מסעדת קויאה, הבורגר-בר הוותיק והאהוב שוכן בפארק התעשיה הצפוני בקיסריה מרחיב פעילות בתחום יחסי הציבור.
המטבח הוותיק של קויאה מגיש כבר למעלה משמונה שנים מגוון של מנות איכות במיוחד לקרניבורים שבינינו עם התמחות בסטייקים מצוינים, העשויים מנתחי אנטרקוט ופילה מובחרים ושלל המבורגרים משובחים מבשר טרי, שנעשים לפי המידה המבוקשת על-ידי הלקוח עם ההזמנה. בנוסף מציע התפריט המגוון של קויאה שלל מנות פתיחה מעולות, כמו למשל: קרפאצ'ו בקר - פרוסות סינטה נא מתובלות בבלסאמי,שמן זית ורוקט, מוגש עם לחם; עוף בבירה - 250 גרם רצועות עוף מצופות בבצק בירה, מוגש עם מלפפון חמוץ ואיולי קארי. בתפריט תמצאו גם מנות שמתאימות לילדים, סלטים מגוונים, בירה קפואה מהחבית, שתייה קלה ואלכוהול מגוון ומשובח שלא היה מבייש אף בר, בנוסף תמצאו קינוחים נהדרים כמו: פנקוטה אגוזים - פנקוטה אגוזים על דסקיות קדאיף בליווי סורבה קוקוס, בוטנים, שברי קרמל ואגוזים מסוכרים. חלבה - פנקוטה של חלבה בדסקיות קדאיף, סורבה קוקוס ושערות חלבה.
ניתן לקיים במקום גם אירועים עד 80 איש במגוון תפריטים המתאימים לכל כיס כאשר המנות מוגשות למרכז השולחן והסועדים מסביב לשולחן מתכבדים ונהנים כאוות נפשם משפע של אוכל ושתייה כמו שרק בקויאה יודעים להציע.
זהו תקציב יחסי ציבור נוסף בתחום הקולינריה שמקבל משרד יחסי הציבור חצב דה ויט. זאת לצד מסעדת אל באבור, חוות התבלינים בגלבוע, ורד הגליל ביסטרו אדמה בזיכרון יעקב והיקבים: יקב 72 יקב רימון ויקב הגבעה.
המשרד בבעלות מוריה חצב דה ויט, מחזיק סניפים בתל אביב, בבנימינה ובטבריה ומתמחה גם בתחום הנדל"ן התיירות התעשיה ואיכות הסביבה.