חברת "אנג'לו" מאזור התעשייה בחולון, יצרנית גלידות סורבה איטלקיות, חתמה בימים אלה הסכם לייצוא של כ-50,000 אריזות גלידות סורבה לצרפת, בלגיה והולנד.
מר רפי נוסבאום, מנכ"ל חב' "אנג'לו" מציין שהייצוא יתבצע באמצעות חב' "זואגי" מצרפת. שווי הייצוא הינו כ-1 מיליון שקל.
חברת "אנג'לו" מאזור התעשייה בחולון, יצרנית גלידות סורבה איטלקיות, חתמה בימים אלה הסכם לייצוא של כ-50,000 אריזות גלידות סורבה לצרפת, בלגיה והולנד. שווי הייצוא כמיליון שקל.
מר רפי נוסבאום, מנכ"ל חב' "אנג'לו" מציין שהסורבה האיטלקי יופץ בעיקר לחנויות המתמחות באוכל כשר והייצוא יתבצע באמצעות חב' "זואגי" הצרפתית אשר מרכז פעילותה נמצא במרסיי.
היקף הייצוא של חב' "אנג'לו" לשנת 2004 הינו כמיליון שקל וההערכה היא שבשנת 2005 החב' תכפיל את הייצוא ותרחיב אותו גם לאנגליה וספרד.
חב' "אנג'לו" מבית משפחת אנג'לו, שלפני 55 שנה החלו לייצר ולשווק במילנו שבאיטליה גלידות סורבה אנינות טעם, משווקת סדרת גלידות סורבה איטלקית אמיתית ב-8 טעמים: מנגו, מלון ואננס, אשכולית אדומה, פירות יער, לימון, פסיפלורה, תות שדה וקוקוס.
גלידות הסורבה האיטלקיות מיוצרות מפירות טבעיים איכותיים, ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל, 0% שומן, כשר פרווה, משווק באריזות קלקר מיוחדות השומרות על איכות המוצר עד לשעתיים מחוץ למקרר.