|
|
זה לא חוכמה לשקר ולהעליל עלילות דם בעילום שם, שפן קטן ומסריח שכמותך! תיפח נשמתם של כל הרמאים והנוכלים מסוגך במרשתת.
§¤§¤§
אולמרט נתן מתנות ענקיות לכל האירגונים הנ"ל אקי"ם/איל"ן/מכבי אש וכו', וזאת בדמות ההרצאות שהוא נתן חינם אין כסף לטובתם בהיותו ראש ממשלה על חשבון זמנו הפנוי; ולא רק שלא נטל מהם ולו אגורה שחוקה תמורת ההרצאות (כפי שהיו גובים עשרות ומאות אלפי דולרים להרצאה, גם נתניהו גם אהוד ברק בהיותם אזרחים מהשורה כמובן), אלא הוא חסך לכל הארגונים הנ"ל את הוצאות הנסיעה והשהייה שלו בארה"ב - כי הוא נאות לשלב את פעילות הצדקה הנ"ל במסגרת נסיעותיו הממלכתיות לחו"ל בתפקיד!
§¤§¤§
לכן נותר לארגונים הנ"ל לשלם רק את הוצאות הטיסה שלו ושל משפחתו במידה שנדרשה סטיה מהמסלול הרשמי בתפקיד של ראש הממשלה בתוספת הוצאות השהיה שלו ושל משפחתו - כאשר הם סוטים כאמור מהמסלול הרשמי (כי בזמן שהם סוטים מהמסלול, אולמרט ומשפחתו נחשבים כאילו בחופשה פרטית - ואז ברור שלא המדינה צריכה לממן זאת אלא הארגונים הזוכים עצמם)!
§¤§¤§
כלומר אולמרט חסך לכל הארגונים הנ"ל כ 80% לפחות מסך ההוצאות (אילולא שילב אותם במסלולו הראשי כראש ממשלה), ואילו את ה 20% הנותרים כן היו צריכים הארגונים לשלם (ואוי ואבוי להם אם לא היו משלמים, שזה היה יוצא כאילו הם גונבים מתקציב המדינה ומשרד ראש הממשלה)!
§¤§¤§
ודווקא כל הבעיה התעוררה כאשר רה"מ אולמרט היה נדיב לב מעל ומעבר (יותר מדי נדיב), שהוא תרם על חשבונו כאמור את ההרצאות היקרות לשני ארגונים שונים בשני אירועים שונים אך נניח באותה יממה, ואז הייתה כפילות מסוימת (קטנה וזניחה) ששני ארגונים כאלה שילמו כאמור כל אחד בנפרד את הפרשי "הסטיה מהדרך" - שעה שאילו משרד הנסיעות ראשונטורס היה עושה חשבון מדויק על הגרוש, אז יתכן שכל אחד מהארגונים הזוכים היה משלם נניח 15% "הפרשי סטיה מהמסלול" (במקום 20% כפי שהיערכנו מקודם), שזה חסכון שולי ביותר!
§¤§¤§
וממילא לפי הנתונים שהוצגו לבית המשפט בזמנו התברר כי ניהולה של "קופת הפרשי הסטיה מהדרך" נעשה בתום לב, ואף היו מקרים שנגבו פחות מדי הפרשים, כלומר אם היו לפעמים יותר מדי הפרשים שנגבו (עקב הכפילויות כאמור) הרי זה היה גם מקוזז וגם באמת זניח לחלוטין - וכך גם פסק בית המשפט … שמדובר על סכומים קטנים יחסית שנוהלו באחריותו רק של משרד הנסיעות - ובכל מקרה אין זה מסוג הדברים שראש ממשלה אמור לרדת בעצמו לפרטי פרטיהם!
|
|
|
`
כתוב תגובה ל-
ע_הראל
|
|
|