אני לא חושבת שהזכרתי את זה פעם, אבל המורעב שלי שומר כשרות, מפריד בשר וחלב ואין לו שום קשר עם פירות ים מכל זן שהוא. רבים יאמרו שמדובר בסידור נפלא, שכן את מרבית המנות שאני מזמינה, אני זוכה לאכול לבד. מה גם שקינוחים שווים במסעדה בשרית הם מנת חלקי בלבד. מצד שני, כואב לי לראות את המורעב מרייר, מבלי יכולת להתפנק על שלל המנות שתפריט לא כשר נוטה להציע. זו הסיבה שהחלטתי להזמין אותו למסעדה כשרה, כזאת עם חותמת של הרבנות, שסגורה בשבת וחושבת ששרימפס זה חולירע, או משהו בסגנון.