אובר תשקיע 2 מיליארד דולר בהודו ובסין

החברה פועלת כיום ב-18 ערים בהודו ומציעה שירותים ייחודיים לשוק זה ממשלת ניו-דלהי מערימה על החברה קשיים
עופר וולפסון חדשות תחבורה ציבורית תגובות
חברת ההסעות שירותי ההסעות על-פי דרישה אובר, הפעילה גם בישראל, תשקיע מיליארד דולר בתשעת החודשים הבאים בהודו, במטרה להרחיב את הנוכחות שלה באחד מהשווקים הגלובליים הגדולים ביותר. כך הודיעה (יום ו', 31.7.15) החברה מסן פרנסיסקו, קליפורניה.

החברה פועלת כיום ב-18 ערים בהודו ומציעה שירותים ייחודיים לשוק זה, כגון תשלום במזומן.

על אף הצמיחה המהירה שלה באסיה, אובר נתקלה בבעיות בהודו, כשממשלת מדינת ניו דלהי אסרה על פעילות השירות בדצמבר לאחר שנהג אובר הואשם בתקיפה מינית של נוסעת בבירה ההודית. הממשלה גם האשימה את החברה ב"הטעיית" לקוחות, כי היא לא מחזיקה באישורים הדרושים להפעלת שירות מוניות באזור הבירה.

בשכנה סין, אופר מבצעת השקעות כספיות גדולות בהיקף דומה. מנכ"ל החברה טראוויס קאלאניק חשף לאחרונה בתזכיר למשקיעים כי החברה מתכננת להשקיע כמיליארד דולר להגדלת נוכחותה בסין.
עו
תאריך: 31/07/2015 | עודכן: 31/07/2015
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
התפתחויות נוספות / תחבורה ציבורית
היכן החלה אלימות השוטרים נגד מתנחלים האוצר שוב פועל בשיטת "מצליח" סעודיה מצטרפת למרוץ החימוש הגרעיני בתי המשפט כבר נדרשים לסוגיית הרכבת הקלה חודשיים ראשוניים בעייתיים לממשלת ה-61 לאן יגיע נער שכבר בגיל 16 הוא עבריין כבד

למעלה משנה נמשכת הבחינה הממשלתית של הארכת תוואי קו הרכבת של רכבת ישראל לירושלים, שאמור לפעול לקראת 2018, כך שיגיע באופן תת-קרקעי, אולם עד עתה לא הסתיימה הבחינה.
31/07/2015 | עידן יוסף | חדשות

שר התחבורה, ישראל כ"ץ, הנחה (יום ה', 30.7.15) את המפקח על התעבורה, מאיר חן, לאסור נסיעת רכבי שרים ואישי ציבור בנתיבי התחבורה הציבורית (נת"צים) באזורי העבודות על הרכבת הקלה בגוש-דן.

אינני יודע כמה זמן מונחת במגרה של הרשויות המוסמכות תוכנית להפעלת הרכבת הקלה בתל אביב. יודעי דבר אומרים שכמה עשורים. למה השתהו עד היום, להערכתי התשובה פשוטה, בת מילה אחת, ככה!!

חוק יסוד בכלכלה קובע כי המחיר של מוצר או שירות נקבע לפי האיזון בין ההיצע - כמות המוצר או השירות הקיימים בשוק, לבין הביקוש - שהוא מידת הדרישה למוצר או לשירות מסוימים. מן הבחינה הזו תל אביב מצויה כיום בסטטוס יוצא דופן ויחיד במינו שבמסגרתו הביקוש לדיור הולך ומצטמצם בגלל תחילת הכאוס והעומס התחבורתי הצפוי להיווצר עם תחילת בנייתה של הרכבת הקלה. אם אומנם כל התחזיות הנוראות עומדות להתממש ולהימשך שנים לא מעטות, חייב כל מי שעיניו בראשו להימלט מתל אביב ולמצוא לעצמו מקום-עבודה או מגורים חלופי. ברור שאחת התוצאות המיידיות של מנוסה שכזו תוביל לירידה בביקושים לדיור בעיר ולצניחה דרסטית במחירי הנדל"ן, אם בכלל יהיה להם ביקוש. במקביל תיווצר המראת מחירים דרסטית בערי גוש-דן הסובבות את מדינת תל אביב.
+ כיתבו בפורומים של News1 + חדשות נוספות ברשת | + הודעות נוספות ברשת | + בלוגרים ברשת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il