד של ממשלת הליכוד הבאה", בנימין נתניהו 12.2.2020)", עותב ישי לברקת ומוסיף: האם תיזכר בזכות התמונה המבישה של חנופת הפוליטיקאים בבית המשפט בזמן שראש ממשלת ישראל, נאשם בפלילים, משתלח במערכות הצדק של מדינת ישראל".

ישי מוסיף דוגמאות: "האם תיזכר כמי שהלך כעיוור אחרי ראש ממשלה פחדן וכושל, שלא לוקח אחריות, שהוביל אותנו לאסון הגדול ביותר של מדינת ישראל אי-פעם, שאנשיו מטנפים בלי סוף על הצבא שכל כך יקר לליבך, שמתעלם מכאב השכול של מי שלא בחר עבורו, שחולשתו וסחיטותו מובילות אותו לסדרת החלטות אסטרטגיות המסכנות את ביטחון המדינה ואת שלום אזרחיה. האם תיתן את ידך לקיפוח הנוראי של הסדירים והמילואימניקים הנושאים בנטל השירות הכבד מנשוא, לסיכון תשתיות כוח האדם עליו מתבסס צה"ל, על-מנת להציל את שלטונו של נתניהו".

לסיום, כותב ישי: "עכשיו הזמן שלך ניר. עכשיו הגיע הזמן שלך להחליט...עכשיו הזמן שלך לרשום את מקומך בהיסטוריה של מדינת ישראל. זה בידיים שלך ניר. האם יהיה בך האומץ לעשות את הדבר הנכון? אני עדיין מאמין שכן.".
תאריך: 17/06/2024 | עודכן: 17/06/2024
+רבבות מפגינים בירושלים בדרישה להקדים את הבחירות 20:47 17/06/24 | איתמר לוין | לרשימה המלאה
ההפגנה מתקיימת מול הכנסת ואחריה מתכוונים המפגינים לצעוד לעבר ביתו של נתניהו ברחוב עזה - במסגרת "שבוע המחאה" עליו הכריזו מתנגדי הממשלה
ההפגנה הערב [צילום: יונתן זינדל, פלאש 90]
+השרה מאי גולן זומנה לחקירה בשל תאונה ב-2020 18:44 17/06/24 | עידן יוסף, איתמר לוין | לרשימה המלאה
על-פי החשד, ב-2020 עברה גולן עברה ברמזור אדום ופגעה ברוכב אופנוע ▪ התיק נגנז מתוך מחשבה שיש לגולן חסינות, אך התברר שהייתה זו טעות
גולן. נקראה לחקירה [צילום: נועם ריבקין-פנטון, פלאש 90]
+נתניהו הודיע לשרים על פירוק קבינט המלחמה 11:21 17/06/24 | מירב ארד | לרשימה המלאה
ההחלטה התקבלה ברקע דרישת השר לביטחון לאומי איתמר בן-גביר להצטרף במקום גנץ ואיזנקוט שפרשו ▪ ההחלטות יתקבלו בקבינט המורחב.
הדיונים יתנהלו בקבינט המורחב [צילום: תקשורת שב"כ]
+מחודש הבא: טיסות מוזלות לתושבי אילת וחבל איילות
10:35 17/06/24 | מירב ארד | לרשימה המלאה
מדובר בטיסות הלוך ושוב משדה התעופה רמון לנמל התעופה בן-גוריון ▪ רת"א תשלים סכום של 101 ש"ח על כל נוסע שיממש טיסה בכרטיסים אלו ▪ מדובר במטוסים שבהם לפחות 50 מושבים, כאשר חברות התעופה גם מתחייבות לשמור מספר מקומות סביר בכל טיסה
נמל התעופה רמון [צילום: משה שי, פלאש 90]
+שיקלי: הייעוץ המשפטי מקדם עמדות פוסט ציוניות 10:22 17/06/24 | עידן יוסף | לרשימה המלאה
השר תקף את עמדת הייעוץ המשפטי לממשלה המתנגדת מטעמי פגיעה בשוויון להצעת חוק היסוד שמקדם סמוטריץ' המבקשת להעצים את מעמד משרתי המילואים ▪ השר לוין אמר כי ההפרדה של הייעוץ בין חרדים לערבים היא מלאכותית ופוליטית ▪ השר קיש: "פשוט ביזיון, ייעוץ משפטי לעומתי, אינטרסנטי, פוליטי"
שיקלי. "הם לא מוכנים לסבול תיעדוף של משרתי מילואים" [צילום: אוליביה פיטוסי/פלאש 90]
+השר אמסלם: "בכל ההיסטוריה מי ששמרו על עם ישראל הם לומדי התורה" 10:19 17/06/24 | מירב ארד | לרשימה המלאה
לדבריו: "ללימוד תורה ערך לא פחות משירות בצה"ל. בכל ההיסטוריה מי ששמרו על עם ישראל הם לומדי התורה"
השר אמסלם [צילום: יונתןז זינדל/פלאש 90]

מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
יזהר שי לשר ברקת: "עכשיו זה הזמן לגלות אומץ לב ציבורי"
תגובות  [ 2 ] מוצגות   [ 2 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
כותרת התגובה שם הכותב שעה    תאריך
1
טירה
17/06/24 15:55
2
שאול א.
17/06/24 17:03
ברחבי הרשת / פרסומת
התפתחויות נוספות / ממשלה 37
בשורה לתושבי אילת וחבל איילות: החל מתחילת החודש הבא יזכו תושבי אילת וחבל אילות להנחות במחירי הטיסה הלוך וחזור משדה התעופה רמון לנמל התעופה בן-גוריון בסכום של 99 ש"ח בלבד. ההוזלה נעשית בשיתוף ובאישור משרד האוצר ועיריית אילת. זאת, כמובן בנוסף לטיסות החינם להם זוכים המפונים השוהים במלונות באילת וסביבתה.
17/06/2024 | מירב ארד | חדשות

השר עמיחי שיקלי תוקף את עמדת הייעוץ המשפטי לממשלה המתנגדת להצעת חוק היסוד שמקדם שר האוצר בצלאל סמוטריץ', המבקשת להעצים את מעמד משרתי המילואים, ואמר כי מדובר בעמדה פוסט-ציונית.
17/06/2024 | עידן יוסף | חדשות

"2,000 שנה לא היה לנו צבא. בכל ההיסטוריה מי ששמר על עם ישראל זה לומדי התורה. זה מה שמחזיק את הרוח. אני לא רואה בלימוד התורה התחמקות. בלעדיה אולי נחיה, אבל לא נהיה יהודים", אמר (יום ב', 17.6.24) השר לשיתוף פעולה אזורי דוד אמסלם בראיון לכאן רשת ב' על סוגיית גיוס חרדים.
17/06/2024 | מירב ארד | חדשות

חילופי האשמות בין הליכוד לבין המחנה הממלכתי בעקבות דברים שאמר (יום א', 16.6.24) ראש הממשלה בישיבת הממשלה. בנימין נתניהו אמר בין השאר כי כדי להגיע לחיסול היכולת של חמאס, קיבל החלטות שלא תמיד היו מקובלות על הדרג הצבאי. "יש לנו מדינה עם צבא ולא צבא עם מדינה".
16/06/2024 | עידן יוסף | חדשות

ברקע הידרדרות היחסים בין המדינות כהמשך למדיניות מכוונת של נשיא טורקיה רג׳יפ טאיפ ארדואן והודעתו לאחרונה על עצירת הייצוא הטורקי לישראל, הודיע שר האוצר בצלאל סמוטריץ׳ על כוונתו להעלות את המכסים על הייבוא מטורקיה לגובה 100% מכס. ההחלטה תובא להיום אישור הממשלה.
16/06/2024 | מירב ארד | חדשות
+ כיתבו בפורומים של News1 + חדשות נוספות ברשת | + הודעות נוספות ברשת | + בלוגרים ברשת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il