לכבוד חג השבועות, משיקה אסם טעם חדש לרטבי הפסטה הקפואים - רוטב בטטה לפסטה. הכנת רוטב בטטה מורכבת יחסית להכנה ביתית. לעומת זאת, תהליך ההכנה של הרוטב הקנוי פשוט ודורש רק הוספה של שמנת מתוקה וחלב. רוטב הבטטה, מתוסף לטעמים הקיימים: רוטב עגבניות בזליקום, רוטב פטריות, רוטב פסטו ורוטב עגבניות מיוחד לילדים.
רטבי הפסטה הקפואים מגיעים במגשית, המחולקת לחמש "אצבעות" רוטב קפוא, כשכל אצבע מתאימה כרוטב למנת פסטה אחת, המגשית כולה מתאימה כרוטב לחבילת פסטה שלמה של 500 גרם.
סדרת רטבי הפסטה הקפואים "פרפקטו", שהושקה בנובמבר 2011, הגדילה את שוק רטבי הפסטה בכ-20 אחוזים והגדילה את חלקה של אסם בקטגוריה ב-50% .
הרטבים ללא חומר משמר, ללא כולסטרול וללא צבעי מאכל. הרכב תזונתי ל-100 גרם: 180 קלריות, 8.5 גרם שומנים, מהם 1.9 ג' שומן רווי, נתרן - 1,340 מ"ג.