לפיד עובר לווילה סלאמה ברחוב בלפור

מרבית הליקויים התשתיתיים במעון הרשמי בבלפור שפורטו בדוח מבקר המדינה טרם תוקנו הוצאות שדרוג האבטחה המתחייבות בתקן שב"כ, בביתו של לפיד בתל אביב, יהיו הכרחיות ומינימליות ראש הממשלה ייצא לביקור מדיני בצרפת

עידן יוסף חדשות ממשלה 36 תגובות
ראש הממשלה יאיר לפיד ורעייתו ליהיא, ילונו הלילה (מוצ"ש, 2.7.22) במתחם המאובטח בבלפור. בפגישה שהתקיימה אתמול (ו') בין לפיד וראש השב"כ רונן בר, נדונה בין השאר סוגיית המעבר למעון בבלפור.

הובהר בפגישה כי מרבית הליקויים התשתיתיים שפורטו בדוח מבקר המדינה, טרם תוקנו זאת לצד התקדמות בשדרוג אמצעי האבטחה שבאחריות שב"כ. סוכם כי יבחן סדר הפעולות המהיר ביותר על-מנת לזרז את השיפוץ האבטחתי והתשתיתי במעון בבלפור. כחלופה למעון בבלפור, ראש הממשלה לפיד יעשה שימוש בדירה צוות האבטחה של השב"כ במתחם המאובטח בלפור (וילה סלאמה).

ראש השב"כ הדגיש כי הוצאות שדרוג האבטחה המתחייבות בתקן שב"כ, בביתו של לפיד בתל אביב, יהיו הכרחיות ומינימליות וזאת תוך התחשבות ומינימום פגיעה בשגרת החיים של השכנים המתגוררים בסמוך. עוד נאמר כי כדי לצמצמם עלויות, ייעשה שימוש גם באמצעי אבטחה קיימים שניתן להעבירם ממשימות אחרות.

ראש הממשלה לפיד ייצא ביום שלישי הקרוב לביקור מדיני בפריז. הוא יפגש עם הנשיא מקרון. מדובר בביקרו שנקבע עוד בתקופת בנט ולפיד יהיה זה שיקיים אותו.
Author
עיתונאי וראש מערכת החדשות. חשבון ב-X ↗ ; פייסבוק ↗
תאריך: 02/07/2022 | עודכן: 02/07/2022
+לפיד: המטרה - ניהול הממשלה כאילו אין בחירות 11:16 03/07/22 | איציק וולף | לרשימה המלאה
ראש הממשלה, יאיר לפיד, פתח את ישיבת הממשלה הראשונה מאז נכנס לתפקידו ▪ "זרחי ישראל זכאים לממשלה מתפקדת בכל רגע נתון. זו הציפייה מאיתנו, זו הציפייה שלי מחבריי השרים. משבר החינוך לא יכול לחכות. תקציבים לבתי חולים אי-אפשר לדחות. האירנים, חמאס והחיזבאללה לא מחכים"
לפיד. ישיבה ראשונה כראש ממשלה [צילום: חיים צח, לע"מ]

מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
התפתחויות נוספות / ממשלה 36
כל כלי התקשורת האירניים, אתרי אינטרנט רשמיים ורשמיים למחצה, ערוצי רשתות חברתיות ובפרט הטלגרם ואישים שונים קיבלו בברכה את נפילת ממשלת ישראל. הם כינו אותה "התפרקות נוספת מבפנים" וראו בה ניצחון נוסף של "ציר ההתנגדות" – אירן, חיזבאללה, חמאס והג’יהאד האיסלאמי - אל מול "נציג האימפריאליזם באזור". רק קולות בודדים הזהירו, כי מדיניות ישראל ביחס לאירן לא תשתנה עקב התמורות הפוליטיות, ובכל מקרה אירן עלולה להמשיך לשלם מחיר, בפרט בשל הקיפאון בשיחות הגרעין.
02/07/2022 | בני סבטי | כתבות

ראש הממשלה, נפתלי בנט, החליט לפרוש מן החיים הפוליטיים. הוא הודיע על החלטתו לחלק מחברי מפלגת ימינה. סגן השר אביר קארה קיבל את ההודעה על כך יחד עם אמצעי התקשורת, בעת שישב להתראיין.

לאחר כשנה בתפקיד מנכ"ל המשרד לשירותי דת, שמעון (מוני) מעתוק, התפטר מתפקידו בניהול המשרד. מעתוק הודיע לסגן השר מתן כהנא על רצונו לסיים את תפקידו מסיבות אישיות בסוף חודש יולי 2022. המשנה למנכ"ל גל שם טוב ימלא את מקומו.
29/06/2022 | עידן יוסף | חדשות

גורם בכיר במחלבות מאשים כי שר החקלאות עודד פורר ושר האוצר אביגדור ליברמן "עושים כלכלת בחירות על חשבוננו".
29/06/2022 | עידן יוסף | חדשות

ראש הממשלה, נפתלי בנט, נפגש עם פעילי מפלגתו בלשכת ראש הממשלה בכנסת ואמר להם כי אסור לאפשר הקמת ממשלה של נתניהו, איתמר בן-גביר ובצלאל סמוטריץ'.
+ כיתבו בפורומים של News1 + חדשות נוספות ברשת | + הודעות נוספות ברשת | + בלוגרים ברשת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il