כלל ביטוח מציעה כיסוי לאורחי <br>חברות ישראליות המגיעים לארץ

הכיסוי מגיע עד לגובה של מיליון דולר; הביטוח לאורחי חברות ישראליות המגיעים מארה"ב ומקנדה
הדר פרבר חדשות תגובות
בעקבות פרסומים על ביטול כנס בישראל של קבוצת גארטנר, "בגלל העדר כיסוי בטוחי לאמריקנים שהיו אמורים להגיע ארצה", נמסר מחברת כלל ביטוח כי אין כל סיבה לבטל ביקורים של אזרחים אמריקנים בישראל, בגין חוסר כיסוי ביטוחי.

כלל ביטוח הודיעה כבר בנובמבר 2000, חודשיים אחרי פרוץ האינתיפאדה, כי היא מוכנה להציע כיסוי ביטוחי לכל אזרח אמריקני וקנדי שפוליסת הביטוח שלו אינה מקנה לו כיסוי ביטוחי בעת שהותו בארץ בגלל המצב הביטחוני.

כלל פיתחה פוליסה מיוחדת, שנועדה לתת מענה למכת הביטולים של ביקורי אמריקנים בחברות ישראליות, ולנזקים הנגרמים בשל כך למשק הישראלי.

הפוליסה מציעה לאזרחים, אמריקנים וקנדים, המגיעים לישראל, ביטוח רפואי מלא וביטוח תאונות אישיות, מוות ונכות עד מיליון דולר לתקופת שהייתם בארץ. בימים אלה, מסיירת בארץ קבוצת אורחים של אחד הבנקים שרכש את הפוליסה עבור הקבוצה.

מנכ"ל כלל ביטוח, אביגדור קפלן, אמר כי עוד בראשית האינתיפאדה התברר, שמשרד החוץ האמריקני הכריז על ישראל כאיזור "מסוכן לנסיעה". חברות הביטוח הודיעו על ביטול תוקף הביטוחים האישיים של כל נוסע לישראל. כלל ביטוח החליטה כבר אז, "להרים את הכפפה" ולהציע לאזרחים אמריקנים וקנדים, אורחי חברות ישראליות, ביטוח חליפי.

לדברי קפלן, אם אזרחי מדינות אחרות ייתקלו בקשיים דומים, הביטוחים הללו יוצעו גם להם, באמצעות סוכני כלל ביטוח.

המשנה למנכ"ל וראש אגף ביטוח כללי, סמי בסט, אמר כי כלל ממשיכה להציע את הפוליסה, מתוך אחריות לאומית ורצון לסייע לחברות ישראליות הזקוקות להמשך הקשר עם האורחים מחו"ל. "עם זאת", מוסיף בסט, "מגיעות רק פניות מעטות, והתחושה היא שבעיית הביטוח משמשת רק תירוץ למי שבעצם אינם מעוניינים להגיע לישראל".
הפ
יועצת נדל"ן ומגשרת | עיתונות זהב בע"מ | רשימות | מעקב
תאריך: 15/04/2002 | עודכן: 15/04/2002
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: [email protected]