נפתלי בנט - צעיר, נמרץ ומעודכן

אביב חדש לציונות הדתית? הבחירה הלא מפתיעה דווקא מפתיעה ומעידה שאנשים התעוררו ומבקשים משהו חדש לאכול
ציפורה בראבי מאמרים בחירות 2013 תגובות
אין צורך בניסיון קודם. לא ממש צריך ידע. הכי חשוב להיות מעודכן! זוהי הפוליטיקה החדשה. זהו העולם החדש שלנו. לעדכן ולהתעדכן ולהתחבר לכל מי שמוכן. ולהשתמש ביעילות בכל המדיות האלקטרוניות הוירטואליות הקיימות. ככה עושים חברים. ככה יוצרים בוחרים. כך נהג גם אובמה.

ניצחונו של נפתלי בנט לראשות המפד"ל החדשה, מביא אביב חדש לציונות הדתית שקפאה על שמריה ורעיונותיה מזה זמן רב. לאחר שדשדשה באידיאולוגיה שלה ולא ממש הצליחה ליישמה במישור המדיני.

חברי המפלגה בחרו נעורים (יחסית...), עדכנות, כריזמה ופתיחות והכי חשוב – אחדות! זה מה שמשדר נפתלי בנט. הוא השאיר את הדלת פתוחה בפני כל מי שהיה מעוניין להצטרף למפלגה ונתן תחושת ביחד שחסרה כל כך לציבור הדתי לאומי. תחושה שהוא צריך אותם איתו. בלי ששמו לב איך התיישב באמצע המעגל וקיבץ אותם סביבו...

תקווה לשינוי של ממש

ניצחונו מעיד על הבחירה המעזה והמקווה לשינוי של ממש בגישה הפוליטית המכופפת והוותרנית בה חזינו עד היום. על עייפות החומר מפוליטיקאים משופשפים ועייפים מידי.

והשינוי הזה הגיע מפני שהיום הפוליטיקה והמציאות מחוברות לחלוטין למדיה הוירטואלית, ואין היא קיימת בלעדיהן. כמאמר העם – אם אתה לא שם – אתה לא קיים... זהו דבר המעניק אפשרויות וכוח למי שמעוניין להעביר רעיונות מסוימים והוא שאפתן, כריזמטי ובלתי נלאה, כמו בנט.

האיש שהביא מהפך בתפיסה המפלגתית של הבית היהודי והאיחוד הלאומי והפך אותם לכמה מפתיע , למקור מחצבתם – המפד"ל. כמה פשוט ככה חכם. אז זה מעורר תקווה שאכן נראה גישה אחרת בכנסת, אולי בממשלה.

אני מקווה ומאחלת לנו שישכיל בנט לחבר אליו עוד כמה נציגים הנוטים קצת יותר ימינה מטבעם ולייצג בכך באמת את כל גווניו הרבים של המגזר הדתי לאומי. ובכך להוכיח שזאת הייתה הבחירה הכי טובה, ולהוכיח שלא צריך להתכופף כדי לשרוד.

ולאחר הבחירות, יהיה המבחן האמיתי. איך מיישמים וירטואלי ומרץ לעבודה אמיתית בכנסת? איך מגשימים את חלומותיהם ושאיפותיהם של הציבור אותו הוא ייצג? ונקווה שבכבוד.
תאריך: 07/11/2012 | עודכן: 08/11/2012
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
האלוף אורי שגיא הודיע על הצטרפותו למפלגת העבודה, כדי להתמודד על מקומו ברשימת המפלגה לכנסת. הוא פרש מצה"ל לפני קרוב לעשרים שנה. בשרותו בצה"ל מילא תפקידים בכירים ובהם ראש אגף המודיעין. אלוף פיקוד דרום. מח"ט גולני. ראש צוות השיחות עם סוריה בשנים 1999 - 2000.
07/11/2012 | מתי דוד | מאמרים

שלדון אדלסון המממן של מיט רומני, ובנימין נתניהו החבר של רומני, וארתור פינקלשטיין היועץ של רומני, אוכלים את הכובע. לברק אובמה נתנו רוב אזרחי ארה"ב הזדמנות שנייה להצליח, לאחר כהונה קודמת שסבלה משגיאות של טירון, בתקופת שפל מהעמוקות שהיו בעולם.

ארצות הברית של אמריקה סיימה היום בבוקר עוד תהליך פוליטי שהתנהל באופן איכותי, משובח ושקוף, אשר בסופו ניתנה החלטה - עוד ארבע שנים עם הנשיא, ברק חוסיין אובמה.

הממשלה אישרה שורה של המלצות שגיבשה ועדת קדמי לבחינת כשלים בשוק המזון - צעדים שאמורים להביא להוזלת מחירי המזון בתקופה הקרובה. התקנות החדשות מגבילות את היצרנים הגדולים ואת רשתות השיווק הגדולות, שנהנים כיום משליטה בשוק המאפשרת להם להכתיב מחירים לא תחרותיים.

מאז הופעתו של המשורר שלֹמה אבָיוּ על בימת הספרות העברית, אני עוקב אחר יצירתו. כבר בספרו הראשון "עשׂב על הסף" (1973) הופיעו הניצנים הראשונים של הפואטיקה הייחודית שלו, ובשיר "תיקוּן תדמית" מופיעה תֵמה מרכזית ביצירתו המלווה אותו מאז ספרו הראשון ועד היום.
+ כיתבו בפורומים של News1 + חדשות נוספות ברשת | + הודעות נוספות ברשת | + בלוגרים ברשת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il