קולינריה כפרית

במסעדת הדרכים "קימל בגלבוע", במעלה כביש התענכים שבעמק, מוצעת לסועדים עסקית טעימה, בניצוחו של השף שאול בן אדרת
ראובן לייב כתבות תגובות
במעלה כביש התענכים, אל מול אתר-סקי, כשעמק יזרעאל פרוס מתחתיו כמניפה, ממוקם הביסטרו "קימל בגלבוע" - אחת מארבע מסעדותיו של שף הצמרת שאול בן אדרת.

עם תפאורה מרהיבה שכזו, ובאווירת פסטורליה מושלמת של נופים מוריקים, הסבנו בשניים לארוחת-צהריים "עסקית מפנקת", כפי שהוצהר על גבי התפריט.

לספתח הזמנו סלט-סלק קצוץ, שהיה טבול בעיסה טעימה, שובלעדיה היה ממש מאבד כל טעם פיקנטי.

מן העיקריות החלטנו לנסות את קבב הטלה ובקר, שלצידו נחו בנחת קציצות של בטטה, על מצע של טחינה גולמית - צרוף שהיה בהחלט מעניין וטעים.

חטא כפול

בת הזוג, לעומת זאת, לא רוותה נחת רבה ממנת הניוקי בתערובת-בשר שהוצעה לה. על המנה רבץ חטא כפול: היא הייתה תפלה למדי, ויחד עם זה גם הוגשה במשורה, כאילו שפסטה היא מצרך יקר-ערך.
לכל הכבודה, שבאה אל פינו, נוספו גם לחם מוצלח של הבית, עטור-אגוזים, ובקבוק גדול של סודה צוננת, שהשיב את נפשנו בשלהי קייץ לוהט.

על האספרסו הכפול, שהוגש כסיומת, אפשר היה לזמר שיר-הלל. ניכר שהוכן כקפידה יתרה, לעומת האספרסו הבלתי-מוצלח שלגמנו במסעדות אחרות של הרשת.

החשבון לשניים הסתכם ב-280 שקל, טבין ותקילין, והוספנו עליו תשר של 40 שקלים לשרות סבלני וקשוב עד מאוד. את "קימל בגלבוע" זיכינו ב-8 מתוך 10 הנקודות של הסולם הקולינרי שלנו, ועם מעט יותר מאמץ - אין ספק של"קימל בגלבוע" עוד נתכנו עתידות מזהירים.
תאריך: 16/09/2014 | עודכן: 16/09/2014
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
קולינריה כפרית
תגובות  [ 2 ] מוצגות   [ 2 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
כותרת התגובה שם הכותב שעה    תאריך
1
נביל
17/09/14 10:58
 
רחל המקוננת
9/10/14 12:08
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
השופטת: רבקה שורץ, בית המשפט לתעבורה באילת

מאז הגיע הדולר לנקודת השפל של 3.40 ש"ח ב-24.7.14, הוא עשה מהלך של התחזקות של ממש מול השקל לרמה של 3.63 שקל לדולר, מה שמייצג פיחות של השקל בשיעור 6.8%. גם לאחר הפיחות המרשים הזה כדאי לזכור שהשער הנוכחי זהה לשער השקל/דולר ביוני 1998, אז מעט פרספקטיבה לא תזיק.
15/09/2014 | צבי סטפק | כתבות

חדר הרחצה הביתי הוא מקום המרגוע האישי, הספא הביתי, אליו ניתן להיכנס ולהתנקות מתלאות היום. חדר הרחצה מקבל היום התייחסות נפרדת וספציפית בשפה העיצובית בעת תכנון השיפוץ או הבנייה ויותר ויותר לקוחות אינם מוכנים להתפשר ולקבל את הסטנדרט הבסיסי ובוחרים לקבל משהו מותאם אישית אליהם.

אם אתם באמת צריכים תירוץ (או כמה) כדי לחמם את האווירה בחדר השינה, יש לנו אותו (ואותם) בשבילכם: מעבר לסיבות הברורות מאליהן כמו אהבה, הנאה ותינוקות, הרי שמחקרים מוכיחים כי ישנן מספר סיבות בריאותיות לאינטימיות המהנה הזו. אז בפעם הבאה שבן או בת הזוג שואלים "זה היה טוב"? אתם יכולים לענות "כן" בגלל יותר מסיבה אחת.
15/09/2014 | יפעת גדות | כתבות

תקופת החגים בפתח ויש תחושה שבחגים "הלכה הדיאטה", מראש מרימים ידיים והמשפטים הקבועים מתחילים לחזור על עצמם: "אחרי החגים נחזור לשגרה", "נחזור להתאמן", "נוריד מתוקים, מאפים" וכדומה.
15/09/2014 | מיטל עזר | כתבות
+ כיתבו בפורומים של News1 + חדשות נוספות ברשת | + הודעות נוספות ברשת | + בלוגרים ברשת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il