מנכ"ל סנו והמשנה למנכ"ל מתחלפים: לנדסברג יתמקד בפיתוח עסקי, נסימי ימונה למנכ"ל

מנכ"ל יצרנית מוצרי הניקיון ביקש לעבור לעסוק בפיתוח עסקי של החברה בהתאם לבקשתו הוחלט על מינוי לירן נסימי למנכ"ל החל ב-1 באפריל 2026

איציק וולף חדשות תגובות
מנכ"ל יצרנית מוצרי הניקיון סנו, יובל לנדסברג, יפרוש מתפקידו ויעבור לעסוק בפיתוח העסקי של החברה. כהונתו צפויה להסתיים בסוף מרס 2026, ובתחילת אפריל הקרוב ימונה לתפקיד המשנה למנכ"ל, לירן נסימי.

החברה הודיעה לבורסה (יום ד', 24.12.25) כי לנדסברג ביקש להתמקד בפיתוח העסקי של החברה ובכניסה שלה לתחומי פעילות חדשים. על-פי ההודעה, בעקבות בקשה זו הוחלט למנות את לירן נסימי, למנכ"ל החברה ואת יובל לנדסברג למשנה למנכ"ל אשר יתמקד בתחום הפיתוח עסקי. כהונתו של נסימי תחל ב-1 באפריל 2026.

עוד נמסר כי עד למועד האמור יבצעו יובל ולירן חפיפה מסודרת. החברה הודיעה גם על זימון אסיפה כללית של בעלי המניות לאישור תנאי הכהונה וההעסקה של לנדסברג ושל נסימי בתפקידיהם החדשים.
או
איציק וולף / Itzik Wolf עיתונאי. כתב כלכלי. דוא"ל itzik@News1.co.il. רשימות ↗
תאריך: 24/12/2025 | עודכן: 24/12/2025
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
מנכ"ל סנו והמשנה למנכ"ל מתחלפים: לנדסברג יתמקד בפיתוח עסקי, נסימי ימונה למנכ"ל
תגובות  [ 0 ] מוצגות   [ 0 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
המדינה אינה חייבת לסייע לישראלי שנעצר בסומליה בחשד שביקש להצטרף לדאעש - קובע (24.12.25) שופט בית המשפט העליון, דוד מינץ. הוא דחה את עתירתו של מוצטפא אבו-טיר, שבנו עבדאללה עצור במדינה האפריקנית מאז מאי 2023, ואשר ביקש להורות למשרד החוץ לפעול לשחרורו.

פרקליטות מחוז ירושלים הגישה (יום ד', 24.12.25) בקשה דחופה מטעם המדינה לבית המשפט המחוזי, לקבלת ארכה של 30 יום נוספים להגשת תגובתם לעתירה המינהלית שהגישה תנועת 'רגבים' בנושא פינוי חאן אל אחמר. בבקשה שהוגשה לשופטת תמר בר-אשר, מסבירה המדינה כי למרות שקיימו "התייעצויות עם כלל הגורמים הרלוונטיים", הם זקוקים לזמן נוסף לגיבוש עמדתם הסופית.

"התופעה המצערת של פרקטיקה של 'דחיית דיונים', הינה רעה חולה שיש לשרש", גם כאשר היא נובעת מהעומס המוטל על השופטים ומרצון לייעל את הדיון - אומר (23.12.25) נציב תלונות הציבור על שופטים, אשר קולה.

אין מקום שבית המשפט ישתמש במילה "המנוח" לגבי מחבל - קובע (24.12.25) נציב תלונות הציבור על שופטים, אשר קולה. הוא מותח ביקורת על שופט שלום, אשר השתמש במילה זו לצד שמו של וליד דקה, רוצחו של החייל משה תמם ז"ל, שמת בכלא.

רשות ניירות ערך פתחה בחקירה גלויה בעניינה של חברת הכטב"מים אירודרום, לאחר שהסתירה לכאורה שמשרד הביטחון שלל מחצית מזכייתה במכרז הגדול ביותר בתולדותיה. החברה מסרה, כי חוקרי הרשות ערכו אתמול (23.12.25) חיפוש במשרדיה וכי נושאי משרה בהווה ובעבר נחקרו בחשד לעבירות על חוק העונשין ועל חוק ניירות ערך.
+ כיתבו בפורומים של News1 + חדשות נוספות ברשת | + הודעות נוספות ברשת | + בלוגרים ברשת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il