סקר 103FM מעלה:

רוב מצביעי הימין בעד מינוי בן-גביר לשר

מפלגת הציונות הדתית זוכה ב-5 מנדטים, ומביאה לכך שלגוש הימין יהיו 62 מנדטים להרכבת קואליציה יש עתיד זוכה ל-18 מנדטים איזו מפלגה לא עוברת את אחוז החסימה?
מירב ארד חדשות בחירות 2021 תגובות
סקר שערך (יום ב', 15.2.21) רדיו 103fm מעלה כי רובם של מצביעי הימין ירצו לראות את יו"ר עוצמה יהודית והמועמד ברשימת הציונות הדתית לכנסת, עו"ד איתמר בן-גביר, כשר בממשלה הבאה. הסקר נערך ע"י מכון הסקרים 'פאנלס פוליטיקס'.

על-פי ממצאי הסקר, 37% מהנשאלים הביעו תמיכה במינויו של בן-גביר לשר, בעוד 31% בלבד התנגדו לכך. כאשר מופנית השאלה למצביעי הליכוד בלבד, מגמת התמיכה בבן גביר אף מתחזקת: 38% תומכים במינויו לשר בממשלה, ו-25% בלבד מתנגדים לכך.

עוד עולה מממצאי הסקר כי מפלגת הציונות הדתית זוכה ב-5 מנדטים, ומביאה לכך שלגוש הימין יהיו 62 מנדטים להרכבת קואליציה. הליכוד זוכה ב-29, ימינה ב-13, ש"ס ב-8 מנדטים ויהדות התורה ב-7. יאיר לפיד זוכה ל-18 מנדטים, תקווה חדשה של גדעון סער זוכה ל-14 מנדטים, מפלגת העבודה של מרב מיכאלי מתחזקת וזוכה ל-6 מנדטים, מרצ זוכה ל-4 מנדטים בלבד.

על-פי ממצאי הסקר, כחול לבן בראשות שר הביטחון בני גנץ לא עוברת את אחוז החסימה. גם המפלגה הכלכלית של פרופ' ירון זליכה ומפלגת רע"ם של מנסור עבאס לא עוברות את אחוז החסימה, ולא צפויות להיות בכנסת ה-24.
תאריך: 15/02/2021 | עודכן: 15/02/2021
+"אפעל נגד הוועדים החזקים בהסתדרות" 16:02 15/02/21 | איציק וולף | לרשימה המלאה
יו"ר המפלגה הכלכלית החדשה טוען כי הוא מקבל סיקור תקשורתי עוין בשל ביקורתו על בעלי ההון, ומצהיר כי אם ייבחר לכנסת וייכנס לממשלה - בכוונתו לפעול לשלילת הטבות המס לטייקונים, ולריסון הוועדים החזקים בהסתדרות ▪ טוען כי נתניהו הבין שהוא חייב את התקשורת ולכן התחיל להיטיב עם בעלי ההון ▪ "סער ולפיד הציעו לי לרוץ מטעמם ולהתמנות לשר האוצר, אני נראה לך רוני גמזו? אני צריך כוח פוליטי עצמאי"
זליכה. "אני נראה לך רוני גמזו?" [צילום: תומר נויברג/פלאש 90]
+הגיע זמן לענווה 14:07 15/02/21 | עמנואל בן-סבו | לרשימה המלאה
הם עלו אחד אחרי השני, גנרלים ללא חיילים, נגנים ללא תזמורת, משוררים ללא מילים, סופרים ללא קוראים, הם באמת האמינו שבכוחם לחולל את השינוי המיוחל, הם האמינו באמת שהם נושאי שרביט ההנהגה אשר יובילו בעוז ובבטחה את אזרחי ישראל לחוף מבטחים
[צילום: אדם שולדמן/פלאש 90]
+אלקין גישש מול ימינה לפני שערק מהליכוד 13:22 15/02/21 | עידן יוסף
זאב אלקין, מספר 3 ברשימת תקווה חדשה לכנסת ה-24, גישש מול מפלגת ימינה לפני שערק מהליכוד אך סורב. מקורב לאלקין פנה בתקופה שבין הקמת מפלגתו החדשה של גדעון סער ליום פיזור הכנסת, וניסה לבחון עבורו את האפשרות לעבור למפלגה בראשות נפתלי בנט. המקורב ניהל לפחות שתי שיחות בנושא עם בנט ואנשיו, ובאחת מהן אף הבהיר כי פנייתו נעשית בידיעת אלקין. למרות זאת, יו"ר ימינה דחה את ההצעה בטענה כי צירופו של אלקין לא יתרום למפלגה דבר (וואלה ניוז).


+מיגור הפשיעה בנגב ובגליל - יעד לאומי 11:57 15/02/21 | מירב ארד, עידן יוסף | לרשימה המלאה
במסגרת התוכנית מתחייבת ימינה להכפיל את כוח השיטור לאכיפת החוק בנגב והגליל ולהקים משמר אזרחי חדש, המתבסס על חטיבת לוחמי מילואים ▪ סמוטריץ': "‏הציונות הדתית תדרוש כתנאי לכניסה לכל ממשלה את אימוץ תוכנית 'מבחן הנגב'"
[צילום: דוברות ימינה]
+גנץ מקדם מהלך-סרק לנישואים אזרחיים 10:20 15/02/21 | עידן יוסף | לרשימה המלאה
שר המשפטים בני גנץ פועל לאשר רישום נישואים בארץ לזוגות להט"בים ופסולי חיתון ברבנות, שכעת אינם יכולים להינשא בחו"ל בשל משבר הקורונה ▪ היועץ המשפטי לממשלה אישר את הגשת ההצעה כהוראת שעה ▪ בפועל מדובר במהלך חסר תוחלת לצורכי בחירות שלא ניתן יהיה לקדמו
מהלך לצורכי בחירות של כחול לבן [צילום: מרים אלסטר/פלאש 90]
+מעריצו של גולדשטיין יהיה ח"כ 08:21 15/02/21 | איתן קלינסקי | לרשימה המלאה
בנימין נתניהו, המכהן כיום בתפקיד של ראש ממשלה בישראל, חתם הסכם עם נציגה של המשיחיות הכהנאיסטית כדי להבטיח את שלטונו
גולדשטיין. זוכה להערצה [צילום: AP]

מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
התפתחויות נוספות / בחירות 2021
מי שֶׁתָּלָה את תמונת ד"ר ברוך גולדשטיין בסלון ביתו, מי שמצא לנכון להעריכו ולכבד את מעשהו המתועב של ד"ר ברוך גולדשטיין בתליית תמונתו על הקיר בביתו, זכה בימים אלו לכך, שיש מי שפעל ועשה למענו את כל המאמצים להבטיח את האפשרות שהוא ימצא את מקומו בכנסת ישראל.

יו"ר חד"ש והרשימה המשותפת, ח"כ איימן עודה, קיבל לכאורה מימון בחירות אסור מארגון טרור. על-פי דיווח בערוץ 20, במארס 2018 נכח עודה בכינוס של אונסקו בפריז. שם, נטען, פגש רמזי ח'ורי, בכיר ברשות הפלשתינית ובפתח, ובעבר ראש לשכתו של יאסר ערפאת. ח'ורי נחשב כ"גזבר" - ועומד בראש הקרן הלאומית הפלשתינית, שמנהלת את כספי אש"ף.
14/02/2021 | עידן יוסף | חדשות

יו"ר הציונות הדתית, ח"כ בצלאל סמוטריץ, אומר כי ראש מפלגה קטנה לא יכול להיות ראש ממשלה, וכי הדבר מנוגד להיגיון הדמוקרטי. בראיון (יום א', 14.2.21) לרדיו קול ברמה, אמר כי לא ישתף פעולה עם מהלך שבו הליכוד עם 30 מושבים ייאנס לרוטציה עם מפלגה של 15-10 מושבים.
14/02/2021 | עידן יוסף | חדשות

זה לא מקרי שגדעון סער ואוסף המצטרפים אליו הם אופורטוניסטים אשר מעולם לא העמידו את עצמם מול הציבור, לבחירה. זה לא מקרי, שבמפלגתו של סער התקבצו, באופן קיצוני וחריג, סגני ראשי ערים רבים.

מפלגת ימינה משיקה (יום א׳, 14.2.21) את קרון מסע הפרנסה של המפלגה בעיר באר שבע. יו"ר המפלגה והמועמד לראשות הממשלה, נפתלי בנט, קיים מפגש עם בעלי עסקים ועצמאים בעיר, שוחח בשידור חי עם רן שקד - בעלי הזאפה בעיר, ולאחר מכן קיים מפגש עם מספר פעילי ימינה בעיר.
14/02/2021 | מירב ארד | חדשות
+ כיתבו בפורומים של News1 + חדשות נוספות ברשת | + הודעות נוספות ברשת | + בלוגרים ברשת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il