|
|
רבים מכם שונאים אשכנזים ומציקים להם ואלף ואחד דרכים, רובם חמקניות. צוחקים צחוק אכזרי על אשכנזי שמכוניתו ניתקעה מעלה עשן, ברחוב עמוס, והאיש, עם מפלי זיעה, מנסה לדחוף מכוניתו, ועוד צופרים לו באוזן במקום לעזור.
יש גזענות נוראה מזרחית, שנאת פרצופים אינטליגנטיים, נקמה סמוייה בהם, על שהם מה שהם ואתה מה שאתה.
זוכר איך לפני שלושה ימים, כשראית אשכנזי מחכה שתוציא מכוניתך בשביל להחנות את רכבו, זוכר איך אז השתהית בכוונה, נתת לו לחכות, ונהנית מכל רגע? זוכר איך במסעדה הומה מאדם, השתהית במכוון ליד השולחן לאחר סיום סעודתך, והיתה לך תחושת נקם ושילם קטנה שהאשכנזי המחכה זמן רב בתור התפוצץ?
זוכר שכמה מרבניך אמרו, שהאשכנזים הושמדו בשואה בגלל חטאיהם? זוכר איך כאינסטלטור, אתה נותן להם תחושה, שמחיריך יהיו זולים, ונהנה לראות את ההבעה על פניהם כשאתה מפוצץ אותם במחיר? למזרחים אתה בסדר, אבל עם אלה אתה עובד רק לפי העין ועובד עם הפה, ומקסח להם ת'כיסים, בפרט לזקנים וחסרי הישע שבהם.
זוכר? גם אנו זוכרים. אשכנזים, הרימו ראש מול הגזענות המזרחית, גם אנחנו בני אדם, ועוד יש לנו מה להציע. ולפעמים גם אתיקה ויושר.
|
|
|
`
כתוב תגובה ל-
יש "נקמה מזרחית"
|
|
|