|
|
ושל עזרה ועידוד לנאצים במלחמה ובשותפות פלשתינאית עם היטלר להשמדת יהודים.
זאת, לפני שמתכנסים בנווה שלום קומוניסטים וערבים להשכיח ולהסתיר את הזוועות להם שותפיהם האידיאולוגיים היו אחראיים.
1. על הקשר בין הנאצים לפלסטינים שלא מגלים לכם אפשר לקרוא כאן
nrg.co.il
2. ועל אשמת הקומוניזם לפרוץ המלחמה האיומה ורדיפת יהודים :
א. בריה"מ הייתה שותפה לאחריות לפרוץ מלחמת העולם השנייה בדיוק כמו גרמניה. ברה"מ הייתה שותפה לנאצים בפתיחת מלחמת העולם השנייה , ברית ריבנטרופ מולטוטוב הייתה קנוניה נאצית-סובייטית נגד פולניה ופינלנד והמדינות הבלטיות , וכעובדה, שבועיים לאחר פלישת הנאצים לפולין הרוסים הצטרפו אליהם , נכנסו לפולין והשתלטו על שטחים בפולין והיו גם כן אחראים לפרוץ המלחמה
ב. ברה"מ פנתה למלחמה נגד היטלר לאחר שהוא הפר את הברית אתה ופלש לרוסיה וגרם לאבידות עצומות לרוסים ולכן הרוסים נאלצו להלחם על נפשם והיו חייבים לנצח את היטלר, לכן את המלחמה הרוסית נאצית אפשר להשוות למלחמת כנופיות רחוב תוך הכרה כי החייל הרוסי היה אמיץ ונלחם על נפשו ועל עצם שרידותה של רוסיה,
ג. בנוסף יש לזכור כי בין התקופות של חתימת הברית בין הסובייטים לנאצים ועד להתקפה הנאצית על בריה"מ סטאלין בעצם נקט בגישה נאצית כלפי היהודים בבריה"מ.
ד. לאחר פרוץ המלחמה בספטמבר 1939 (שנתיים לפי ההתקפה על ברית המועצות) החל המשטר הסובייטי לשתף פעולה עם האנטישמיות הגרמנית. אלפי יהודים גרמנים ופולנים חצו את הגבול הסובייטי-גרמני בניסיון להימלט מן הנאצים. הצבא האדום החזיר רבים מהם, ושומרי הגבול הגרמנים פתחו באש על ההמון יהודים חסר ישע.
ה. יהודים גרמנים שמצאו מקלט בברית המועצות במהלך שנות ה-30' הוחזרו לגרמניה. פליטים יהודים מן הכיבוש הגרמני הוגלו לסיביר או לקזחסטן, או שנלקחו לכלא ולמחנות עבודה.
ו. בתוך תחום הכיבוש הרוסי בפולין (כיבוש שנעשה במסגרת הסכם ריבנטרופ מולוטוב) אסר השלטון הסובייטי מנהיגים יהודים, ארגונים ותנועות נוער פוזרו, בתי כנסת נסגרו, המשחטות נסגרו ונאסרו קיום מצוות מילה ובר מיצווה.
לקריאה נוספת מומלץ ספרו של ההיסטוריון הבריטי המצויין ריצ'ארד אוברי.
בשנת 2004 יצא לאור ספרו המדהים "הדיקטטורים", שחושף את נבכי המשטרים האפלים של היטלר וסטלין ומנתח את המהלכים המורכבים שהשפיעו ועברו על המדינות שבשליטת משטריהם הרודניים. ספר זה, בדומה ל-21 הספרים האחרים שפרסם, שמרביתם עוסקים בגרמניה הנאצית, זכה לביקורות מהללות.
|
|
|
`
כתוב תגובה ל-
מגיב ותיק
|
|
|