 |
מאיר אדוני [צילום: דן פרץ, יח"צ] |
|
|
מאיר אדוני / Meir Adoni |
שף ישראלי |
שף ישראלי ומבעלי המסעדות "כתית", "מזללה", "בלו סקיי" ו"לומינה", כולן בתל אביב |
|
|
לקבלת רשימות חדשות בנושא לדוא"ל שלך: |
|
|
 |
הבטחות בתפריט במבחן מעשי
מסעדת "לומינה" התל אביבית, של שף הצמרת מאיר אדוני, מבטיחה על הנייר הרים וגבעות, אך במציאות, לפעמים. הדברים קצת שונים, ועם שפע פרטנזיות שלא מתגשמות
14/05/2017 |
ראובן לייב
|
 |
מצוקה קולינרית
רקוויאם לשורה של מסעדות ישראליות שנסגרו באחרונה, אם בשל מצוקה כלכלית ואם משום שמיצו את עצמן; ויש גם כאלה שעדיין מפרפרות ונאבקות על חייהן
04/05/2017 |
ראובן לייב
|
 |
שנה של סיכון קולינרי
השנה האזרחית, החולפת עכשיו, לא היטיבה במיוחד עם המסעדנות הישראלית. יותר ויותר מסעדות מובילות נסגרו, ובמקומן נפתחו מסעדות קטנות. עם זאת הייתה בה עדנה למסעדות הכשרות ולמסעדות הטבעוניות
25/12/2016 |
ראובן לייב
|
 |
ארוחה שהייתה ברמת "ככה-ככה"
"הרברט סמואל" הכשרה במרינה של הרצליה היא מסעדה מקסימה למפגש קולינרי, ובהתחשב במגבלות הכשרות הרובצות על מטבחה - האוכל שלה לגמרי לא רע
02/11/2016 |
ראובן לייב
|
 |
בעלי מסעדה נגד השף אדוני
יעקב כהן, הבעלים של מסעדת סזרינה במתחם הגולף בקיסריה, טוען שמאיר אדוני ומנכ"ל מסעדת כתית, לילך ספיר, השמיצו אותו
02/08/2016 |
יצחק דנון
|
 |
פרפקציוניזם קולינרי לשמו
התאבדותו של גדול השפים בעולם בגלל מתח נפשי מעידה כי שלמות גסטרונומית היא משאת-נפשו הטבעית של כל שף המבקש להצליח. עדות לכך עשויים לשמש לפחות שלושה שפים ישראלים דגולים, הידועים כאורים-ותומים גסטרונומיים
03/02/2016 |
ראובן לייב
|
 |
פנים חדשות לקולינריה הישראלית
השנה החולפת חוללה מהפך בלא מעט מהמסעדות היהודיות בארץ, ובמקום גפילטע-פיש או חמין שהן נהגו להגיש בעבר, הן מגישות, בכורח השעה, אוכל איטלקי או סיני. וחוץ מזה, מרקיז, מחיריהן זינקו לשחקים ואפשרו רק לגרגרנים ליהנות מאוכל הגורמה בהן
27/09/2015 |
ראובן לייב
|
 |
אכזבה מ"לומינה"
מסעדתו הכשרה של מאיר אדוני רחוקה מלהזכיר את "כתית" המעולה והמיתולוגית שלו. האם זה בגלל מגבלות הכשרות, או שמא בשל הרחבת עסקים?
29/04/2015 |
ראובן לייב
|
 |
גסטרונומיה לשמה
ארוחה במסעדת "לומינה" התל אביבית היא חוייה קולינרית של ממש, בזכותו של הבעלים והשף מאיר אדוני, המקפיד לבשל רק אוכל-גורמה * רוצו אליה כדי ליהנות
09/11/2014 |
ראובן לייב
|
 |
אשכול הזהב 2012 - שנת העשור
תחרות אשכול הזהב חוגגת השנה 10 שנים ערב הגאלה עם מיטב השפים יערך במרכז הכנסים של מלון דן פנורמה בת"א כל הרווחים מן הערב מוקדשים לעמותת "ילדים שלנו"
06/06/2012 |
שמואלי תקשורת דורית
|
 |
מושלמת
"כתית" התל אביבית היא, אומנם, מסעדת-גורמה יוקרתית ויקרה למדי, אבל גם כזו שמאפשרת לקהל הסועדים המגוון שלה ליהנות מארוחות עסקיות, המוצעות לעת צהריים, לאורך כל ימות השבוע, במחירים סבירים בהחלט
16/04/2012 |
ראובן לייב
|
 |
יו"ר מאוחדת ירוויח 50 אלף שקל בחודש
בויאר בן ה-72 מכהן בשלל תפקידים בתחומים שונים שעבורם הוא כבר מקבל שכר, בהם יו"ר חברת יאלון המנהלת את מוסדות הקופה * ארי שמיס עובר מבית החולים הכללי שיבא לבית החולים הפרטי הרצליה מדיקל סנטר * בעלי הבלוג בייגלה מגייסים תרמות בעזרת השפים המובילים בארץ
27/03/2011 |
אבשלום חלוץ
|
 |
מהשף באהבה
ביום שני הקרוב יחגגו המסעדות את ה"ולנטין דיי" ברוב הדר ופאר, והחגיגה הקולינרית תזמן שפע של מטעמים אקזוטיים ומשקאות משכרים, שאמורים לפעול על כל החושים * רשימת מסעדות-צמרת שיגישו ביום זה מעדנים מיוחדים באהבה גדולה
11/02/2011 |
ראובן לייב
|
|